| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dymkowski dyrektorem sportowym Pogoni?! - 13/06/2003 19:21
Podoba mi sie to że Dymek o nas nie zapomina i chce pomóc mimo że jesteśmy na samym dnie ale nie wiem czy ma on odpowiednie kompetencje do pełnienia tak odpowiedzialnej funkcji.. Ale pisze tak tylko i wyłącznie z tego powodu że go nie znam! Zdecydowanie bardziej wolałbym zobaczyć Dymka na szalejącego na boisku bo wszyscy wiemy że to on potrafi robić Proponuje ustawienie 3-4-3 i żądło Sikorski-Dymkowski-Andruszko  
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dymkowski dyrektorem sportowym Pogoni?! - 13/06/2003 20:52
Od lat Dymek cieplo wypowiadal sie o Pogoni, a gdy przeszedl do żydzewa jeszcze lepiej oniej mowil. Ale faktem jest ze dymek moze spokojnie pogrywac pierwszej lidze chociaz jeden sezon co udowodnil pod koniec sezonu w zydzewie. Fajnie by bylo gdyby Dymek mialby byc dyrektorem w Pogoni Nowej ale i tak lepiej bylo by dla niego byc dalej zawodnikiem. Przynajmniej jest takie moje zdanie.
Ale i tak Dymek RULES!!!!!!!
|
Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
|
|
|
|
Odp: Dymkowski dyrektorem sportowym Pogoni?! - 13/06/2003 21:20
Dymek jest super gosciem , zawsze Go szanowalem , i zawsze Go szanowac bede , nie popieralem tych co gwizdali na Niego podczas meczu z Widewem , bo wiedzialem ze swoje najlepsze lata spedzil w Szczecinie i kiedys na pewno powroci ...
Dymek szacunek dla Ciebie nigdy nie odchodz !!
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: Dymkowski dyrektorem sportowym Pogoni?! - 14/06/2003 12:00
> Dymek jest super gosciem , zawsze Go szanowalem , i zawsze Go szanowac bede ,
> nie popieralem tych co gwizdali na Niego podczas meczu z Widewem , bo wiedzialem
> ze swoje najlepsze lata spedzil w Szczecinie i kiedys na pewno powroci ...
Z tego co pamiętam to Dymek był jedynym widzewiakiem na którego nie gwizdaliśmy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dymkowski dyrektorem sportowym Pogoni?! - 14/06/2003 19:06
Ja pier ... ale z was tepaki nie chodzi mi o samo gwizdanie na meczu tylko cala atmosfere zwiazana z jego przenosinami do widzewa , ja slyszalem bardzo wiele opinni ze odchodiz z Pogońi do widzewa zyd jeden i w tym stylu ... a na stadionie byly osoby ktore w czasie meczu gwizadly a jak nie slyszaeliscie to wasza sprawa
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dymkowski dyrektorem sportowym Pogoni?! - 15/06/2003 09:43
> Z tego co pamiętam to Dymek był jedynym widzewiakiem na którego nie gwizdaliśmy...
> Moim zdaniem Dymek nie jest widzewiakiem, tylko gra tam z konieczności... dla nas na zawsze pozostanie "portowcem"
Tfu! Źle to ujalem Dymek na zawsze Portowcem!!! Nigdy nie będzie żydem...
|
|
|
|
|
Odp: Dymkowski dyrektorem sportowym Pogoni?! - 15/06/2003 11:33
Dymek zawsze byl jednym z moich ulubionych zawodnikow w Pogoni.....
dobrze w Pogoni Nowej maja pracowac ludzie zwiazani z MKSem,ale ja bym wolal zeby Dymek zamiast dyrektorowac pogral jeszcze i szczelil pare bramek dla POGONI NOWEJ.
ROBERT DYMKOWSKI NAJLESZY NAPASTNIK (dyrektor?) POLSKI........
|
Vi kommer sammen!
Danske liv... Odense...
|
|
|
- 1
-
|