| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń = Piotrkowia - NIGDY !!! - 13/06/2003 21:53
Piotrokowia?? Przecież to jest liga podwórkowa.Popierdoliło ich zupełnie na Pogoń ptaka(za przeproszeniem) nigdy nie pójde moge iść na Pogoń Szczecin Nową ale nie na skowronka co za kretyn kompletny to wymyślił cHWDupe dla tych ściemniaczy
|
nawet gdy na starcie powinie sie noga raz wojna uliczna raz walka na słowa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń = Piotrkowia - NIGDY !!! - 14/06/2003 23:22
W jaki sposob Ptak i Czesny chcieli jednoczesnie byc w Widzewie z ktorym prowadzili juz rozmowy od dawna i w Pogoni?
Wychodzi na to ze była to czysta zagrywka a nie prawdziwe zainteresowanie naszym klubem.
Po tym ich przyjezdzie pozostał tylko smród i skłócone szczecinskie srodowisko podgrzane dodatkowo przez nieodpowiedzialnych dziennikarzy.
Jurczykowi tez to było na reke bo bardziej chcial uspokic nastroje przed demonstracja niz rozwiazac sprawe Pogoni.
Nie dajmy soba manipulowac! Szczegolnie przez kłamliwe media!
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń = Piotrkowia - NIGDY !!! - 14/06/2003 23:32
Tkwi we mnie glebokie przekonanie, ze w polskiemu futbolowi nie przydarzy sie nic dobrego dopoki nie pozbedziemy sie PSEUDOSPONSOROW, PSEUDODZIALACZY, PSEUDOTRENEROW i PSEUDOPILKARZY.
Jesli chcemy by nasz klub mial jakakolwiek szanse na to by kiedys godnie reprezentowac Polske w Europie musimy raz na zawsze zapomniec o "pomocy" ze strony ludzi, ktorzy w polskiej pilce dzialaja od lat skutecznie ja ruinujac.
NIE DAJCIE SIE OMAMIC!!!
[Ostatnio edytowane przez Stary: 2003-06-14 23:44]
[Ostatnio edytowane przez Stary: 2003-06-14 23:44] [Ostatnio edytowane przez Stary: 2003-06-14 23:44]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń = Piotrkowia - NIGDY !!! - 16/06/2003 10:41
Troche Was rozumiem, ale Ptak (chociaz to niezly cwaniak ale bedzie rzadzil razem z Dabrowskim i Stasiakiem a im bardzo zalezy na futbolu) to wybawienie dla Pogoni! Nie wiemy jak to bedzie z tą Pogonią Nową bo wiem z bardzo wiarygodnyc zrodel, ze sa problemy z uzyskaniem inwestora, a na cegielkach nie pociagniemy dlugo i 1 ligi mozemy juz w ogole nie zobaczyc! Pzesadzadzacie z tym ze to wstyd ze Pogon bedzie miala fuzje z piotrcovia. To bedzie Pogon! i jezeli bedzie silna to kazdy z nas bedzie jej kibicowal. Chce silnej pilki w Szczecinie i nie wazne jakimi srodkami ja zyksamy, bo za pare lat nikt nie bedzie o tym pamietal, a my bedziemy sie cieszyc z dobrej pilki. Mam nadzieje ze PW sie dogada z tercetem inwestorow i jakos zabezpieczy. Ptak sam powiedizal zeby Pogon Nowa byla rezerwami Pogoni w 4 lidze. To bardzo dobre rozwiazanie, bo nic na tym nie stracimy a wrecz mozemy zyskac. Bardzo licze ze jednak sie dogadaja jezeli to jeszcze aktualne.
|
...:::eXi:::...
|
|
|
|
Odp: Pogoń = Piotrkowia - NIGDY !!! - 16/06/2003 11:08
>Nie wiemy jak to bedzie z tą Pogonią Nową bo wiem z bardzo wiarygodnyc
> zrodel, ze sa problemy z uzyskaniem inwestora, a na cegielkach nie pociagniemy
> dlugo i 1 ligi mozemy juz w ogole nie zobaczyc!
hehehe - fajne info - ciekawe skad?? 
> Ptak sam powiedizal zeby Pogon Nowa byla
> rezerwami Pogoni w 4 lidze.
To akurat mówiła PW do Ptaka 
uwaga - pierwszy post eXi - i jakie info ))))))
|
Pogoń to My
|
|
|
|
Odp: Pogoń = Piotrkowia - NIGDY !!! - 28/06/2003 11:54
wyciagnalem ten temat zebyscie sie wypowiedzieli co teraz sadzicie, w swietle nowych informacji?
ps. moj wspis jest na pierwszej stronie, i zdania nie zmienilem
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń = Piotrkowia - NIGDY !!! - 28/06/2003 14:10
> Chce silnej pilki w Szczecinie i nie wazne
> jakimi srodkami ja zyksamy, bo za pare lat nikt nie bedzie o tym pamietal, a my
> bedziemy sie cieszyc z dobrej pilki
geezz... dlaczego tak wielu jest tak krotkowzrocznych, 'niewazne jakimi srodkami' ??
a mnie te srodki obchodza, mam dosyc przekretasow, pseudo biznesu prosto z wiochy,
nawalonych mord 'bizneSSmanow' i politykow, najpierw trzeba postawic podwaliny bo zdrowo
rozwijajacy sie klub a pozniej myslec o czyms takim jak sukcesy (ktorych to na kilka lat nas
pozbawiono niestety), wiec mowie tylko Ptak Pogon czy inna Ptakovia nie wchodzi w gre !!
popatrzcie na to tez ze strony klubow do ktorych Pogon bedzie jezdzic, dla nich biznes
dla nas radocha 
|
--
Yakumo
'Viva la Revolution'
|
|
|
|
Odp: Pogoń = Piotrkowia - NIGDY !!! - 28/06/2003 14:39
Bez kitu, teraz jednak powoli wychodzi, że Ptakowi wogóle nie zależy na Pogoni, nie mamy się już co łudzić, że ktoś bezitneresowanie wyłoży kase.
Kupując cegiełki, pamiątki, chodząc na mecze w dużej liczbie wieże że jakoś to pociągniemy,
może znajdzie się kilka mniejszych firm, które za reklame dadzą troche kasy. Na Urząd to raczej nie mamy co liczyć (jak zwykle) ; nawet za stadion pewnie nam dopierdolą opłaty). Liczyć możemy tylko na siebie!
[Ostatnio edytowane przez Arturo: 2003-06-28 14:57]
|
Pogoń Szczecin MKS!
|
|
|
|
Odp: Pogoń = Piotrkowia - NIGDY !!! - 28/06/2003 15:25
Ja już mam TEGO serdecznie dosyć..czytania codziennie o tym Ptaku i jego wiecznym zmienianiu zdania.. raz wchodzi w Pogon raz nie , ch** mu w dupe!! Od dzisiaj mam postanowienie ...wali mnie to!! Pójde sobie kupić CEGIEŁKE i bedzie mnie interesowała TYLKO POGOŃ NOWA , no i jeszcze pierwszy wyjazd nad morze....bedzie pięknie!!!!!
|
Pogoń Legia!
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|