Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pierwszy raz << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Mlody_86
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7737 dni

Odp: Pierwszy raz - 27/03/2005 18:32
Po raz piewszy chyba w 98' podczas meczu z Lechem o awans do 1 ligi . Bodajze bylo 0-0

MKS !
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: Pierwszy raz - 27/03/2005 19:55

KoniO napisał:  
mój pierwszy raz to Pogoń - Dyskobolia kiedy tona poczatku spotkania D.Szubert strzelił bramke bezposrednio z rzutu roznego. najlepszy mecz to drugi na jakim byłem Pogoń Lech 4:3

U mnie identycznie :)

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Lexus
Kibic
Na forum od 7962 dni

Odp: Pierwszy raz - 28/03/2005 12:04
Mój pierwszy mecz jaki obejrzałem na Pogoni to Pogoń Szczecin - Stal Mielec 2:0 w 1996 roku.Byłem w tedy z sasiadem i jego dziadkiem:) Pamiętam że na bramce w Stali grał Wyparło a w ataku Bogusław Cygan,a u nas oczywiście nasz łowca bramek Dymkowski :D ,który oczywiście gola strzeli w tym meczu i jeszcze Rycak.A najbardziej mi utkwił mecz w drugiej lidze z Groclinem,bodajże padało a my przegrywaliśmy 2:0 i wygraliśmy ten mecz 4:2:) A tak naprawde to wiele było ciekawych spotkań...

Nasza Pogoń Najlepsza w Polsce jest , Najlepsza w Polsce jest...
Szczeper
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Pierwszy raz - 28/03/2005 19:05
moj pierwszy mecz gdzie w 97 w pucharze uefa nie pamietam z kim gralismy ale pamietam ze przegralismy chyba 2 : 0 albo 2 :1

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
TommyBoy
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Pierwszy raz - 28/03/2005 19:48
Pogon - Widzew , rok 81-82 , nie pamietam dokładnie - ale w Widzewie grali jeszcze Boniek, Smolarek i Młynarczyk. A jakie mecze najbardziej pamietam - Pogon - Gks 7:2, Pogon - Legia 4:3. Pogoń - Lech 3:2( w 80 min. Pogoń przegrywała 0:2)

RUDY 20
Kibic
Na forum od 7827 dni

Odp: Pierwszy raz - 28/03/2005 20:14
a mój pierwszy raz to był w roku 1999 już niepamiętam jaki to był mecz ale byłem wtedy z bratem i z jego kumplami !!!
Super były wrażenia i juz tak zostało że do dnia dzisiejszego chodze na mecze!!!

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
borsuk
Kibic
Na forum od 8955 dni

**

Odp: Pierwszy raz - 28/03/2005 21:26
Temat walkowany tysiac razy ale niech bedzie:) Moj pierwszy mecz byl...nie pamietam kiedy ale pamietam ze bylo to z Siarka Tarnobrzeg i wygralismy wtedy 3:1....

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
tarpan
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: Pierwszy raz - 29/03/2005 16:29

Lexus napisał:  
Mój pierwszy mecz jaki obejrzałem na Pogoni to Pogoń Szczecin - Stal Mielec 2:0 w 1996 roku.Byłem w tedy z sasiadem i jego dziadkiem:) Pamiętam że na bramce w Stali grał Wyparło a w ataku Bogusław Cygan,a u nas oczywiście nasz łowca bramek Dymkowski :D ,który oczywiście gola strzeli w tym meczu i jeszcze Rycak.A najbardziej mi utkwił mecz w drugiej lidze z Groclinem,bodajże padało a my przegrywaliśmy 2:0 i wygraliśmy ten mecz 4:2:) A tak naprawde to wiele było ciekawych spotkań...

he he pamiętam ten mecz pół stadionu uciekło do domu przy winiku 0-2, a tu zwycięstwo 4-2,takiego oberwania chmury nad stadionem już chyba nigdy nie było, woda spływała po trybunach i twozyła małe wodospady:)
Mój pierwszy mecz to jak dobrze pamiętam Pogoń-Lechia/Olimpia Gdańsk

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
77
Kibic
Na forum od 7769 dni

Odp: Pierwszy raz - 31/03/2005 13:59
Wicemistrzowski dla Portowców sezon 86/87 (runda jesienna - sektor 2):
Pogoń - Polonia Bytom 2-0 (grał m. in. Leśniak, a Cyzio siedział jako młodziak na ławie). Mam jeszcze program z tego spotkania. Polonia była dostarczycielem punktów i szkoda, że nie udało się wygrać 3-0 i zgarnąć 3 zamiast 2 punktów, bo m. in. w tym sezonie za zwycięstwo różnicą min. 3 bramek dawano 3 pkt drużyna pokonana miała -1. No ale nie udało się!

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768861091 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005