Odp: Pierwszy raz - 28/03/2005 12:04
Mój pierwszy mecz jaki obejrzałem na Pogoni to Pogoń Szczecin - Stal Mielec 2:0 w 1996 roku.Byłem w tedy z sasiadem i jego dziadkiem Pamiętam że na bramce w Stali grał Wyparło a w ataku Bogusław Cygan,a u nas oczywiście nasz łowca bramek Dymkowski ,który oczywiście gola strzeli w tym meczu i jeszcze Rycak.A najbardziej mi utkwił mecz w drugiej lidze z Groclinem,bodajże padało a my przegrywaliśmy 2:0 i wygraliśmy ten mecz 4:2 A tak naprawde to wiele było ciekawych spotkań...
Nasza Pogoń Najlepsza w Polsce jest , Najlepsza w Polsce jest...
Odp: Pierwszy raz - 28/03/2005 19:05
moj pierwszy mecz gdzie w 97 w pucharze uefa nie pamietam z kim gralismy ale pamietam ze przegralismy chyba 2 : 0 albo 2 :1
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Odp: Pierwszy raz - 28/03/2005 19:48
Pogon - Widzew , rok 81-82 , nie pamietam dokładnie - ale w Widzewie grali jeszcze Boniek, Smolarek i Młynarczyk. A jakie mecze najbardziej pamietam - Pogon - Gks 7:2, Pogon - Legia 4:3. Pogoń - Lech 3:2( w 80 min. Pogoń przegrywała 0:2)
Odp: Pierwszy raz - 28/03/2005 20:14
a mój pierwszy raz to był w roku 1999 już niepamiętam jaki to był mecz ale byłem wtedy z bratem i z jego kumplami !!!
Super były wrażenia i juz tak zostało że do dnia dzisiejszego chodze na mecze!!!
Odp: Pierwszy raz - 28/03/2005 21:26
Temat walkowany tysiac razy ale niech bedzie Moj pierwszy mecz byl...nie pamietam kiedy ale pamietam ze bylo to z Siarka Tarnobrzeg i wygralismy wtedy 3:1....
he he pamiętam ten mecz pół stadionu uciekło do domu przy winiku 0-2, a tu zwycięstwo 4-2,takiego oberwania chmury nad stadionem już chyba nigdy nie było, woda spływała po trybunach i twozyła małe wodospady
Mój pierwszy mecz to jak dobrze pamiętam Pogoń-Lechia/Olimpia Gdańsk
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Pierwszy raz - 31/03/2005 13:59
Wicemistrzowski dla Portowców sezon 86/87 (runda jesienna - sektor 2):
Pogoń - Polonia Bytom 2-0 (grał m. in. Leśniak, a Cyzio siedział jako młodziak na ławie). Mam jeszcze program z tego spotkania. Polonia była dostarczycielem punktów i szkoda, że nie udało się wygrać 3-0 i zgarnąć 3 zamiast 2 punktów, bo m. in. w tym sezonie za zwycięstwo różnicą min. 3 bramek dawano 3 pkt drużyna pokonana miała -1. No ale nie udało się!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768861091 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.