| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Podziękujmy Jerzemu Wyrobkowi ! - 27/05/2003 13:28
Witam.
Niestety w najbliższą sobotę będziemy mogli po raz ostatni zobaczyć Pogoń w Szczecinie w 1 lidze , ale
także zobaczyć ją poraz ostatni w Szczecinie z Jerzym Wyrobkiem jako jej trenerem.
Myślę że jest to najlepszy moment, by właśnie w sobotę złożyć mu serdeczne podziękowania za to co
starał się zrobić w Szczecinie, pomimo kłód jakie mu rzucał pod nogi nasz ”ukochany” prezes klubu Les Gondor (fuj!).
Myślę, że samo skandowanie imienia i nazwiska to trochę za mało dla człowieka, który został z drużyną do końca, gdzie inny trener już dawno zwinął by manatki i uciekał stąd jak najszybciej.
Myślę, że dobrze by się stało, gdyby Klub Kibica Pogoni wręczył trenerowi Wyrobkowi na pamiątkę jego pobytu w Pogoni, np. szalik Pogoni, by trener wiedział, że kibice doceniają jego wysiłki i dziękują mu za to co próbował tu zrobić, choć niestety z góry było wiadomo, że to walka z wiatrakami.
Kto wie, gdy nadejdą lepsze czasy dla Pogoni, może jeszcze Jerzy Wyrobek powróci tu jako trener i będzie mu dane pracować w normalnych warunkach, a nie takich, jakie tworzy obecnie Gondor.
Miejmy nadzieję, że szybko się to stanie 
Pozdrawiam. [Ostatnio edytowane przez Mikman: 2003-05-27 13:34]
|
Pozdrawiam.
Mikman
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Podziękujmy Jerzemu Wyrobkowi ! - 27/05/2003 15:23
A ja w sumie go zabardzo nie lubie. Uwazam ze wielokrotnie beznadziejnie ustawial sklad (np.w Poznaniu Chwastek gral ktory wczesniej przez ponad miesiac nie mial nawet miejsca na lawce ) i przyczynil sie swoimi nietrafnymi decyzjami do naszych najwyzszych porazek. Szkoda jeszcze ze Norki w Poznaniu nie wystawil bo by bylo 12:0 .A ze zostal do konca to poprostu zachowal sie jak profesjonalista, tak wiec proponuje mniej entuzjazmu co do jego osoby
|
|
|
|
|
Odp: Podziękujmy Jerzemu Wyrobkowi ! - 27/05/2003 16:38
Zgadzam sie ze trener WYrobek popelnil wiele bledow. Ale zauwazcie ze za kazdym razie bral wine na siebie. No i zostal w Pogoni mimo sytuacji jaka tu jest. Naprawde uwazam ze nalezy sie szacunek dla trenera Wyrobka - najbardziej jako dla czlowieka z klasa. Dziekujemy Jurek!!
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
|
Odp: Podziękujmy Jerzemu Wyrobkowi ! - 27/05/2003 17:07
Dokladnie tak valeron! Kiedys za takiego czlowieka z klasa uwazalem Mikulskiego (a jak sie mylilem to teraz wszyscy wiemy) Tylko ze Mikulski byl klasowy na pokaz. A z kolei Wyrobek jak przyszedl do Pogońi to myslalem ze to znowu jakis dowcip naszego prezesika od siedmiu bolesci... I tutaj po raz kolejny sie pomylilem znacznie. Tylko ze tym razem na plus 
SZACUNEK DLA WYROBKA!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Podziękujmy Jerzemu Wyrobkowi ! - 27/05/2003 19:56
Tak to już jest że każdy popełnia błędy, ale w o ile lepszej sytuacji jest trener posiadający klasowych graczy, ktorzy sami ukryją błedy trenera, od trenera posiadającego niedoświadczoną młodzież.
Niestety choćby Wyrobek na rzęsach stawał, to i tak błedy zawsze wyjdą.
Ale został, a mógł odejść i zostawić ten cały syf stworzony przez Gondora.
To jest PIĘKNE ! DZIĘKUJEMY !
|
Pozdrawiam.
Mikman
|
|
|
- 1
-
|