| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Widzew 0:1 - 22/05/2003 10:47
Kim jest wogole nasz stadionowy spiker? Wczoraj po prostu mnie rozbroil tym tekstem. Huczalem z tego wydarzenia wczoraj caly wieczor. Nalezy mu sie flacha od kibicow.
A co do sedziego ... Od wielu lat jestem kibicem Werderu Brema i nigdy mi nie przyszlo do glowy, że kiedys bede krzyczal ... WERDER CH..!! 
Stwierdzilem przy okazji, ze nie warto chodzic do kina na komedie, czy tez na kabarety albo do cyrku bo za drogo. Jesli czlowiek chce sie posmiac, to wystarczy obejrzec mecz polskiej Ekstraklasy - ubaw po pachy.
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Widzew 0:1 - 22/05/2003 11:07
Sedziowanie...jak zwykle SKANDAL!! Spiker jestesmy z toba! Nie stracisz licencji!  Cieszy fakt ze chlopaki walcza i tanio sku(o)ry nie sprzedaja...ale ten slupek co byl w pierszych 5 minutach to moglo wpasc
DYMEK WROC!!! PIERDOL LODZ!!!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Pogon - Widzew 0:1 - 22/05/2003 14:27
Sędzia to pała wygląda mi na pedała. Tylko tyle mogę powiedzieć. Dodam także że mafa z ulicy Miodowej znowu zaczeła działać. Pozdrowienia dla spikera który od wczoraj jest moim bogiem.
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Widzew 0:1 - 22/05/2003 16:51
A ja uważałem że ten spiker to frajer... Głupi byłem . Początki miał cienkie (te teksty w stylu na bramkę strzelał Chwastek Jarosław z numerem 17...) ale się rozkrecił no i to co powiedział wczoraj... WIELKI SZACUNEK!!!
Sędziowanie to faktycznie pomyłka... z tego co ja widziałem to sędzia był odwrócony do całej akcji i się odwrócił i dał czerwień, ale muszę sprawdzić jeszcze to w C+. No i że się odważył później Szype wyrzucić...
Szkdoa jeszcze sytuacji Olszewskiego z ostatniej minuty, bo gdyby lepiej się złożył do szczupaka albo walnął nogą to byłoby COŚ!
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Widzew 0:1 - 22/05/2003 17:59
U nas widzew kupuje sędziego, a w Zabrzu wisła kupuje górnika,- niezłe jazdy
Przynajmniej Legia gra swoje!
Byłem, zobaczyłem, zwyciężyłem kulary: [Ostatnio edytowane przez papryk: 2003-05-22 18:05]
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
|
|
|
|
|