Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> 2:1 z Wisła Płock << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Junior
Pogoń Szczecin
IP: zapisany
Na forum od 8958 dni

2:1 z Wisła Płock - 17/05/2003 20:53
kolejna porazka! a bylo tak blisssskooooooooo :(

Jay-J
Kibic
Na forum od 8412 dni

2:1 BRAWA DLA PORTOWCÓW!!! - 17/05/2003 20:54
BRAWO! Starali się, no i bramkę strzelili!!! Szkoda, że przegraliśmy, ale wreszcie chłopaki dali nam powody do radości i chwała im za to!

WSZYSCY NA WIDZEW!!! JESZCZE W TYM SEZONIE WYGRAMY :D

Obrazek gif wstawiony na forum
Hanki
Kibic
Na forum od 8342 dni

**

Odp: 2:1 z Wisła Płock - 17/05/2003 20:58
Szkoda, że znowu przegrali bo już naprawdę mieli szansę na remis. Przynajmniej dobrze wytypowałem wynik :okulary: Pozdro :)

Llibertat per a Catalunya!
roberto
Kibic
Na forum od 8562 dni

Odp: 2:1 BRAWA DLA PORTOWCÓW!!! - 17/05/2003 21:04
ciekawe za co te brawa.jak nie przegrywają 0:9 to już należą się brawa?

tylko Pogoń i nikt inny
TomY
Kibic
Na forum od 8513 dni

**

Odp: 2:1 z Wisła Płock - 17/05/2003 21:18
> ciekawe za co te brawa.jak nie przegrywają 0:9 to już należą się brawa?

Za walke !!! Spadli z ligi ! Kondor im nie płaci! Graja dla nas, kibiców. Tak więc uszanuj to człowieku !

weteran 69
Kibic
Na forum od 8451 dni

**

Odp: 2:1 z Wisła Płock - 17/05/2003 21:34
> > ciekawe za co te brawa.jak nie przegrywają 0:9 to już należą się brawa?

Za
> walke !!! Spadli z ligi ! Kondor im nie płaci! Graja dla nas, kibiców. Tak więc
> uszanuj to człowieku !

A skad wiesz co dzialo sie w przerwie po bardzo dobrej grze w pierwszej polowie przeciwko Wisle, bo w drugiej jednak dopadli nas.Gondor nie placi,nie ma za co zyc wiec........
To sa tylko domysly ale jest to bardzo prawdopodobne.
Oni graja przede wszystkim aby sie wypromowac bo takiej szansy gry w pierwszej lidze napewno by nie dostali nigdzie.

Pogoń to więcej niż klub
roberto
Kibic
Na forum od 8562 dni

Odp: 2:1 z Wisła Płock - 17/05/2003 21:56
> > ciekawe za co te brawa.jak nie przegrywają 0:9 to już należą się brawa?

Za
> walke !!! Spadli z ligi ! Kondor im nie płaci! Graja dla nas, kibiców. Tak więc
> uszanuj to człowieku !

nie bądż naiwny tak jak kilku kibiców legi którzy do dziś twierdzą że Legia powinna być mistrzem w 1993.handel punktami to powszedni dzień.przypomnij sobie mecz z polonią i przebieg obu połówek.Z NIEOFICJALNYCH ŻRÓDEŁ WIEM
ŻE W RZERWIE SIĘ DOGADALI.WIĘKSZOŚĆ Z NICH DOSKONALE WIE ŻE NA PIERWSZĄ LIGĘ SĄ ZASŁABI I PO SEZONIE WRÓCĄ TAM GDZIE BYLI, A ŻYĆ ZA COŚ TRZEBA.OT SMUTNA RZECZYWISTOŚĆ.

tylko Pogoń i nikt inny
brodaONE
Kibic
Na forum od 8537 dni

**

Odp: 2:1 z Wisła Płock - 17/05/2003 22:30
Panowie co Wy piszecie......? puste słowa poparte nieoficjalnymi zroodłami...po co ferment siejecie ja sie ciesze ze graja!! Zawsze znajda sie tacy ktoorzy beda sie starac dobic umierajaca Pogon, naprawde to jest teraz istotne czy sie dogadali w przerwie czy nie, a moze wczoraj lub przedwczoraj? ten słupek podczas karnego dla wisły tez był umoowiony:)? niech dograja do konca a my badzmy z nimi, wierzac ze to czysty sport bo o to w tym wszystkim chodzi....
bez urazy
pozdrawiam

TomY
Kibic
Na forum od 8513 dni

**

Odp: 2:1 z Wisła Płock - 17/05/2003 22:36
>.Z NIEOFICJALNYCH
> ŻRÓDEŁ WIEM
>ŻE W RZERWIE SIĘ DOGADALI.WIĘKSZOŚĆ Z NICH DOSKONALE WIE ŻE NA
> PIERWSZĄ LIGĘ SĄ ZASŁABI I PO SEZONIE WRÓCĄ TAM GDZIE BYLI, A ŻYĆ ZA COŚ
> TRZEBA.OT SMUTNA RZECZYWISTOŚĆ.

A ja wiem z nieoficjalnych źródeł, że Widzew puscił mecz Legii. :smashfreakB: buhaha

Człowieku jakie masz dowody?? Bo ktoś powiedzial ?? Nikogo za ręke nie złapałes!!

roberto
Kibic
Na forum od 8562 dni

Odp: 2:1 z Wisła Płock - 17/05/2003 22:57
CZŁOWIEKU CZY TY W SĄDZIE PRACUJESZ?!
A JAKIE SĄ DOWODY NA TO ŻE WIECZOREK I KOĆMIEL BIORĄ ŁAPÓWKI,JAKIE ŻE SOCHAŃSKI ODDAŁ GIEŁDĘ DO PŁONI KOLESIOWI Z GRYFBUDU A DZIŚ NASZ KLUB UPADA?A JAKIE BYŁY DOWODY W 1993 GDZIE ,,CAŁA POLSKA WIDZIAŁA".A MOŻE KTOŚ CI POWIEDZIAŁ ŻE W TAKICH SPRAWACH SPISUJE SIĘ UMOWE I NIESIE DO NOTARIUSZA!?
DOWODÓW NIE MA I ZAPEWNE NIEBĘDZIE A TAKIE INFORMACJE O KTÓRYCH MÓWIE POCHODZĄ CZASEM OD TYCH KTÓRZY SĄ BLISKO I CZĘSTO SĄ WKURZENI ŻE TO DO NICH NIE PADAJĄ PROPOZYCJE.

BEZ URAZY ALE NAIWNOŚĆ TO W DZISIEJSZYCH CZASACH OZNACZA WADĘ

tylko Pogoń i nikt inny
brodaONE
Kibic
Na forum od 8537 dni

**

Odp: 2:1 z Wisła Płock - 18/05/2003 08:12
Roberto masz racje te wszystkie cuda najprawdopodobniej mialy miejsce i mozna sie ich tylko domyslac...ale chodzi mi o to zeby teraz byc z Pogonia na dobre i na zle chociaz po to zeby zachowac spokooj....
I nie odbieraj moich słoow jako atak..
ja po prostu pisze co czooje- Pogoń to dla mnie (jak i za pewne dla Ciebie)najwazniejszy kloob na swiecie:) i wszystko co z nim związane odczoowam, nawet slowa kibicoow ktoorzy w tej chwili kiedy problemoow jest niemało moowia ze Pogon najprawdopodobniej sprzedaje mecze..
tylko o to mi chodzi.

Pozdro
(nikt nie jest bez wad i zdaje sobie z tego sprawe) [Ostatnio edytowane przez brodaONE: 2003-05-18 08:18]

qbajag
Kibic
Na forum od 8402 dni

**

Odp: 2:1 z Wisła Płock - 18/05/2003 19:30

Roberto lamusie chyba krewnym Dziurowicza jesteś!!!

Cała Polska widziała
1993
Warszawa nie zapomniała

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
roberto
Kibic
Na forum od 8562 dni

Odp: 2:1 z Wisła Płock - 18/05/2003 20:43
>

Roberto lamusie chyba krewnym Dziurowicza jesteś!!!

Cała Polska
> widziała
1993
Warszawa nie zapomniała

nie nie jestem ,ale ślepy też nie i dobrze pamiętam kabarecik z Krakowa a także salwy śmiechu na Pogońi jak trwał korespodencyjny pojedynek oszustów.
MASZ RACJE CAŁA POLSKA WIDZIAŁA JAK LEGIA KUPOWAŁA BRAMKI JAK KARTOFLE POD WAWELEM.

tylko Pogoń i nikt inny
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769046118 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005