| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 08/05/2003 10:05
mysle, ze to dobry pomysl. mam tylko nadzieje,ze wladze Pogonii Nowej nie dopuszcza do takiego stanu jak jest w starej. jesli stara Pogoń nie upadnie to za rok derby Pogon II- Pogon Nowa
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 08/05/2003 10:46
Zamiesciłem te informacje na glownej stronie Piłki Nożnej Online. Niech cala Polska wie jak bardzo ludzie w tym miescie kochaja futbol, swoj klub i jak bardzo sa zdeterminowani by zagwarantowac mu byt.
Osobiscie mam troche mieszane odczucia, ale to chyba naturalne. Kazdego prawdziwego kibica pewnie kluje choc troche w sercu. Mam gleboka nadzieje, ze "Nowa" bedzie tylko rozwiazaniem tymczasowym, przejsciowym. Dlatego jestem gotow zaangazowac sie w budowe naszej "Nowej" Pogoni by godnie przygotowac ja na powrot naszej "Starej" Wielkiej Pogoni.
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 08/05/2003 10:58
Uwazam, ze nie jest to dobry pomysl, po pierwsze jest to zupelnie nowy zespol, jego nazwa jest nie wazna i tak nie bedzie to ta sama Pogon. Po drugie, skad pomyslodawcy wezma pieniadze na gre w chocby w drugiej lidze, jesli kiedykolwiek uda im sie ja osiagnac.
|
Alx
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 08/05/2003 11:17
To wszystko jest mało przemyślane.Miejsce rozgrywek stadion miejski ?Z kim to ustalono?Po upadku SSA pewne prawa wracają do Stowarzyszenia MKS Pogoń.Tam jest nowy Zarząd i obiecująca/złożona z rodziców trampkarzy/Rada Klubu.W tym kontekscie co oznacza - a póżniej nazwiemy się MKS POGOŃ - on istnieje.Co z finansowaniem.Gdzie jest zbawca Kobylański?
|
whc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 08/05/2003 14:51
MAM BARDZO WAŻNE PYTANIE....... jezeli upadnie SSA Pogon to NOWA POGOŃ bedzie utożsamiana z sukcesami starej Pogoni chodzi mi o wicemistrzostwa polski......cze tez NOWA bedzie całkowicie nowym klubem czy stara Pogon z 55 letnia tradycjia poprostu zniknie cze tez NOWA bedzie jakas kontynuacja poprzedniego klubu
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 08/05/2003 14:59
> MAM BARDZO WAŻNE PYTANIE....... jezeli upadnie SSA Pogon to NOWA POGOŃ bedzie
> utożsamiana z sukcesami starej Pogoni chodzi mi o wicemistrzostwa
> polski......
Umiesz czytać Mayday? Nowa Pogoń będzie kontynuować tradycje...
|
Pogoń to My
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 08/05/2003 16:00
 nio w sumie to sie niedoczytałem dzieki za obudznie bo cus mi nie idzie ostatnimi dnami i nawet takie informacjie zle czytam
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 08/05/2003 23:19
Sluchajcie!!!!
Wlasnie dowiedzialem sie ,ze jutro w prasie ukaza sie paszkwile na KSPS,ale jak wam powiem kto je napiasal to padniecie!!!!!
Gwiazdowski-złodziej,zarychta-chomik i Janulewicz a zrobili to zaraz po tym jak KSPS i Pogon Walczaca zarejestrowala Nową Pogon. Sprzedawczykom z Rady Klubu SSA nie nareke ten pomysl bo na ich Pogon bedzie chodzilo 5 razy mniej kibicow (jesli jeszcze bedzie istniec) co na Nasza Nowa Pogon ( w/g sond)
Zgina od wlasnej broni i to juz niedlugo.Tylko szkoda ,ze te kundle zaczely oczerniac ludzi ,ktorzy walcza o czysta,zdrowa Pogon.
A po za tym tylko sie skompromitowali bo ich wypocinom juz nikt nie uwierzy!!!
|
Pogoń to więcej niż klub
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 09/05/2003 11:51
mam nadzieje ze na Nowej Pogoni zlodziej i spolka to beda persony nongrata
i oczywiscie Gratulacje!!!
wkoncu pozytywna wiadomosc na tle tych wszystkich wiesci zalamywujacych rece
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 09/05/2003 11:58
Powstanie Pogoń Szczecin Nowa to bardzo dobre rozwiązanie, któe mam nadzieję uratuje nasz klub. Pozbędziemy się tego ch*** kondora i wszystkich jego współpracowników, nie będzie już tych gigantycznych długów, w końcu klubem będą zarzącać ludzie, którym naprawdę zależy na klubie a nie tylko na gruntach w około stadionu. Eh już się nie mogę doczekać pierwszego spotkania Nowej Pogoni. Pozdro  
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 09/05/2003 18:05
Wiecie wszystko by było fajnie, tylko żeby grać w tej 4 lidze to trzeba mieć jednak troche pieniędzy, kto by przejął ten klub, kto by był w zarządzie Nowej Pogoni, kto by ją sponsorował? Trzeba najpierw znależć sponsora i jakiś piłkarzy. Moja Ina Goleniów za dużo forsy nie ma dlatego cały czas siedzi w 4 lidze, ale ma jakiegoś sponsora , żeby chocią w niej grać. Dobrym sposobem (chyba) byłoby ściągnąć piłkarzy z amatorskich lig, kilka utalentowanych by się znalazło i jakiś piłkarzy z zaprzyjaźnionych klubów 4 czy 5 ligowych , szczególnie tych ze Szczecina. Albo może jakiś klub 4 ligowy zamienić na Nową Pogoń, Arkonie czy coś w tym stylu, może by się zgodzili, szczególnie patrząc na to że zarobiliby niezłe pieniądze jak byśmy my fani Portowców przychodzili na ich mecze. Trzeba by było tylko coś zrobić w tym kierunku, zarząd Arkoni to pewnie też kibice Pogoni, więc pewnie nie mieli by nic przeciwko temu, żeby zmienić Arkonie na Nową Pogoń. Dla nich to same zalety, a wy jak o tym myślicie?
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 09/05/2003 19:41
Ooo, Capo, Arkonia nigdy by się nie zgodziła zmianę nazwy na Pogoń. Kiedyś oba kluby grały w I lidze, 4 mecze derbowe, 3 wygrane przez Arkonię, jeden przez Pogoń.
Arkonia to też klub z długa i bogatą historią i IMO byliby głupi, gdyby o historii zapomnieli. To tak samo, jak żaden z nas nie wyobraża sobie zmiany nazwy Pogoń na jakąkolwiek inną, choćby najlepiej się kojarzącą.
Aha, zarząd Arkonii to na pewno kibice Arkonii. 
Wchodźcie pod ten adres, wypowiadajcie się. Niech nas zobaczą, a nie tylko jakichś sceptyków czy innych Gwiazdowskich. [Ostatnio edytowane przez One_of_Them: 2003-05-09 19:45]
|
Najprawdziwszy Piknik
|
|
|
- 1
- 2
-
|