Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Świetny mecz Radka Majdana << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
adas|MKS
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8297 dni

Świetny mecz Radka Majdana - 06/05/2003 21:08
:before: Czy Radek wraca do formy? :before:

Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
ZDR
Kibic
Na forum od 8397 dni

**

Odp: Świetny mecz Radka Majdana - 06/05/2003 21:28
chyba taq do Pogoni tesh moze wrocic :]:]:]

Aras Capone
Kibic
Na forum od 8298 dni

Odp: Świetny mecz Radka Majdana - 06/05/2003 21:39
Niech gra jeszcze lepiej, to już Liberda, a tym bardziej Nalepa( ten ziomal z Karpat Lwów, mam nadzieje że się nie pomyliłem) nie będą jeździć z reprezentacją, a Janas znajdzie miejsce dla Radka, Dudek mnie troche wkurzył za to, że nie chciał grać z Belgią. A poza tym to NASZ Człowiek i niech wiedzie mu się jak najlepiej, może wreszcie zagra w jakimś dobrym europejskim klubie i oczywiście nie siedział przy tym na ławie.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
Diatta
Kibic
Na forum od 8315 dni

Odp: Świetny mecz Radka Majdana - 07/05/2003 11:14
Ja też jestem za tym by na reprezentacje był powołany Majdan a nie Liberda,tkocz czy nalepa

Aras Capone
Kibic
Na forum od 8298 dni

Odp: Świetny mecz Radka Majdana - 07/05/2003 14:28
> Ja też jestem za tym by na reprezentacje był powołany Majdan a nie Liberda,tkocz
> czy nalepa
jak widać nie tylko portowcy są za tym. Bardzo dobrze zresztą.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: Świetny mecz Radka Majdana - 07/05/2003 17:34
mnie tam majdan obchodzi jak zeszloroczny snieg ...szczerze mowiac mam w dupie co sie z nim stanie ale do soho wroci napewno;) malowana lala

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
Mayday
Kibic
Na forum od 8641 dni

Odp: Świetny mecz Radka Majdana - 08/05/2003 15:02
a mojm zdaniem dziki Majdan to extra gosci.Nigdy nie zapomne mu odebranej flagi we wrocławiu........jaki piłkarz ma na sercu wytatułowany herb klubu .........tylko RADEK MAJDAN :D

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
--
Kibic
Na forum od 8721 dni

Odp: Świetny mecz Radka Majdana - 08/05/2003 16:10
Według mnie numerem 1 w reprzentacji powinien byc MAJDAN --- nr 2 DUDEk a nr 3 Tkocz.

Gaca
Kibic
Na forum od 8625 dni

**

Odp: Świetny mecz Radka Majdana - 08/05/2003 22:51
Chciałbym żeby Radek powrócił do reprezentacji. Jeżeli ma on dobrą formę to moim skromnym daniem może powalczyć o miano nr 1 w kadrze. Jak narazie to Radek potrzebuje stabilizacji.

Hanki
Kibic
Na forum od 8342 dni

**

Odp: Świetny mecz Radka Majdana - 09/05/2003 12:07
Majdan powinien bronić w Kadrze, pnieważ na to zasługuje, jest w dobrej formie i na pewno Mu na tym mocno zależy, w przeciwieństwie do "wielkiej gwiazdy" - Jerzego Dudka. Temu to już najwyraźniej nie zależy na grze w Reprezentacji, gdyż olewa jej spotkania, uważa się za jakiegoś lepszego czy jak!!!??? Bez łaski Dudek, nie chcesz grać to wyp********. Radek każde powołanie przyjmował z radością i z wielką ochotą do gry. Tacy zawodnicy powinni właśnie grać, tacy, którym zależy. Radek jesteśmy z Tobą :)

Llibertat per a Catalunya!
Aras Capone
Kibic
Na forum od 8298 dni

Odp: Świetny mecz Radka Majdana - 09/05/2003 17:25
Właśnie Radek miał pecha w ostatnim czasie, ale nigdy nie zgrywał pierdolonej gwiazdy jaką jest Dudek,huj mu w dupe, od tego Liverpulu to mu się w głowie poprzewracało, forsy za dużo to może olać reprezentacje. Niestety tak samo jest z dużą ilością gwiazd grających na zachodzie i uważających się za nie wiadomo co. Hajto mówił, że najsłabszy klub w bundeslidze miałby mistrza Polski, i miał takiego mistrza 4:1 z Wisłą. Oli tak samo olewa reprezentacje, huj mu w dupe, i tak bram nie strzela. Niech Majdan gra więcej takich meczy, powróci do formy i reprezentacji.

Aras Capone
Kibic
Na forum od 8298 dni

Odp: Świetny mecz Radka Majdana - 09/05/2003 17:29
> mnie tam majdan obchodzi jak zeszloroczny snieg ...szczerze mowiac mam w dupie
> co sie z nim stanie ale do soho wroci napewno;) malowana lala
Dziki temu piłkarzowi należy się szacunek za gre w Pogoni, grał u nas zajebiście, bezinteresownie i mam nadzieje że powróci w lepszych czasach. Taki bramkarz to skarb, w kładał serce w gre dla Pogoni, zrobił sobie nawet tatuaż, ten piłkarz kocha nasz klub. Więc duży szacunek dla niego za te wspaniałe czasy i wspaniałą grę.

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769049899 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005