Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Co sadzicia o postawie Dudka i Oliadebe ??? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Din
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8334 dni

Co sadzicia o postawie Dudka i Oliadebe ??? - 29/04/2003 19:43
Co o tym sadzicie ?? Ja osobiscie potępiam ich czyny i uważam że gra w reprezentacji to powinno byc cos zaszczytnego i najważniejszego !!!

Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie . AVE POGOŃ !!!
borsuk
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: Co sadzicia o postawie Dudka i Oliadebe ??? - 29/04/2003 19:47
Zjebali sprawe...a zwlaszcza Oli..ogladal ktos lige +? Tam mowili ze niby Oli ma kontuzje..wiec jakim cudem gral w ostatnim meczu i strzelil bramke?

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8406 dni

**

Odp: Co sadzicia o postawie Dudka i Oliadebe ??? - 29/04/2003 20:06
Dobrze ze Dudka nie bedzie, ale szkoda Oliego !!!!

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8424 dni

Odp: Co sadzicia o postawie Dudka i Oliadebe ??? - 29/04/2003 20:10
Dokdalnie Kedzior!!Dudek to taki bramkarz dobry,ale baaardzo slaby psychicznie-mi go nie szkoda,ale Oliego tak,bo co prawda nie strzelil ostatnio bramki w reprezentacji to jest bardzo dobrym napastnikime:(Dali ciala Orly:(

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
qbajag
Kibic
Na forum od 8402 dni

**

Odp: Co sadzicia o postawie Dudka i Oliadebe ??? - 29/04/2003 20:50

Jezeli zadzwonili do Janasa i powiedzieli ze nie chca sie przemeczac przed waznymi meczami ligowymi to w sumie spoko(Liverpool walczy o LM, nie wiem jak Panathinaikos)
Ale jezeli powiedzieli Janasowi ze maja kontuzje zeby sie wymigac to wypierda... z kadry

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Hanki
Kibic
Na forum od 8342 dni

**

Odp: Co sadzicia o postawie Dudka i Oliadebe ??? - 29/04/2003 20:56
Dudek podobno cały czas ma niezaleczoną kontuzję pachwiny i sama gra w meczach to dla niego duże ryzyko - gra na środkach bólowych i gdyby Kirkland był zdrowy to on by bronił bramki Liverpoolu a nie Dudek. Z Olim sprawa wygląda inaczej, ponieważ Listkiewicz dogadał się z Panathinaikosem, że na mecz z Belgią Oli nie będzie musiał jechać, by pomóc drużynie w walce o mistrzostwo Grecji, natomiat Panathinaikos zobowiązał się oddać do dyspozycji selekcjonera Janasa Olego już 2 tygodnie przed meczem ze Szwecją. Jak to mówią coś za coś.

Llibertat per a Catalunya!
celciusz
Kibic
Na forum od 8917 dni

Odp: Co sadzicia o postawie Dudka i Oliadebe ??? - 29/04/2003 20:58
z nimi i czy bez i tak sa ciency wiec co za roznica

ihaa
Kibic
Na forum od 8580 dni

Odp: Co sadzicia o postawie Dudka i Oliadebe ??? - 29/04/2003 21:27
eee ja i tak tego czornego nie lubilem nigdy, to w sumie i dobrze ze on nie gra, a co do Dudka to jest mi obojetne czy bdezie gral czy nie. jego postawy nie bede komentowal bo to tylko i wylacznie jego sprawa ze chce grac w swoim klubie i ma w dupie reprezentacje. i nie posadzac mnie o zaden rasizm (jesli chodzi o Olisadebe) poniewaz nie mam nic do czarnoskorych, ale moim zdaniem jakis Nigeryjczyk (czy tam Kamerunczyk) w reprezentacji Polski to juz przesada.

pozdrawiam [Ostatnio edytowane przez ihaa: 2003-04-29 21:30]

Jay-J
Kibic
Na forum od 8412 dni

Odp: Co sadzicia o postawie Dudka i Oliadebe ??? - 29/04/2003 21:43
Według mnie to jest bzdura! Za każdym razem Oli ma jakiś problem!!! To mi się nie podoba, a ostatnio na dodatek bramek dla reprezy nie strzela. Teraz jeszcze Dudek. Kołtoń dobrze napisał niech gra Liberda bo on nie wybrzydza!!! Co do Oliego to też mamy kim zastąpić. Nie musimy się przejmować bo od MŚ ta dwójka więcej pieprzy niż gra, dajmy szanse innym i miejmy nadzieje ze ja wykorzystaja...

Obrazek gif wstawiony na forum
borsuk
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: Co sadzicia o postawie Dudka i Oliadebe ??? - 30/04/2003 05:56
Eee..tam...kurwa wielkie gwiazdy..

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Maly09
Kibic
Na forum od 8599 dni

Odp: Co sadzicia o postawie Dudka i Oliadebe ??? - 30/04/2003 18:30
A ja ich bede bronił ,choc tez uwarzam ze gra w reprezentacji to powinno byc cos zaszczytnego i najważniejszego dla pilkarza.ale z drugiej strony wszyscy płacza ze kolejni Selekcjonerzy nie daj szans innym pilkarza tylko graja caly czas Ci sami .

Wedlug mnie jest lepiej ze mnie ma Jurka Dudka po teraz moze pokazac sie Liberda ,a jak by był Dudek to zapewne Liberda by nie zagrał.

A co do Oliego to szkoda ze go nie ma ale wcale sie nie dziwie bo wedlug mnie lepiej zeby oli gral teraz w klubie ,ktory walczy o mistrzostwo Grecji ,i byl w pelni formy na mecz ze Szwecja.

A wybiegnijmy troszeczke w przyszłosc mecz ze Szwecja OLI strzela bramke , a Dudek broni karnego - Polacy wygrywaja 1-0 ,Wtedy nie bedzieci mowili ze Dudek i Oli nie grali z Belgia -tylko uznaci ich za bohaterow (czyli jak zawsze jak komus z naszych wyjdzie mecz)

I jeszcze jedno Czepiacie sie Dudka i Oliego ze udaja kontuzje , ale czemu nic nie piszecie o Zurawskim - ktory tez jest kontuzjowany ,ale zapewnie w najblizszej kolejce zagra

Janie Pawle II - [*]
Jay-J
Kibic
Na forum od 8412 dni

Odp: Co sadzicia o postawie Dudka i Oliadebe ??? - 30/04/2003 20:21
Maly - tutaj najwiekszym problemem jest to, że skład na Szwecje bedzie diametralnie różny od tego dzisiejszego. Przeciez z chlopakow na Belgie: Liberda, Jop, Lasocki, Zdebel, Niedzielan i może Wichniarek... raczej ze Szwecją nie zagrają, więc kiedy mają się chłopaki zgrywać jak nie teraz? Dlatego boję się o mecz ze Szwedami.

Obrazek gif wstawiony na forum
Maly09
Kibic
Na forum od 8599 dni

Odp: Co sadzicia o postawie Dudka i Oliadebe ??? - 30/04/2003 21:30
Jay-J tak zgadzam sie z tym ,(ze sklad na szwecje bedzie diametralnie inny) ale Dudek i Oli nawet jak by grali w tym meczu z kim by sie zgrali przeciez nie tylko ich brakuje .Te szesc osob ktore wymieniles graja w pierwszym skladzie reprezentacji , wiec o zgraniu reprezentacji chyba nie moze byc mowy.

Janie Pawle II - [*]
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769053380 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005