| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Jak oceniacie występ Rogowskiego w meczu z Odrą????? - 27/04/2003 20:05
Zawinił przy stracie brami na pewno na 4:0, a przy następnych można by polemizować. Wybronił kilka sytuacji sam na sam. Brakowało mu pewności, ale cóż to jego pierwszy występ w ekstraklasie. Może on być jedną z przyszłych nadziei polskiego bramkarstwa, lub kompletnym niewypałem. Wszystko zależy od niego.
Ciekawi mnie co wy sądzicie na ten temat?
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: Jak oceniacie występ Rogowskiego w meczu z Odrą????? - 27/04/2003 20:12
W sumie to mimo tych bledow jakie popelnil jego wystep uwazam za udany.chlopak jest mlody.I musze przyznac ze w paru akcjacj zachowla sie jak Majdan.Byly takei dwie sam na sam.Musi pracowac, i grac a widac ze moga byc z niego ludzie!
Osobisice wole go od Norko. [Ostatnio edytowane przez Sanbal: 2003-04-27 20:14]
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak oceniacie występ Rogowskiego w meczu z Odrą????? - 28/04/2003 16:34
Z Rogowski chodzilem razem na treningi (ja 86 rocznik on 84 mamy wspolnego trenera Danielewicza). Co ten chlopak czasem robil to az nie wierzylem oczom. Bronil setki. Ale czul sie bardzo dobrze, wiedzial ze ma autorytet i jest ceniony u siebie. Teraz chlopaki z pierwszej druzyny musza mu pomoc. Poprostu musi byc pewny siebie a wtedy gwarantuje, ze to bedzie drugi Majdan !
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: Jak oceniacie występ Rogowskiego w meczu z Odrą????? - 28/04/2003 17:45
Qrwa gdzie wy macie oczy. Jest gorszy od Norka. 1 bramka miedzy nogami, 2 mija sie z pilka, 3 sam juz nie wiem, a 4 odprowadza pilke wzrokiem do siatki!!!
Cytat z Gazety Wyborczej: "...Gdyby nie Rogowski Pogoń mogłaby przegrać znacznie wyżej..." -ŚMIECH
PS. Jako że niedawno stuknela 18-stka od tej pory mozna mnie znalezć pod xywka "helmut"
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak oceniacie występ Rogowskiego w meczu z Odrą????? - 29/04/2003 07:19
> Qrwa gdzie wy macie oczy. Jest gorszy od Norka. 1 bramka miedzy nogami, 2 mija
> sie z pilka, 3 sam juz nie wiem, a 4 odprowadza pilke wzrokiem do
> siatki!!!
Cytat z Gazety Wyborczej: "...Gdyby nie Rogowski Pogoń mogłaby
> przegrać znacznie wyżej..." -ŚMIECH
A gdzie była obrona przy tych wszystkich bramkach? Albo kiedy Rogowski wybronił sam na sam...? Ty chyba nie widziałeś bramek z Górnika... 5-6 z tego meczu to wina Norki...
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|