Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Brak determinacji << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Alx
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8306 dni

Brak determinacji - 27/04/2003 13:53
Jeśli chodzi o formę zawodników Pogoni, to myśle, że nie chodzi tu nawet o brak umiejętności. Tu brakuje nastawienia psychicznego. Dowodem na to może być bramka w meczu z odrą, gdzie po zejściu Walbura (tak na marginesie, to uważam, że czerwona kartka to była przesada) zespół znalazł w sobie dość sił, aby walczyć.
Kolejnym dowodem moze byc poczatek meczu, gdzie zawodnicy Pogoni grali zdecydowanie lepiej od piłkarzy z Wodzisławia. Jednak jak zawsze stracona bramka ich załamała.
Mysle, ze wynika to z niewypłacania pensji, a takze braku premi.
Moze prawdziwi kibice zrobia zrzute na premie dla pilkarzy, ktorzy beda pokazywali cos w meczu (dobra obrona, atak, badz strzelone bramki).

Poza Norko i Rogowski udowodnili, ze Pogon ma tylko jednego bramkarza.

Alx
Jay-J
Kibic
Na forum od 8412 dni

Odp: Brak determinacji - 27/04/2003 15:51
> Norko i Rogowski udowodnili, ze Pogon ma tylko jednego bramkarza.

Rogowski?? C0o prawda na jego konto ida niektore bramki, ale on zagral dopiero 1 mecz w lidze! Chlopak skonczyl pare dni temu 18stke!!! A wybronill pare dobrych sytuacji... dlatego go usprawiedliwiam.

Obrazek gif wstawiony na forum
Orło
Kibic
Na forum od 8317 dni

*

Odp: Brak determinacji - 27/04/2003 19:59
A panu Norko już dziękujemy.

Babilon Team
MarioFAN
Kibic
Na forum od 8305 dni

Odp: Brak determinacji - 28/04/2003 07:41
> (tak na marginesie, to uważam, że czerwona kartka to była przesada)
z trybun widac to bylo na zolta, ew czerwona kartke - po obejrzenie powtorki w C+ nie mam watpliwosci, Marek malo nie wykastrowal goscia i czewien jak najbardziej sluszna

> Kolejnym dowodem moze byc poczatek meczu, gdzie zawodnicy Pogoni grali
> zdecydowanie lepiej od piłkarzy z Wodzisławia. Jednak jak zawsze stracona bramka
> ich załamała.
a co bedziesz pamietac za 10 lat ?? to ze do 15 minuty grali dobrze czy moze 1:7 ??
w pilce jak w rybach - liczy sie tylko to co w sieci

> Mysle, ze wynika to z niewypłacania pensji, a takze braku premi.
a moze z braku umiejetnosci ??

> Moze prawdziwi kibice zrobia zrzute na premie dla pilkarzy, ktorzy beda
> pokazywali cos w meczu (dobra obrona, atak, badz strzelone bramki).
trzeba cennik zrobic:
- wslizg (celny) - 0,30 zl
- kiwka (udana) - 0,50 zl
- 1 proste kopniecie - 1 zl
- 1 celne podanie - 2 zl
- przejscie z pilka na polowe przeciwnika - 3 zl
- strzal (w kierunku bramki) - 2 zl
- strzal (celny) - 4 zl
- gol - 10 zl

ludize tleenu - niejaki Gondor Les jest prezesem i wlascicielem tego calego burdelu na korkach i to na nim ciazy OBOWIAZEK lozenia kasy (zgodnie z podpisanymi umowami 7 mln rocznie !!)
skoro na dodatek prawie publicznie stwierdzil ze kibicow to on ma w ... wszyscy wiemy gdzie.
Jest przeciez rada klubu, ktora dostaje kase z 500 biletow oraz w zaleznosci od frekwencji - kasa miala isc na dzialalnosc kibicowska (oprawy, wyjazdy) na razie nie wydali wiecej niz 500 zl, wiec moze niech oni wyloza kase.

> Norko i Rogowski udowodnili, ze Pogon ma tylko jednego bramkarza.
O tym ze Norek jest slabym bramkarzem to w zasadzie wiadomo bylo juz od dawna, ale co ty chcesz od mlodego, perspektywicznego chlopaka ?? moze sam staniesz miedzy slupkami w momencie kiedy obrona nie istnieje ?? kilka sytuacji uratowal i za to mu chwala

Mario - SZACUNEK !!!
Alx
Kibic
Na forum od 8306 dni

Odp: Brak determinacji - 28/04/2003 10:44
Jeśli chodzi o kartke dla Marka Walburga, to ja nie widzialem powtorki na C+, wiec skoro piszesz, ze byla ewidentna czerwona nie moge zaprzeczyc (nie bylbym obiektywny).

Jednak nadal uwazam, ze brak formy wynika bardziej ze slabej kondycji psychicznej, anizeli fizycznej, gdyby mieli motywacje do gry, mogloby to wygladac inaczej.
Udowodnili to na meczu z wisłą.

Jesli chodzi o umiejetnosci Portowcow, to musze przyznac ze nie sa za wysokie, ale potrafia pokazac czasem niezly futbol.
Jesli chodzi o pieniadze, to kibice ciagle powtarzaja, ze trzeba cos zrobic. Tylko nikt nie kiwnie palcem. Spiewacie Pogon to my, Portowcy jestesmy z wami, ale nie obchodza was losy klubu, tylko trafione bramki.

To ze Gondor i miasto odwrocili sie od Pogoni, nie znaczy ze my tez powinnismy to zrobic.
Mysle, ze powinnismy wziac sprawy w swoje rece. Jest nas wielu, bedzie wiec wiele pomyslow (ktorys na pewno wypali), tylko trzeba zaczac cos robic juz dzis, bo nedlugo nie bedzie juz Pogni ani w 2 lidze, ani nawet w B klasie.

Jesli chodzi o Rogowskiego, to rozumiem iz jest on poczatkujacym bramkarzem, jednak dwie dobre akcje nie czynia z niego bohatera meczu.
Ma jeszcze czas, byc moze w przyszlosci pokaze co potrafi, jednak powtorze ze na dzis jedynym bramkarzem, ktory moze uchronic Pogon od olbrzymich przegranych jest Slawek Olszewski.

Tak na marginesie, to zastanawiam sie, gdzie sa teraz wszyscy ci ludzie, ktorzy mieli sprawic, ze na wiosne Pogon sie podniesie.
Gdzie ci sponsorzy i wzmocnienia.

Alx
Qcu
Kibic
Na forum od 8412 dni

**

Odp: Brak determinacji - 28/04/2003 12:57
> Jesli chodzi o pieniadze, to kibice ciagle
> powtarzaja, ze trzeba cos zrobic. Tylko nikt nie kiwnie palcem. Spiewacie Pogon
> to my, Portowcy jestesmy z wami, ale nie obchodza was losy klubu, tylko trafione
> bramki.

Nie wiem jak na to wpadles... Mnie np bardzo obchodza losy klubu. A ze nie jestem w stanie pomoc (musialbym miec kasy tyle co Bekdas) to oznacza ze nie jestem prawdziwym kibicem? Obchodza mnie tylko bramki? Chodze na mecze, dopinguje chlopakow... Bo taka jest moja rola kibica. To jest to czego sie ode mnie wymaga. Nie odwracam sie od zespolu jesli przegrywaja (nawet jesli to jest 9:0 albo 7:1)

Napisales "spiewacie"... Czy to znaczy ze ty nie spiewasz? A moze na mecze wogle nie chodzisz????

MarioFAN
Kibic
Na forum od 8305 dni

Odp: Brak determinacji - 28/04/2003 14:02
> Spiewacie Pogon to my, Portowcy jestesmy z wami, ale nie obchodza was losy klubu, tylko trafione bramki.
do zobaczenia w Katowicach - w przerwie meczu spokojnie bedziemy mogli pogadac o losach klubu...

Mario - SZACUNEK !!!
Alx
Kibic
Na forum od 8306 dni

Odp: Brak determinacji - 28/04/2003 14:44
Na wyjazdy nie jeżdżę z powodu pracy (nie z powodów finansowych). Wątpie, czy zdążyłbym dojechać do Katowic, wyjeżdżając ze Szczecina po 16.

Jeśli chodzi o losy klubu, to może trochę się zapędziłem.
Wiem, że jest wielu kibiców, którzy chceliby coś zrobić dla klubu.

Ne można jednak zaprzeczyć, że wielu kibiców odwróciło się od drużyny, po porażkach.
Gdy zespół wygrywa to dobrze, trybuny są pełne, jeśli idzie mu gorzej jest tak jak na meczu z amiką, albo z odrą (stadion świeci pustkami).
Piszą oni, że Pogoń jest już nic nie warta, że nie będą chodzili na mecze, bo oni chcą tylko zwycięstw (po przeczytaniu takich wypowiedzi krew sie gotuje i czlowieka ponosi).

Ja też pragnę wygranych spotkań, ale dopóki Pogoń będzie istniała, będę na każdym meczu u siebie, a także na niektórych na wyjeździe.

Myślałem o tym, że jeśli zbierze się grupa ludzi i każdy rzuci jakiś pomysł to może coś da sie zaradzić.
Bo panowie godnor, jurczyk i im podobni dawno juz zapomnieli o swoich obowiazkach. A to, ze oni nie pomagaja klubowi, nie znaczy, ze my nie mozemy.

Pozdrawiam wszystkich PRAWDZIWYCH sympatyków Pogoni. [Ostatnio edytowane przez Alx: 2003-04-28 16:49]

Alx
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769053420 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.1 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005