Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PoDsUmOwAnIe OsTaTnIcH PoStOw Z FoRuM !!! ---> Bardzo wazne <--- << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Hanki
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8342 dni

**

Odp: PoDsUmOwAnIe OsTaTnIcH PoStOw Z FoRuM !!! ---> Bardzo wazne - 23/04/2003 17:54
Kiedyś to na stadionach zamiast krzesełek były ławki (na niektórych stadionach są i do tej pory;) ) i wtedy to na mecze przychodziło znacznie więcej ludzi niż to jest teraz. Spowodowane to było nie tylko innymi realiami ale także tym, że na takich ławkach mogło zasiąść o wiele więcej kibiców niż obecnie i dlatego frekwencje dzisiejsze są nieporównywalne do tych z przeszłości. Dajmy przykład Stadionu Śląskiego, na który kiedyś przychodziło po 80 tys. ludzi (a może i więcej sam już dobrze nie wiem). Dziś jak na stadionie jest z 15 - 16 tys. widzów, to uważa się to za duży sukces.

Llibertat per a Catalunya!
Sadu
Kibic
Na forum od 8397 dni

Odp: PoDsUmOwAnIe OsTaTnIcH PoStOw Z FoRuM !!! ---> Bardzo wazne - 23/04/2003 20:40
eeee hanki, na śląski to przychodzi chyba koło 30 tys?

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Hanki
Kibic
Na forum od 8342 dni

**

Odp: PoDsUmOwAnIe OsTaTnIcH PoStOw Z FoRuM !!! ---> Bardzo wazne - 23/04/2003 20:44
Spoko Sadu teraz to tak ale ja mówiłem o dawnych czasach, np. meczu z ZSRR, kiedy to było właśnie około 80 tys. kibiców. Jak ktoś wie dokładniej to niech mnie poprawi bo być może się mylę :)

Sadu
Kibic
Na forum od 8397 dni

Odp: PoDsUmOwAnIe OsTaTnIcH PoStOw Z FoRuM !!! ---> Bardzo wazne - 23/04/2003 20:46
Dziś jak na stadionie jest z 15 - 16 tys.
> widzów, to uważa się to za duży sukces.

chodzilo mi o ten text :)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Hanki
Kibic
Na forum od 8342 dni

**

Odp: PoDsUmOwAnIe OsTaTnIcH PoStOw Z FoRuM !!! ---> Bardzo wazne - 24/04/2003 13:44
A widzisz Sadu bo zapomniałem dodać, że z tymi 15 - 16 tysiącami kibiców to chodziło mi o mecze Ligi Polskiej. Tam taka frekwencja jest w sumie marzeniem każdego (no może teraz na lecha tyle przychodzi).

Poinformowany
Kibic
Na forum od 8367 dni

**

Odp: PoDsUmOwAnIe OsTaTnIcH PoStOw Z FoRuM !!! ---> Bardzo wazne - 24/04/2003 13:58
> Spoko Sadu teraz to tak ale ja mówiłem o dawnych czasach, np. meczu z ZSRR,
> kiedy to było właśnie około 80 tys. kibiców. Jak ktoś wie dokładniej to niech
> mnie poprawi bo być może się mylę :)

Mylisz się:

1957-10-20 Chorzów Polska-ZSRR 2:1 (1:0) Reyman, Dyrda widzów 100000
1957-11-03 Warszawa Polska-Finlandia 4:0 (2:0) Reyman, Dyrda widzów 90000
1961-05-21 Warszawa Polska-ZSRR 1:0 (0:0) Krugwidzów 75000
1961-06-25 Chorzów Polska-Jugosławia 1:1 (1:1) Krug widzów 100000
1965-10-24 Szczecin Polska-Finlandia 7:0 (6:0) Motoczyński, Koncewicz, Krawczyk widzów - 35000

Pogoń to My
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: PoDsUmOwAnIe OsTaTnIcH PoStOw Z FoRuM !!! ---> Bardzo wazne - 26/04/2003 22:30
hanki ile ty masz lat ? co za blyskotliwa odpowiedz ... teraz jest mniej ludzi niz kiedy bo mamy krzeselka ... buahahahahaha. BYE

Hold skladam temu miastu...
HALPowiec
Kibic
Na forum od 8311 dni

Odp: PoDsUmOwAnIe OsTaTnIcH PoStOw Z FoRuM !!! ---> Bardzo wazne - 28/04/2003 17:18
Eh...

Smutna prawda :(
wski
Kibic
Na forum od 8941 dni

**

Odp: PoDsUmOwAnIe OsTaTnIcH PoStOw Z FoRuM !!! ---> Bardzo wazne - 29/04/2003 07:06
co do graczy z HALPu to nie przesadzajmy ze daliby sobie rade w 1ligowej Pogoni. Specyfika gry na mniejszym boisku takim jak na Tenisowej jest zupelnie inna niz na duzym boisku.Widzieliscie kiedys Karapude w akcji?? Wszystkie pilki ida do niego i on konczy akcje, zaden to blyskotliwy napastnik tylko kolo ktory ma mocne jebniecie i tyle. Cala gra jego zespolu podporzadkowana jest jemu. W HALPie gral np. Bednarek i co?? Nie daje rady w 1 lidze
Pozdroo

niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
HALPowiec
Kibic
Na forum od 8311 dni

Odp: PoDsUmOwAnIe OsTaTnIcH PoStOw Z FoRuM !!! ---> Bardzo wazne - 30/04/2003 14:22
wski - rzeczywiscie Karapuda nie jest az taki dobry... ale napewno w pewnej lidze, w pewnej druzynie jest pewny zawodnik ktory ma ogromny potencjal i ogromny talent.. tym zawodnikiem jest osiemnastoletni Adam Dziki, osobiscie bylem na meczu ( bo godzine pozniej mialem swoj meczyk ) FC Brzuchy ( z Adamem Dziki w skladzie ) - 7 miejsce w tabeli z IRMA ZPUH ( z Karapuda w skladzie ) - III miejsce w tabeli i ku mojemu zaskoczeniu... faworyt zostal rozgromiony 10-5 przez samego Adama Dziki ktory strzelil w tym spotkaniu 8 bramek, natomiast Karapuda "zaliczyl" tylko jedna bramke. No i innymi bardzo ciekawymi pilkarzami jest Damian Gorewicz ( NSSJ Policja ), K. Węska ( Poczta Polska ) oraz zdecydowanie Gunio ( Elstal ). A co o umiejetnosciach tych zawodnikow moge napisac ? Karapuda ma tylko bardzo mocny strzal... i rzeczywiscie jak masz racje niczym innym nie zachwyca tylko sie dziwie dlaczego on strzelil za duzo bramek w lidze - choc watpie ze jego caly zespol jest podporzadkowany niemu... Natomiast Adam Dziki poprostu gra lewa i prawa noga ( to jest wielki plus ), ma niezla kondyncje... ( jako jedyny gral caly mecz i to na pelnych obrotach ), wspaniale kiwki i dryblingi, mocne i techniczne strzaly, dobry przeglad boiska i jak mi sie wydaje gra jak 26-27 letni doswiadczony zawodnik... napewno nadawalby sie do gry na wiekszych boiskach a nawet w I lidze...

Smutna prawda :(
LeOnik
Kibic
Na forum od 8958 dni

Odp: PoDsUmOwAnIe OsTaTnIcH PoStOw Z FoRuM !!! ---> Bardzo wazne - 02/05/2003 13:44
LOL HALPowiec ktos Ty ? Z tej strony Adam Dziki :-) Podejrzewam ze Ty jestes z teamu Pogodno oraz z mojej sieci no ale niewiem... ;o Hmm.. no wiesz, nie zasluguje na takie pochwaly... ;P Buehehehehehhe... LoL Moze bys zdradzil imie i nazwisko co ???? :)

Veni, vidi, vici
U84%
RM
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8958 dni

Odp: PoDsUmOwAnIe OsTaTnIcH PoStOw Z FoRuM !!! ---> Bardzo wazne - 12/05/2003 19:42
Leonik wes napisz do mnie.... mam sprawe....

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769050225 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005