Odp: Urodziny Pogoni!! - 22/04/2007 10:47
"Niech sie goni Ptak Antoni" to zapewne chcialaby uslyszec nasza ukochana Pogoń w dniu swoich urodzin.Wszystkiego najlepszego.
Odp: Urodziny Pogoni!! - 21/04/2008 12:25
to już 60 lat... aż się łezka w oku kręci jak się wspomina te wszystkie lata.. fakt, że miałem okazję przeżyć tylko część z wielu ale i tak były to piękne chwile..
szkoda, że obecnie jest jak jest.. widocznie tak musiało być, taki okres też jest nam potrzebny, dla wielu jest to okazja by odpowiedzieć sobie czym jest dla niego POGOŃ...
a wspaniałe chwile jeszcze wrócą, będzie jeszcze pełen stadion i POGOŃ na czele... prędzej czy później...
Wszyscy o 17 na Grunwaldzki
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Urodziny Pogoni!! - 21/04/2008 15:01
Wasze, właściwie - NASZE zeszłoroczne marzenie się ziściło. Ptak odfrunął,a powolutku wszystko wraca do normy.
Z okazji okrągłej rocznicy życzę Wam szybkiego powrotu na szczyty ekstraklasy, wielu pozytywnych emocji na murawie i trybunach!
Pamiętajmy również o tych, których dzisiaj nie ma z nami, a przyczynili się do powstania klubu jak i jego rozwoju...
Odp: Urodziny Pogoni!! - 21/04/2008 16:17
Ja przed chwilą przechodziłem przez Plac Grunwaldzki, to już ludzie się gromadzą. Oby było Nas jak najwięcej! I STO LAT, STO LAT! A nawet 200!
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Jakże wiele działo się przez te lata..ile złego ale i dobrego działo się w naszym klubie ,jak ciężkie czasy naszego klubu trzeba było przeżyć ,by dziś być ponownie w Ekstraklasie..Obyśmy byli w niej jak najdłużej i Oby przyszedł Mistrza czas.. Sto Lat i jeszcze więcej dla Pogoni i dla Ciebie ted PS : Szkoda tylko ,że Media jak zwykle mają w dupie Pogoń,jak inne kluby obchodzą rocznice, to odrazu są wzmianki chociaż nawet na takim durnym wp czy gdziekolwiek a o Pogoni cisza...jak zawsze
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
PS : Szkoda tylko ,że Media jak zwykle mają w dupie Pogoń,jak inne kluby obchodzą rocznice, to odrazu są wzmianki chociaż nawet na takim durnym wp czy gdziekolwiek a o Pogoni cisza...jak zawsze
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.