| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Bekdas wraca!!!! - 21/04/2003 00:14
Zbardzo dobre zrodla slysze ze turek (jego czlowiek) rozwaza ewentualny powrot do Szczecina.To tylko szansa ale ponoc duzo sie zmienilo w ukladach w miescie.Czy to mozliwe?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bekdas wraca!!!! - 21/04/2003 00:41
Wątpię, na każdym kroku twierdzi że nie chce mieć z Pogonią nic wspólnego.
Zresztą długi są już tak kolosalne, że raczej nikt nie będzie chciał tu inwestować
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bekdas wraca!!!! - 21/04/2003 11:31
Buahahaha... Mac dziś jest śmigus dyngus, nie prima aprilis...
A tak poza tym, to sie zmienilo tyle w ukladach w miescie, ze jest 4X gorzej od czasu odejscia Bekdasa, bo teraz rzadzi Jurczyk
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bekdas wraca!!!! - 21/04/2003 13:47
o jaaaa.czekam jeszcze jak szczecinską piłką będzie rządził prezesz z Afryki,Azji i qrwa Czeczeni..... oni wszyscy kochaja Pogon...ja pier***le koiedy w koncu za sterami usiądzie ktos normalny
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
Odp: Bekdas wraca!!!! - 21/04/2003 16:02
Bekdas na pewno był lepszy niż ten condon!
Jakby się dogadał Bekdas wtedy z miastem to mieli byśmy wielką piłke w Szczecinie!
Jakby nie patrzeć, to jemu zawdzięczamy wicemistrza!
Ale jak wtedy się nie dogadał z miastem, to teraz tym bardziej się nie dogada!
... no i wątpiem żeby chciał tu wracać ... moim zdaniem to plotki ! ! ! ! ! !
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bekdas wraca!!!! - 21/04/2003 18:05
A ja nie chcę tu ani Bekdasa, ani Gondora, tylko normalnego człowieka, któremu zależy na Pogoni; który będzie znał się na biznesie (nie tak, jak Gondor) i który nie będzie zadłużał klubu, aby osiągnąć z nim wspaniałe wyniki (tak właśnie naprodukował nam długów Bekdas)
|
Najprawdziwszy Piknik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|