| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0-1 - 13/04/2003 00:56
Czuje się jakby mnie walec rozjechał. Jestem przygnębiony i strasznie żal mi chłopaków. Walczyli z całych sił o każdą piłkę i każdy metr boiska. Można nie mieć wielkich umiejętności, ale jeśli zostawi się na boisku serce to zdobędzie się szacunek kibica bez względu na wynik. DZIĘKUJE ZA DZIŚ I PROSZĘ BY TAK BYŁO JUŻ ZAWSZE. Wisła chciała by bramki strzeliły się same, a piłkarze Pogoni mieli bić pokłony wirtuozom "Białej Gwiazdy". Wielka szkoda, że nie zostali za to skarceni. Do tego pokazali wręcz zaściankowy brak klasy, kontynuując gre gdy jeden z rywali leżąc na murawie zwijał się z bólu. WSTYD!! Dzisiejsze zachowanie kibiców pokazało jak bardzo to miasto zasługuje na silny klub pierwszoligowy. W innych miastach po porażce 0-9 na kolejnym meczu zajwiłoby się 200 osoób, które pewnie lżyłyby tylko ze swoich pupili. A tymczasem w Szczecinie wzorowy doping 4 tysięcy wiernych kibiców, żadnych wyrzutów, jedynie podtrzymywanie na duchu podupadłej psychicznie drużyny. Pokazaliśmy klasę!!! Jedynym zgrzytem były te idiotyczne rasistowskie reakcje gdy przy piłce znajdował się Uche - powialo wiochą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0-1 - 13/04/2003 13:55
Kurwa jebana wisla, bezhonorowcy !!!!! Jebany pierdolony Uche ! trzeba go bylo jeszcze bananami obrzucic,nie jestem rasistom ale takie cos mnie wkurwia !!! dziki^ brawo !! jakbysmy mieli jednego napastnika z 1 ligowym stazem (Dymek, Moskalewicz) to bysmy ten mecz nawet wygrali ! Mlody Kluzek szarpal ale tylko po bokach bo do srodka bal sie wejsc, jest po prostu za mlody, a taki olo to stara wyga i by sie wjebal nawet na faul. Wisla z chuja wytrysla !!!!!!! GWIAZDA BIALA ZNAK PEDALA !!! a gdzie jest ten kibic wisly co na naszym forum pisal ze dwucyfrowke dostaniemy ? taki kurwa cwaniaczek byl ...
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0-1 - 13/04/2003 16:00
Adrian z tym "młodziutkim" Kluzkiem to nieco przesadziles. On ma 28 lat, wiec jest tak samo doswiadczony jak Olo. Z ta drobna roznica, ze Olo doswiadczenie zdobywal w polskiej ekstraklasie, a Kluzek gdzies w 4. lidze niemieckiej.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0-1 - 13/04/2003 16:36
Kluzek to na początku meczu nawet szybko biegał i wygrywał pojedynki biegowe z obrońcami Wisły ale już w 2 połowie to widać było,że brakuje mu już tej szybkości i chyba przede wszystki odpowiedniej kondycji.
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1