Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0-1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Sadu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8397 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0-1 - 13/04/2003 00:00
wiedzialem ze Pogon zagra dobrze i jak reagowaliscie?

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Stary
Kibic
Na forum od 8870 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0-1 - 13/04/2003 00:56
Czuje się jakby mnie walec rozjechał. Jestem przygnębiony i strasznie żal mi chłopaków. Walczyli z całych sił o każdą piłkę i każdy metr boiska. Można nie mieć wielkich umiejętności, ale jeśli zostawi się na boisku serce to zdobędzie się szacunek kibica bez względu na wynik. DZIĘKUJE ZA DZIŚ I PROSZĘ BY TAK BYŁO JUŻ ZAWSZE. Wisła chciała by bramki strzeliły się same, a piłkarze Pogoni mieli bić pokłony wirtuozom "Białej Gwiazdy". Wielka szkoda, że nie zostali za to skarceni. Do tego pokazali wręcz zaściankowy brak klasy, kontynuując gre gdy jeden z rywali leżąc na murawie zwijał się z bólu. WSTYD!! Dzisiejsze zachowanie kibiców pokazało jak bardzo to miasto zasługuje na silny klub pierwszoligowy. W innych miastach po porażce 0-9 na kolejnym meczu zajwiłoby się 200 osoób, które pewnie lżyłyby tylko ze swoich pupili. A tymczasem w Szczecinie wzorowy doping 4 tysięcy wiernych kibiców, żadnych wyrzutów, jedynie podtrzymywanie na duchu podupadłej psychicznie drużyny. Pokazaliśmy klasę!!! Jedynym zgrzytem były te idiotyczne rasistowskie reakcje gdy przy piłce znajdował się Uche - powialo wiochą.

U-96
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0-1 - 13/04/2003 01:52
[']

Szlugi, wóda, gołe baby !
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0-1 - 13/04/2003 10:42
jaka wiocha ucze to czarnu pies i mu sie nalezalo uu uu uu

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
christoph
Kibic
Na forum od 8587 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0-1 - 13/04/2003 10:49
> jaka wiocha ucze to czarnu pies i mu sie nalezalo uu uu uu

Teraz to chyba przesadziles...

Dziękuję :)
Hanki
Kibic
Na forum od 8342 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0-1 - 13/04/2003 11:23
Nie należała im się ta bramka.Z przebiegu gry to Pogoń powinna strzelić bramkę a ten głupi Cantoro to powienien dostać czerwoną kartkę a nie tylko żółtą.

Llibertat per a Catalunya!
Mayday
Kibic
Na forum od 8641 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0-1 - 13/04/2003 12:15
uuuuuuuu.........jak chca to potrafią:)
zajebisty mecz i zajebiści kibice!!!!!!!

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Jay-J
Kibic
Na forum od 8412 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0-1 - 13/04/2003 13:23
Jeszcze niedawno myslalem ze tylko Wisła może nas godnie zareprezentowac w LM, ale po tym meczu... Nasz się zwija, a oni grają, przegraliśmy z honorem, gdyby jescze nasz przeciewnik ten honor miał...

Obrazek gif wstawiony na forum
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0-1 - 13/04/2003 13:55
Kurwa jebana wisla, bezhonorowcy !!!!! Jebany pierdolony Uche ! trzeba go bylo jeszcze bananami obrzucic,nie jestem rasistom ale takie cos mnie wkurwia !!! dziki^ brawo !! jakbysmy mieli jednego napastnika z 1 ligowym stazem (Dymek, Moskalewicz) to bysmy ten mecz nawet wygrali ! Mlody Kluzek szarpal ale tylko po bokach bo do srodka bal sie wejsc, jest po prostu za mlody, a taki olo to stara wyga i by sie wjebal nawet na faul. Wisla z chuja wytrysla !!!!!!! GWIAZDA BIALA ZNAK PEDALA !!! a gdzie jest ten kibic wisly co na naszym forum pisal ze dwucyfrowke dostaniemy ???? taki kurwa cwaniaczek byl ...

Hold skladam temu miastu...
Stary
Kibic
Na forum od 8870 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0-1 - 13/04/2003 16:00
Adrian z tym "młodziutkim" Kluzkiem to nieco przesadziles. On ma 28 lat, wiec jest tak samo doswiadczony jak Olo. Z ta drobna roznica, ze Olo doswiadczenie zdobywal w polskiej ekstraklasie, a Kluzek gdzies w 4. lidze niemieckiej.

Sadu
Kibic
Na forum od 8397 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0-1 - 13/04/2003 16:03
mi sie Kluzek wydawał wolny..

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Hanki
Kibic
Na forum od 8342 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0-1 - 13/04/2003 16:36
Kluzek to na początku meczu nawet szybko biegał i wygrywał pojedynki biegowe z obrońcami Wisły ale już w 2 połowie to widać było,że brakuje mu już tej szybkości i chyba przede wszystki odpowiedniej kondycji.

Llibertat per a Catalunya!
waski33
Kibic
Na forum od 8320 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0-1 - 13/04/2003 19:10
terz tak mysle zycze wam mistrza

waski33
waski33
Kibic
Na forum od 8320 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0-1 - 13/04/2003 19:15
ja terz bym sie cieszyl rownierz pozdrowienia

waski33
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769061519 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005