Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> A gdzie oprawa?? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jay-J
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8412 dni

Odp: A gdzie oprawa?? - 08/04/2003 16:29
> jakiego kibica to jakis pierdolony debil jebac go a sorry juz go wyjebali

Celciusz troche szacunku dla zmarłego. Nie ważne kim był i co robił... nie wypada się tak wypowiadać o zmarłych, nawet kimś takim. [Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2003-04-08 17:01]

Obrazek gif wstawiony na forum
ihaa
Kibic
Na forum od 8580 dni

Odp: A gdzie oprawa?? - 08/04/2003 17:01
w sumie racja, troche szacunku by sie przydalo, ale co to ma znaczyc ze:

"W tej kolejce na żadnym stadionie oprócz .... łodzi nie było oprawy aby uczczic pamięć kibica arki gdynia który jak wiecie został zamordowany przez kogoś z kibiców sląsk-lechia-wisła-motor."

niby z jakiej racji? na pewno przypadkowo sie tam nie znalazl, sma tego chcial wiec nie widze powodu dla ktorego nie mialoby byc oprawy na meczach

pozdrawiam wszystkich normalnych kibicow

weteran 69
Kibic
Na forum od 8451 dni

**

Odp: A gdzie oprawa?? - 08/04/2003 18:39

> tych wszystkich "kibiców" którzy na mecze nie chodzą bo gondor jest w
> klubie!!!
Jesteście pojebani!!! Co z tego ze gondor jest w klubie???
> Pierdolenie!!! Kurwa przecież na stadion
nie idzie się dla gondora, nie dla
> miasta, tylko dla POGONI!!! Pogoni jako druzyny, jako zespolu, jako tradycji i
> historii. Każdy kto myśli inaczej jest idiotą. Tyle chciałem przekazać!!!

Chlopczyku a co ty zrobiles dla Pogoni,kibicow ,ile razy walczyles o barwy i honor GRANATOWO - BORDOWYCH!?!?!?!
Obecana Pogon to wlasnosc Gondora czy to sie komus podoba czy nie!!!
Nigdy w historii klubu nie bylo tyle zla i krzywdy co za kadencji Gondorowsko - Wernerowskiej ekipy grabarzy. Trzeba zapomniec ze dopoki bedzie Gondor cos sie zmieni w tej materii bo on ma nas i klub po prostu w dupie.
Wlasnie najbardziej harakterni kibole Pogoni powiedzieli glosne STOP dla dalszego rujnowania DUMY POMORZA i nie utozsamiaja sie z tym bagnem dopuki wlasnie bedzie Gondor i spolka !!!!!

Pogoń to więcej niż klub
borsuk
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: A gdzie oprawa?? - 08/04/2003 18:53
Ze tak powiem..kazdy protestuje na swoj sposob..jedni nie kupuja biletow w kasach..a inni nie chodza na mecze..

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
ch.
Kibic
Na forum od 8477 dni

**

Odp: A gdzie oprawa?? - 08/04/2003 19:29
> jakiego kibica to jakis pierdolony debil jebac go a sorry juz go wyjebali.kurwa
> uczcic pamiec ale kogo chcieli sie napierdalac na tasaki noze i inne to niech
> spierdalaja chyba gangi ny ogladali

Ja mam tylko jedno pytanie - czy ktos adminuje to forum?
A wpis tego pana pozostawie bez komentarza bo sam już sobie wystawił świadectwo ...

P.S

[']

Mayday
Kibic
Na forum od 8641 dni

Odp: A gdzie oprawa?? - 08/04/2003 20:34
kurcze trzba cus kombinowac.....bo brakuje mi tych oprwa:(

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
JP
Kibic
Na forum od 8361 dni

Odp: A gdzie oprawa?? - 08/04/2003 21:34
Mogę wykonać transparent, ale czy napewno ma być: "My wierzymy i wy też wierzcie"???

MW'03
Shivan
Kibic
Na forum od 8546 dni

**

Odp: A gdzie oprawa?? - 08/04/2003 23:02
> jakiego kibica to jakis pierdolony debil jebac go a sorry juz go wyjebali.kurwa
> uczcic pamiec

zal mi ciebie po raz kolejny

ale kogo chcieli sie napierdalac na tasaki noze i inne to niech
> spierdalaja chyba gangi ny ogladali

gangi ny to nowy film a napierdalaja sie kibice od 30 lat prawie, wiec chyba nie trafiles, kibic to kibic, szacunek sie nalezy.

IMHO prawdziwy kibic powinien "zaliczyc" co najmniej jeden wyjazd i nie mowie tu o takich Wronkach czy Groclinach, moze wtedy zaczeli by respektowac zgody i kosy i nie zadawali by glupich pytan w stylu "czemu nie lubicie eLcha?"

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
ch.
Kibic
Na forum od 8477 dni

**

Odp: A gdzie oprawa?? - 09/04/2003 06:48
shivan mysle ze wystarczyłoby zeby ktoś z tych przemądrzałków zaliczył Polska-Anglia w 1993 roku.

Tego wyjazdu,meczu i wszystkiego co sie przy jego okazji wydarzyło nie zapomne nigdy :( a okolicznosciowy szal z tego pojedynku jest i bedzie moja pamiatką numer jeden.

P.S

Pamietajmy o 29.05.1993 - szczególnie w tym roku - to juz 10 lat [']

PW napewno nie zapomni

Shivan
Kibic
Na forum od 8546 dni

**

Odp: A gdzie oprawa?? - 09/04/2003 14:03
dokladnie tego wyjazdu nie mozna zapomniec, jak i wszelkich okolicznosci jakie tam zaszly i gdyby nie antyterrorka to bysmy sie dobrali do Craxy wtedy nie byli tacy mocni.

Faraona nigdy nie zapomnimy [']

a pamietasz piosenke jaka ulozylismy z tej okazji
"dwudziestego dziewiatego maja roku pamietnego zabila crakovia kolege naszego, nie ujdzie nia sucho wystep ten zuchwaly zaj... ku.. spod krakowskiej jamy..." dalej nie pamietam jak to szlo :(

Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
ch.
Kibic
Na forum od 8477 dni

**

Odp: A gdzie oprawa?? - 09/04/2003 15:42
Wyjazd na POL-ENG 1993 to cała historia. Dla nas kibiców Pogoni niestety tragiczna ale teraz łatwiej nam zrozumieć co czują ludzie w Gdynii i Poznaniu. Szczególnie jeśli uświadomimy sobie ze ofiarą mógł być ktoś z nas. Tak się bowiem składa ze do Chorzowa jechałem wtedy tym samym nocnym pociągiem co Faraon i w zasadzie do dziś z kumplami zastanawiamy się co by było gdybyśmy poszli razem z jego grupą i wsiedli do tego feralnego wagonu tramwajowego. Warto tu tez przypomnieć ze były to czasy gdy nie było jeszcze komórek i o fakcie ze zginał 20 letni kibic Pogoni, ci których nie było na miejscu dowiedzieli się z TV a ze Faraon był moim rówieśnikiem wiec łatwo sobie wyobrazić co przezyła m.in. moja rodzina. Dodam tylko ze do domu dotarłem ok.17 następnego dnia.

Inna rzecz która nierozerwalnie kojarzy mi się z tymi wydarzeniami to płonące race i minuta ciszy na Twardowskiego przed meczem Pogoń-Jagiellonia.

Oby już wiecej nie dochodziło do podobnych zdarzeń bo odbierają cały sens naszemu hobby.

P.S

Co do oprawy to przed sezonem Gondor wyraznie powiedział ze Rada Klubu otrzymuje na ten cel środki więc pytania należy kierowac do osob w niej zasiadajacych.

[Ostatnio edytowane przez ch.: 2003-04-09 15:43]

Shivan
Kibic
Na forum od 8546 dni

**

Odp: A gdzie oprawa?? - 09/04/2003 20:17
to faktycznie, jestem w stanie wyobrazic sobie co czuli twoi rodzice.
Ja bylem w grupie autokarowej i powrocilem jakos rano,ale o malo a by odjechal bez mnie, bo poprzestawiali autokary a ja mialem jeszcze przejscie z gieksa i zgubilem sie w tloku, ale jakims fartem udalo mi sie go odszukac, dodam tylko ze wracalismy wszyscy a w autokarze panowala grobowa cisza

mam nadzieje ze bedzie zorganizowane wspolne pojscie na cmentarz bo dla mnie te alejki to labirynt i sam na grob nie trafie

Szczecinska Brac
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769061568 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005