| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Wypowiedz Boruca cd. - 05/04/2003 21:17
Boruc wyjechal z tekstem ze POGON jest slabsza od 3 ligowego Znicza,a ten gwiazdor po meczu z Pogon w ktorym wypowiedzial te slowa,w nastepnym meczu nie gra zastopil go bramkarz ktory nie trenowal pare miesiecy,moze wiec pan boruc weznie sie za treningi a nie pier....li glupoty.
|
Janie Pawle II - [*]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wypowiedz Boruca cd. - 05/04/2003 23:17
KURWA !!! NIE GRAŁ BO ZŁAMAŁ SOBIE PALEC NA ROZGRZEWCE!!! PROPONUJE NIESUGEROWAĆ SIE NA TELEGAZECIE LUB POZA SKŁADAMI CZYTAĆ TEŻ POZOSTAŁE NAPISY!!! A PO KOMĘTARZACH TYPU FAJNIE ŻE MA KONTUZJE TO POGOŃ MNIE PRZESTAJE POWOLI OBCHODŹIĆ,POWIEDZIAŁ CO WIEDZIAŁ I TYLE TO JEST JEGO ZDANIE WG MNIE TO NIEPOWINIEN TEGO MÓWIĆ NAWET JAK TO JEST PRAWDA ALE TRUDNO
[Ostatnio edytowane przez bemowiak: 2003-04-05 23:22] [Ostatnio edytowane przez bemowiak: 2003-04-05 23:22]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wypowiedz Boruca cd. - 06/04/2003 09:27
Jak dla mnie to Boruc może na ławce troche posiedzieć i to nie za głupie wypowiedzi ale za kiepską gre.
Taka była wczoraj sznasa żeby Wisłe dogonić
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: Wypowiedz Boruca cd. - 06/04/2003 11:48
>
>Jak dla mnie to Boruc może na ławce troche posiedzieć i to nie za głupie
> wypowiedzi ale za kiepską gre.
>Taka była wczoraj sznasa żeby Wisłe dogonić 
ale Boruc nie grał wczoraj to niejego wina przecierz!!! [Ostatnio edytowane przez bemowiak: 2003-04-06 11:48]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wypowiedz Boruca cd. - 06/04/2003 13:07
ale Boruc nie grał wczoraj to niejego wina przecierz!!!
To o Borucu nie dotyczyło wczorajszego meczu tylko Groclinu...
Może troche żle to sformułowałem.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: Wypowiedz Boruca cd. - 06/04/2003 13:21
Nie,dlamnie Boruc sie zbłaźnił ale po co odrazu opowiadać żeby se ręce i nogi połamał
niepopieram go i sie Wam niedziwiem ale niektórzy przesadzają z tymi oponiami [Ostatnio edytowane przez bemowiak: 2003-04-06 13:22]
|
|
|
|
|
Odp: Wypowiedz Boruca cd. - 06/04/2003 13:24
>ale Boruc nie grał wczoraj to niejego wina przecierz!!!
>To o Borucu nie
> dotyczyło wczorajszego meczu tylko Groclinu...
>Może troche żle to
> sformułowałem.
Faktycznie źle gra ale Zoran wczoraj miał większy błąd od Artura ale to nie temat na to forum
|
|
|
|
|
Odp: Wypowiedz Boruca cd. - 06/04/2003 13:59
To mam coś na kolejnego bramkarza... Po meczu z samicą wronki grześ szamotulski poczekał w tunelu na Olszewskiego i pocieszył go słowami "Ale masz pakę...", kręcąc przy tym szyderczo pustym łbem.
|
w żyłach...
|
|
|
|
Odp: Wypowiedz Boruca cd. - 06/04/2003 15:05
a nie ma racji? na pewno ma bo reszta pilkarzy nie pasuje klasą do Olszewskiego, a krecenie łbem powinien zachowac dla siebie.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wypowiedz Boruca cd. - 11/04/2003 16:15
W imieniu kibicow Legii dziekuje naszym "przyjaciolom" za zbluzganie Artura.
Nie bede tego komentowal bo szkoda slow. Chlopak moze tak myslal to powiedzial i koniec. Nie obrazil was, powiedzial o GRZE Pogonii a nie o czyms innym. Mecz z Gornikiem pokazal ze duzo sie nie pomylil chociaz sadze ze powinien zamknąć dziób!
Ale tekstami : Boruc co ty kurwo czy wyzywaniem go od szczochów i innych wystawiacie sobie swiadectwo zwyklych POPCORNÓW ktorzy przy kazdej naszej wizycie w Szczecinie gwiżdżą i bluzgają.
Ech...... szkoda mi was, bo ta liga bez Pogonii bedzie juz inna
ale jak czytam te teksty .....
pozdrowienia
|
CAŁA POLSKA WIDZIAŁA WARSZAWA NIE ZAPOMNIAŁA
LEGIA - MISTRZ POLSKI 93
|
|
|
|
Odp: Wypowiedz Boruca cd. - 11/04/2003 17:37
> W imieniu kibicow Legii dziekuje naszym "przyjaciolom" -prosze bardzo, jak wam cos nie pasuje to rozpierdalacie nam stadion, a jak my cos powiemy to robicie wielką afere.Zachowujecie sie tak jak byscie robili łaske ze sie z nami kolegujecie!!!!! [Ostatnio edytowane przez KEDZIOR: 2003-04-11 17:40]
|
|
|
|
- 1
-
|