| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Biliński moze odejść!!!!!!!!! - 26/03/2003 20:08
Radosław Biliński może odejść z Pogoni. Kapitan portowej jedenastki decyzją Polskiego Związku Piłki Nożnej stał się posiadaczem własnej karty zawodniczej.
- Chcemy zatrzymać Bilińskiego w Pogoni, bo zdajemy sobie sprawę, jak wartościowy jest to piłkarz - twierdzi Dariusz Dzięgielewski, wiceprezes SSA Pogoń. - Trudno nam jednak osiągnąć z nim kompromis.
- Nie możemy w tej chwili spłacić długu wobec piłkarza - mówi Dzięgielewski - W klubie nie ma pieniędzy. Zaproponowałem mu, aby zrzekł się pewnej kwoty, ale Biliński nie chce ustąpić.
- Pogoń to jest przecież I-ligowy klub, a nie TKKF - twierdzi Biliński. - Skoro podpisało się jakieś zobowiązania, to trzeba się z nich wywiązać. Ja już zgodziłem się na redukcję części zadłużenia. Działacze Pogoni chcą mi podsunąć jakiś kolejny dokument. Od tych dokumentów już mi pęka szuflada, a pieniędzy jak nie było tak nie ma.
- Jeszcze nie wiem jaką podejmę decyzję - mówi Biliński. - Mógłbym w każdej chwili zmienić klub. Może kontrakt miałbym niższy niż w Pogoni, ale przynajmniej pieniądze byłyby pewne. Z drugiej strony byłoby mi żal opuścić Szczecin i pozostawić chłopaków z drużyny
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Biliński moze odejść!!!!!!!!! - 26/03/2003 20:24
Radek nie odchodz!!Po jego odejsciu Pogon stracilaby 25% szans na utrzymanie Ale z drugiej strony ja rowniez nie chcialbym zeby ktos zalegal mi 100 tys...ehh..szkoda gadac..Radek..decyzja nalezy do Ciebie (
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Biliński moze odejść!!!!!!!!! - 26/03/2003 22:04
Ja nie wiem czy płakać z tego powodu, czy juz sie śmiac. Radek zgadza sie na redukcje czesci zadłuzenia, a oni dalej walą w człona. Jezeli odejdzie to trzeba bedzie to zrozumiec. Człowiek ma rodzine na utrzymaniu i musi z czegos zyc. Któż z nas chciałby pracowac za ciągłe obietnice. Cóz wybór należy do Radka. Mam nadzieje ze nie zostawi Pogoni przed końcem sezonu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|