Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń słabsza od Znicza? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jay-J
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8412 dni

Pogoń słabsza od Znicza? - 24/03/2003 16:30
To słowa Artura Boruca. Czy 3-ligowa drużyna może być lepsza od naszej Pogoni? Przed rozpoczęciem rundy wrócił do nas ze znicza Mariusz Misiura i do tej pory nie zagrał ani minuty. Miał być sporym wzmocnieniem bo w Zniczu strzelał bramke za bramką. Jestem ciekawy czy nie gra, bo jest za słaby czy może ma kontuzje?

NASZA POGOŃ NAJLEPSZA W POLSCE JEST!!!!! :D [Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2003-03-24 18:50]

Obrazek gif wstawiony na forum
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8424 dni

Odp: Pogoń słabsza od Znicza? - 24/03/2003 16:54
Wlasnie!!!Wypowiedz Boruca byla bardzo dzinw i nie na miejscu!!Jest on dal mnie w tym momencie bramkarzem niskiej klasy,baaaaaardzo niskiej!!!!Zalapal sie do Legi i wielki PAN.Zdecydowanie przestalem go lubic... Gdyby nie cudna obroan Legii to mysle ze nawet znicz wsadzil by mu 4!!POGON I LEGIA!!

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
piges
Kibic
Na forum od 8695 dni

Odp: Pogoń słabsza od Znicza? - 24/03/2003 17:14
Nie obrażając pozostałej grupy zawodników Legii i jej kibiców

BORUC CH... CI NA IMIĘ !!!!!!!!
Gwiazda w dupę zapinana się znalazła.

Pozdrawiam.

spiewracaZAWSZE I TYLKO POGOŃracaspiew
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: Pogoń słabsza od Znicza? - 24/03/2003 17:15
no gosciu przesadzil z tym tekstem ..wielka qrwa gwiazda sie znalazla bo gra w legi...jest dla mnie zwykla szmata i frajerem i mam nadzieje ze dlugo dupy w legii nie pogrzeje wiesniak jebany

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
Matek.
Kibic
Na forum od 8617 dni

Odp: Pogoń słabsza od Znicza? - 24/03/2003 17:48
a go lubialem troche teraz sobie nagrabił skurczybyk

Pogoń To My!
Legi@fan
Kibic
Na forum od 8431 dni

Odp: Pogoń słabsza od Znicza? - 24/03/2003 18:18
No cóż wypowiedź bardzo niezręczna - i moim zdaniem mocno przesadzona....
Ale chłopak ma gorącą głowę - wszyscy byli przybici po Groclinie, a szczególnie on - bo cześć winiła go za bramki - a teraz wygrywaja po dobrej grze bardzo wysoko i w dodatku on nie puszcza bramki...
A koleś nie bardzo czai kibicowskie klimaty... mimo iż jest z Siedlec - a to tereny Legii
no coz - emocje i tyle

Legia - Pogoń dwa bratanki...
dary
Kibic
Na forum od 8616 dni

Odp: Pogoń słabsza od Znicza? - 24/03/2003 18:41
Nie przesadzajcie. Znicz gra w III lidze (nie IV), a Pogoń przed sezonem przegrywała z Flotą, Błękitnymi czy IV ligową Zarzą. Więc...
A jeśli chcecie zobaczyć jak gra Misiura to zapraszam na mecze rezerw. Powiem tylko, że gra BARDZO słabo.

POGOŃ TO MY !
A..
Kibic
Na forum od 8568 dni

Odp: Pogoń słabsza od Znicza? - 24/03/2003 18:51
To sie znalazl I ligowiec :):) Z Amika jak grali tydzien temu to Bąk mu z 30 metrow gola w srodek bramki strzelil :D:D Qrwa Tomasiewicz by to obronil...Rok temu w Szczecinie tez puscil balona w 93 min co Dubiela strzelal. Moze za tamto mial jakis kompleks ? Fak faktem, ze gdyby nie odejscia Stanewa i brak kasy w Legii to pewnie nigdy by nie stanal miedzy slupkami Legii. Boruc - troche pokory !

bemowiak
Kibic
Na forum od 8383 dni

Odp: Pogoń słabsza od Znicza? - 24/03/2003 19:10
Fakt że sie wyraził nieładnie ale odrazu go mieszac z błotem? sodówka mu do głowy strzeliła!!!

Szymek
Kibic
Na forum od 8580 dni

Odp: Pogoń słabsza od Znicza? - 24/03/2003 19:43
No troszkę przegiął. Tak samo jak Okuka, co powiedział, że tak łatwego meczu to oni dawno nie grali. Może to i prawda, ale nie powinni tego głośno mówić. Tym bardziej, że wiedzą o naszej zgodzie z Legią.

Sadu
Kibic
Na forum od 8397 dni

Odp: Pogoń słabsza od Znicza? - 24/03/2003 20:32
boruc! co? ty kurwo!

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
TomY
Kibic
Na forum od 8513 dni

**

Odp: Pogoń słabsza od Znicza? - 24/03/2003 20:58
A co na to kibice Legii ?? Ciekawe!!

qbajag
Kibic
Na forum od 8402 dni

**

Odp: Pogoń słabsza od Znicza? - 24/03/2003 21:21
Boruc niestety myśli tak samo beznadziejnie jak broni.
Mam nadzieję że i w jednym i w drugim się podszkoli.
Wpełni rozumiem wasze obużenie.
Wypowiedż jego była głupia a do bramki się załapał tylko dlatego że zdrajca Stanew uciekł za kasą do Rosji ostatniego dnia okna transferowego!

:flamethrower: Stanew [Ostatnio edytowane przez qbajag: 2003-03-24 21:21]

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
bemowiak
Kibic
Na forum od 8383 dni

Odp: Pogoń słabsza od Znicza? - 24/03/2003 21:23
Czy kolega TomY nie widzi postów mojego oraz Legi@fan-a?

[Ostatnio edytowane przez bemowiak: 2003-03-24 21:24] [Ostatnio edytowane przez bemowiak: 2003-03-24 21:26]

Maly09
Kibic
Na forum od 8599 dni

Odp: Pogoń słabsza od Znicza? - 25/03/2003 12:05
Zeby on tak bronil tak jak pierd... ,(u mnie w okregowce jest lepszy bramkarz od niego) ciekawe czy boruc byl taki madry po meczach z Amica i Grocline bo z taka gra to on moze by sie zalapac do Znicza, w meczu z POGONIA nie mial on zabardzo co bronic ale pewien jestem ze przy kilku strzalach w swiatlo bramki boruc wyciagaL BY PILKE Z BRAMKI .Szkoda mi tylko Kibicow legi bo z takim bramkarzem to ich druzyna nie zwojuje za duzo.

Janie Pawle II - [*]
Jay-J
Kibic
Na forum od 8412 dni

Odp: Pogoń słabsza od Znicza? - 25/03/2003 16:07
Boruc mógłby się uczyć od Olszewskiego.

Obrazek gif wstawiony na forum
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769065667 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005