Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> "kibice" Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
D-O-C
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8340 dni

"kibice" Pogoni - 24/03/2003 00:18
Witam, na wstepie chcialem powiedziec odnosnie meczu ze Pogon sie przestraszyla Legii juz w szatni , wiec gry nie bylo , dwa strzaly Pawlaka w fotoreporterow to za malo by cos zrobic.Pogon nie zwojuje nic w tym sezonie to pewne, trzeba wiec dac szanse mlodym , juniorom itp, ale to sprawa Wyrobka, a moze Smudy ?.
Kwestia druga, czyli slynna przyjazn Pogon-Legia.Powiedzmy ze mam rodzine w wawie, wiec jestem na wpol szczecinianinem :), stad moge byc obiektywny.
To co robia nasi kibice tzn Pogoni w stosunku do Legii to czyste lizanie dup#, widzialem wiele meczow z udzialem zaprzyjaznonych kibicow , i naprawde nigdy, ale to nigdy nie bylo tak ze doping byl w 80-90 % za Legia, czyli druzyna przyjezdna, rozumiem flagi itp, ale gdzie ja jestem na stadionie w szczecinie czy w wawie ?, przychodze by wygrala druzyna ze szczecina , a nie z wawy, inaczej ide do sektora gosci i kibicuje legii i tyle. My natomiast zachowujemy sie jak wies, przyjechala wielka Legia to lezymy plackiem i szczerzymy kly, nie jestesmy dla nich zadnym partnerem, zreszta Legia jako kibice jest slaba, vide ustawka z Lechem i to w wawie przegrana.Zacznijcie dopingowac w koncu swoj klub ,a nie lechia to chu.. lech to ch..., arka to ch..., w miedzyczacie 10 sekund dla mksu i tyle dopingu.Widac ze sprawa dopingu jest u nas w nieodpowiednich rekach, ktos przeciez musi zarzadzac mlynem by to sie trzymalo kupy.
Nastepna sprawa, bylem w 6 i nie bardzo wiem w czym problem byl w 4-5 w sprawie klotni kibicow.Fakt jest taki ze jesli kibic Pogoni dostal w leb od kibica Pogoni, to niech ten odwazny wiecej sie nie pokazuje na stadionie jak podniosl reke na swojego.Ktos przychodzi na mecz dopingowac swoja druzyne, a nie legie czy lecha czy arke, wiec jak ktos mi wciska pierdoly ze zgoda itp, laske na to klade, nie obrazam kibicow legii , ale wyrazam swoja zlosc na gre itp, to naturalne.A wlasnie wioska wychodzi u tych panow , ze od razu ktos powiedzial zle slowo to oklep, ludzie to wy zaraz dostaniecie wp### od lecha i arki za te wyzwiska jak sie dowiedza i bedzie fair ?, w kupie sila.a spiewalo tak ze 500-600 osob , to maja sie ustawic i bedzie ich potem lech lal czy co ?tacy odwazni a z zaglebiem ustawka w plecy, z lechem byli odwazni z 10 minut, a potem sp### na drzewo jak wjechal lech w pyrzycach, ilu mamy hools ? 5? , reszta na###, lub bije swoich za brak milosci do legii- to jest dla mnie debilizm niepodoba ci sie na stadionie ? wyjdz, idz do innego sektoru i styka, a nie pokazujesz swoja sile, zobaczymy jak beda ci odwazni kwiczec w poznaniu, jesli pojada, moze sie nie zes$$$$ w pociagu ze strachu.

celciusz
Kibic
Na forum od 8917 dni

Odp: - 24/03/2003 01:22
i to jest racja ludzie przychodza kibicowac Pogońi Pogońi i tylko Pogońi i nikt nie moze wymagac inaczej

Sadu
Kibic
Na forum od 8397 dni

Odp: - 24/03/2003 09:57
nie pierdolcie jak nie wiecie o co chodzi, ten typek co dostal oklep krzyczal tez na Pogon, texty typu: "buu Pogoń dno" itd. Co to za kibic? my po trzeciej straconej bramce krzyczymy "jestesmy z wami, Portowcy jestesmy z wami" a ten leszcz na Pogon jedzie, niech kurwa siedzi w domu i tak pierdoli do żony zamiast isc na stadion. Legia to nasz brat i wcale nie bylo dopingu tylko na Legie, moze siedziales kogo legionistow.. widac ze niektorzy sa z klubem tylko wtedy kiedy ten wygrywa.. bo jak slabo idzie to jakis frajer na swoj klub jedzie a to na pewno na Pogoni nie bedzie tolerowane, a ty jak tak chwalisz swinie z poznania to przeprowadz sie tam i im kibicuj, chuj kłade na to i na ciebie.

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
brodaONE
Kibic
Na forum od 8537 dni

**

Odp: - 24/03/2003 10:02
Jak ma byc sztama z Legia to niech sobie bedzie, nie mam nic na przeciw ale powiem jedno moje serce zawsze bedzie bilo dla Pogońi i tylko dla niej, podziekowalem legii za demonstracje w warszawie i przywitalem ich w szczecinie...... na tym koniec jezeli kibic Pogońi dostaje wpierdol na wlasnym stadionie to cos jest nie tak...
pozdrowienia dla wszystkich

ZDR
Kibic
Na forum od 8397 dni

**

Odp: - 24/03/2003 10:13
no w sumie mlyn jest dobrze prowadzony przez Sandala i nikt nei narzeka

tomcraft
Kibic
Na forum od 8400 dni

**

Odp: - 24/03/2003 10:33
Smieszny jestes mowiac ze Legia jako kibice jest slaba,jest najlepsza w polsce razem z lechem zarowno w ultras jak i chuligance a nam odwagi na taka ustawke z lecha nie starczy nawet za 10 lat wiec nie mow ze kibice legii sa slabi to osmieszasz nas i ich .

schranz
Shivan
Kibic
Na forum od 8546 dni

**

Odp: - 24/03/2003 11:53
D-O-C-u tutaj tez zasmiecasz forum
tem temat jest poruszany w wczesniejszych wpisach wystarczy troche checi, no chyba ze chcesz ponabijac sobie posty :)

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
kacper01
Kibic
Na forum od 8492 dni

Odp: - 24/03/2003 13:24
D-O-C kwestie bluzgania na inne druzyny napisalem juz wczesniej w poscie pt. "po co te wyzwiska na inne kluby???!!!!" i sadze dalej ze te bluzganie nie ma sensu ,a wieksza intensywnosc tych bluzg ( w porownaniu z meczem z zaglebiem) swiadczy w jakims stopniu - no niestety- o zaimponowaniu kibicom legii. No niestety tak to wyglada. Lepszym rozwiazaniem chyba by bylo zajac jeden sektor z kibicami legii i kibicowac troche nam troche legii. Wtedy nie bylo by widac tego co bylo widac.Pozdrowienia dla prwdziwych szczecinian!!!!

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769065432 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005