| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: I po meczu 0:1 - 20/03/2003 08:30
sama walka meczu sie nie wygra choc remis bylby sprawiedliwszy
generalnie zawiedli mnie pawlak i szubert, oni mieli wprowadzic spokoj do gry a jak grali, kazdy widzial
szkoda ze w ataku nie ma np. dymka, bo naszego ataku jak narazie nie ma
bramke zawalil kulkiewicz, ktory przypomina mi rodrigueza, podobny wyglad i podobnie tragicznie wyprowadzona kontra, jak naszego idola z jesieni, po ktorej Pogon stracila bramke w meczu u nas z Groclinem
jednak rewelacyjny byl spiker, puszczanie w przerwie kaset tudziez plyt, ktore sa przeznaczone dla kierowcow taxowek to przesada!!!! a text z nagrania, witamy kolejnych gosci klubu XXX (to bylaby na forum reklama) to juz masakra
no i info lecace z glosnikow, witamy wszystkich ktorzy jada
faza max
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: I po meczu 0:1 - 20/03/2003 10:12
Moze i brak im doswiadczenia, ogrania, wiary i pewnosci siebie, ale na pewno nie brak im ambicji i zadziornosci, a to sa wartosci, ktore sie u nas ceni najbardziej. I nawet jesli brakuje umiejetnosci na pierwsza lige to nikt nie bedzie gwizdal i wyzywal jak na nieudacznikow "Witkowskich i Sobczakow".
Szkoda, ze brakuje atutow w ataku bo mozna bylo skutecznie Pogońic milionerow z Lubina, ktorzy mimo wielkich nazwisk i pieniedzy z taka gra podziela los Pogoni i spadna z ligi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: I po meczu 0:1 - 20/03/2003 12:44
Nie zwalajmy wszystkiego na sedziego.Fakt,ze Brasilia powinien dostac czerwona.Glowny nie widzial.Liniowy powinien zasygnalizowac.Do niego raczej pretensje o kartke dla Brasilii.Dziwne,ze nie widzial,a zolta pokazal.
Zaglebie jest lepszym zespolem.Pogon grala chaotycznie.Bramka po bledzie obrony.Atak - tragedia.
W sobote na Legie !!!!
|
1948
|
|
|
|
Odp: I po meczu 0:1 - 20/03/2003 12:52
Uwazam,ze niepotrzebnie kibice gwizdali na Drumlaka,Moskalewicza i Nicinskiego.Brasilii sie nalezalo za boiskowe chamstwo.Drumlak strzelil nam gola.Co z tego.Dymek tez strzelil nam w Lodzi.Tez bedzie wygwizdany??Nie moge tego pojac...
Ci ludzie sporo serca w Szczecinie zostawili,a tu takie 'przywitanie'.Olo nie odszedl nawet po spadku do 2 ligi.Nitka tez gral.Drumi jeszcze pol roku temu gral dla nas.Odszedl,bo Zarzad potraktowal go jak smiecia.
[Ostatnio edytowane przez PoRtAlBoY: 2003-03-20 12:53]
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: I po meczu 0:1 - 20/03/2003 15:06
> bramke zawalil kulkiewicz, ktory przypomina mi rodrigueza, podobny
> wyglad i podobnie tragicznie wyprowadzona kontra, jak naszego idola z jesieni,
> po ktorej Pogon stracila bramke w meczu u nas z Groclinem
Wski - chyba coś Ci się pomyliło! Kulkiewicz to ten z 14 co mijał Lubinian jak tyczki! Inna sprawa, że nie miał później komu podac, więc nic z tych rajdów nie wychodziło.
Jeszcze coś o fantastycznej organizacji w klubie:
Dzisiaj chce kumplom pokazać jak wyglądał bilet z meczu, przyglądam mu sie, a na nim POGOŃ-GROCLIN!!! Bez komentarza to zostawie...
|
|
|
|
|
Odp: I po meczu 0:1 - 20/03/2003 17:35
Według mnie najlepsze noty oprócz Olszewskiego za mecz powinni zebrać Więckowski, Bednarek no i ten kolo z 14 (sorki nie pamiętam nazwiska) co całkiem walczył. Niestety mam wrażenie że chłopaki się boją zrobić coś po swojemu coś innego niż każe Wyrobek. Brak było strzałów jakichkolwiek że już nie wspomnę o tych z za pola karnego. No ale w sumie strzelających z dystansu w Pogoni w jakimkolwiek sezonie można policzyć na palcach. I jeszcze jedno zauważyłem - cały czas jeden i ten sam schemat akcji czyli "długie" podanie do przodu i może uda się dośrodkować. O wykończeniu nie ma co pisać tak samo jak nie było go widać. Muszę też przyznać że momentami chłopaki pogrywali całkiem całkiem z tym że bez pomysłu. Sędziowanie jak zawsze, już się do tego niestety przyzwyczaiłem. Teraz może być już tylko lepiej. Pare meczyków jeszcze i chłopaki się ograją.
Pozdrawiam.
|
 ZAWSZE I TYLKO POGOŃ
|
|
|
|
Odp: I po meczu 0:1 - 20/03/2003 19:26
Jay- J!!
ok, opcja jest taka ze ma pokretło, ale nie podlega watpliwosci ze strata bramki poszla od straty pilki w srodku pola przez Kułkiewicza, kiedy Pogon wyprowadzala kontre, dzis widzialem to na cplus, przypomnialo mi to wyprowadzenie kontry przez Rodrigueza w meczu z Groclinem z jesieni, jednak Kulkowi zycze jak najlepiej, jakby jeszcze mial prawa noge nie tylko do podpierania to byloby ok
Pozdroo
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
|
Odp: I po meczu 0:1 - 20/03/2003 19:44
> ten kibic co wbieg to moj dobry kolega "jacek" wbiegl na murawe ochrona ruszyla
> na niegio i ja z kolesiem wskoczylismy na plot( zerwalem ochroniarzowi plakietke
> i jak wystawil reke to mu wyjebalem z kopa w lapy ) i odrazu ochroniarz
> podbieg do nas ( bo juz siedzielismy na plocie gotowi wbiec na murawe!!)i
> powiedzial do nas : chlopaki prosze was nie wbiegajcie na murawe jemu nic nie
> bedzie juz wraca na trybuny..my swoich nie zawijamy ?!?!?!?!?! normalnie
> zwala.. hehehe my wszyscy w bluzach "ULTRAS POGON SZCZECIN" z forum....juz bylo
> blisko do awantury 
wlsnie moj koles chcial sie zapytac czy mozna jakos dolaczyc do was. Dalo by rade ? [Ostatnio edytowane przez Michal: 2003-03-20 22:25]
|
|
|
|
|
Odp: I po meczu 0:1 - 21/03/2003 11:10
W lidze plus extra w canal+ mowili popsrtu powinnien byc karny w 49 min na bilim i czerowna dla brasili ten pieprzony sędzia Tomasz Cwalina sedzia h** jeb** sędziego i jego rodzine cala
|
Pogoń To My!
|
|
|
|
Odp: I po meczu 0:1 - 21/03/2003 12:02
PORTAL MA RACJE! Jak można było TAK potraktować naszego OLA? Już zapomnieliście ile dla nas zrobił?! Przecież to głównie dzięki niemu i Dymkowskiemu Pogoń jakoś istniała na mapie piłkarskiej Polski!! To oni zdobywali większość goli dla naszej drużyny!
panowie-wstyd!
nadzieja,że gwizdali młodzi-oni mają prawo nie pamiętać naszych debeściaków.
MKS!
|
***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
|
|
|
|
Odp: I po meczu 0:1 - 21/03/2003 21:15
tym bardziej ze Olo nie odszedl z Pogoni nawet jak spadla do 2 ligi, tylko ze jego karta zawodnicza wpadla w prywatne rece (zdaje sie ze jakiegos restauratora) a ten opchnal Ola do Wisly za 1/4 aktualnej wartosci zawodnika
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
- 1
- 2
-
|