| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
kim grac bedziemy?? - 07/02/2003 13:11
nie ma wielu piłkarzy, ma ktos info kto bedzie gral w Pogoni na wiosne??
kowalczyk i srutwa
chwastek, misiura??
ze starych kto zostaie??
Pozdroo
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: kim grac bedziemy?? - 07/02/2003 14:54
Radosław Itkowiak
Tomasz Michałowicz
Rafał Rogowski
Michał Bukowski
Marcin Całko
Dawid Chwałek
Artur Kubiński
Adam Liszczak
Arkadiusz Sobies
Rafał Stadnik
Adam Celeban
Rafał Kopiecki
Tomasz Kustrzyk
Nikos Miciopulos
Jarosław Norsesowicz
Paweł Osuch
Honorat Stróż
Rafał Zieliński
Łukasz Żebrowski
Mariusz Adamowicz
Piotr Celeban
Maciej Gutkowski
Dawid Kamrowski
Daniel Makowski
Michał Niedźwiecki
Łukasz Skórski
Krzysztof Wróbel
|
POGOŃ TO MY !
|
|
|
|
Odp: kim grac bedziemy?? - 07/02/2003 16:26
dary a nie zapomniales o kilku takich co to jeszcze w Szczecinie sa? Np Bilinski, Olszewski, Walburg, Pawlak, Misiura. Jest tez szansa ze mimo wszystko pozostanie Chifon i moze przyjedzie jeszcze Choto... takze jeszcze kilku zawodnikow reprezentujacych jakikolwiek poziom u nas bedzie (bez urazy dla wszystkich juniorow i rezerwistow, a za to bez przesadnej pochwaly niektorych z pierwszego skladu )
A tak ogolnie to ciekawy jestem kogo ma na mysli trener Wyrobek mowiac o transferach ktore maja sprawic by zespol wygladal solidnie... Ktos tu na tym forum mowil zeby napisac albo zadzwonic do Wojtka Kowalczyka. Ja jestem za obiema rekami i nogami. Nic nie stracimy jesli sie do niego odezwiemy. Bo chyba nie chodzi nam teraz o mlodych i persperktywicznych graczy tylko o GRACZY. Najlepiej niedrogich a Kowalczyk z tego co mowi to kasy nie potrzebuje. Wiec mysle ze to dobry pomysl sie do niego zglosic z propozycja gry w naszym klubie. [Ostatnio edytowane przez Qcu: 2003-02-07 16:27]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: kim grac bedziemy?? - 07/02/2003 17:27
ja sie ciesze ze mlodziez bedzie grala, bo sa juz jakims kolektywem, a i na przyszlosc sie przydadza, a jak pograja teraz to za rok moze druga lige wygraja, bo chyba raczej w lidze sie nie utrzymamy, a moze bedzie jak groclin kiedys co wygral 9 meczy z rzedu i sie utrzymal
|
Na Zawsze POGOŃ
|
|
|
- 1
-
|