Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Znowu Kwiatkowski << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Shivan
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8546 dni

**

Znowu Kwiatkowski - 31/01/2003 13:21
oto co ten pajac napisal w swoim "slynnym" artykuliku a mianowicie "chwasty tygodnia"
"Dzialacz "Pogoni Walczacej" Rafal Chlasta stwierdzil we wtorkowym programie TV, ze chuliganskie zamieszki na ulicach Szczecina to bylo male piwo, a winni sa ... politycy. Potem blysnal jeszcze stwierdzeniem, ze na utrzymanie III-ligowego klubu walczacego o II-lige wystarczy 200 tys zl."

komentarz zbyteczny
on nie moze nielubic Pogoni, on musi jej nienawidziec
KTO NIE ZNAMI TEN PRZECIWKO NAM
kwiatkowski..., ty juz wiesz co

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8958 dni

a w wybiórczej... - 31/01/2003 13:46
a w wybiórczej dzisiaj znalazłem tekst:
"13 stycznia. Kibicom Pogoni Szczecin grozi, że klub zbankrutuje, a oni nie będą mięli gdzie podpalać krzesełek i rzucać kamieniami w zaproszonych gości. Nie rozłożyli jednak bezradnie rąk. Przeciwnie, wyszli na ulice Szczecina, zakasali rękawy i wzięli się do roboty. Zdewastowali sklepy, rozbili radiowozy i porozcinali głowy. To nieprawda, że Polacy pozbawieni podstaw swego bytu popadają w apatię."

kurwica mnie bierze jak to czytam.
i niech ktoś teraz powie że media nie manipulują, nie przekręcają faktów.
komuś się chyba stadiony pomylilły.
szkoda mi już komentawać tego co napisał o stratach...

ps. autorzy (chyba): Jerzy Skroczylas, Witold Bereś :rocketwhore:

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
RAFek
Kibic
Na forum od 8886 dni

**

Odp: Znowu Kwiatkowski - 31/01/2003 14:47
> a w wybiórczej dzisiaj znalazłem tekst:
"13 stycznia. Kibicom Pogoni
> Szczecin grozi, że klub zbankrutuje, a oni nie będą mięli gdzie podpalać
> krzesełek i rzucać kamieniami w zaproszonych gości. Nie rozłożyli jednak
> bezradnie rąk. Przeciwnie, wyszli na ulice Szczecina, zakasali rękawy i wzięli
> się do roboty. Zdewastowali sklepy, rozbili radiowozy i porozcinali głowy. To
> nieprawda, że Polacy pozbawieni podstaw swego bytu popadają w
> apatię."

kurwica mnie bierze jak to czytam.
i niech ktoś teraz powie że
> media nie manipulują, nie przekręcają faktów.
komuś się chyba stadiony pomylilły.
szkoda mi już komentawać tego co napisał o stratach...

ps.
> autorzy (chyba): Jerzy Skroczylas, Witold Bereś :rocketwhore:

Ci kolesie to satyrycy, coś na kształt Rewińskiego z kumplem w TVN pt "ALE PLAMA" więc tak nalezy ten txt odebrać, tym bardziej, że końcówka jest prawdziwa ;).
A odpowiedź panu MK zamieściłem na tej stronie jak się komuś chce to niech wklei

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: Znowu Kwiatkowski - 31/01/2003 16:06
dwa te artykuly sa zalosne heh jebac tych redaktorkow

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
TomY
Kibic
Na forum od 8513 dni

**

Odp: Znowu Kwiatkowski - 31/01/2003 16:20
Huj wie czy śmiac sie z tego czy płakać !!

Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8958 dni

Odp: Znowu Kwiatkowski - 31/01/2003 16:54
> satyrycy, coś na kształt Rewińskiego z kumplem w TVN pt "ALE PLAMA" więc tak
> nalezy ten txt odebrać, tym bardziej, że końcówka jest prawdziwa ;).

masz, racje. znow pisalem na forum pod wplywem impulsu :P
tylko ze dotknelo mnie to podpalanie stadionu...

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Tom56
Kibic
Na forum od 8392 dni

Odp: Znowu Kwiatkowski - 31/01/2003 17:41
> a w wybiórczej dzisiaj znalazłem tekst:
"13 stycznia. Kibicom Pogoni
> Szczecin grozi, że klub zbankrutuje, a oni nie będą mięli gdzie podpalać
> krzesełek i rzucać kamieniami w zaproszonych gości. Nie rozłożyli jednak
> bezradnie rąk. Przeciwnie, wyszli na ulice Szczecina, zakasali rękawy i wzięli
> się do roboty. Zdewastowali sklepy, rozbili radiowozy i porozcinali głowy. To
> nieprawda, że Polacy pozbawieni podstaw swego bytu popadają w
> apatię."

to podpalanie to chyba o nas :)

ch.
Kibic
Na forum od 8477 dni

**

Odp: Znowu Kwiatkowski - 31/01/2003 19:41
Jeszcze troche a przeczytamy i usłyszymy w mediach, że to MY,KIBICE jesteśmy prawdziwymi grabarzami Pogoni!!!

Wiekszość dziennikarzyków jest znanych - pojawiają sie w okolicach stadionu wiec trzeba im przy okazji powiedzieć kilka "cierpkich" słów!

Niech nie myslą sobie ze tak bezkarnie będą przekrecać fakty i "wciskać" nam w usta słowa których nie powiedzieliśmy i przypisywać czyny których nie zrobiliśmy!

Dość "sponsorowanych" tekstów"!!!

Jak komus cos przyjdzie do głowy to niech pisze

P.S

Kwiatkowski jest naprawde powaznie chorym człowiekiem i nalezy jedynie współczuć jego rodzinie ;) [Ostatnio edytowane przez ch.: 2003-01-31 19:49]

Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: Znowu Kwiatkowski - 31/01/2003 21:24
Kolo dupy lataja mi teksty tego pana.

1948
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: Znowu Kwiatkowski - 01/02/2003 06:00
EJJ PANOWIE OLEJMY TO.....PIERDOLONE MEDIA TYLKO PROWOKUJA TAKZE NIE PRZEJMUJMY SIE TYM....MY WIEMY SWOJE

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
PW
Kibic
Na forum od 8427 dni

ze strony http://www.pogon-walczaca.org - 01/02/2003 10:53

Ulubieniec szczecińskich sądów i gryfińskich spółdzielni mieszkaniowych, tuz szczecińskiego dziennikarstwa, wulkan intelektu i niezrównany szermierz słowny wielu imion i pseudonimów Mirek K(Fiat)kowski oglądał najwyraźniej IIcz. debaty telewizyjnej. Niestety jak to zwykle u niego bywa - wiele nie zrozumiał...

"Działacz "Pogoni Walczącej" Rafał Chlasta stwierdził we wtorkowym programie TV, że chuligańskie zamieszki na ulicach Szczecina to było małe piwo, a winni są... politycy. Potem błysnął jeszcze stwierdzeniem, ze na utrzymanie III ligowego klubu walczącego o II ligę wystarczy 200 tys. zł."

Wiadomym nie od dziś, że głodnemy chleb na myśli stad zapewne te alkoholowe skojarzenia pana redachtora, bowiem o ile mnie pamięć nie zawodzi - użyłem sformułowania - cyt. z pamięci: "To nie myśmy przecenili swoje zdolności wyprowadzając młodzież na ulice.... niedoceniono bowiem społecznej determinacji. I niech chuligańskie ekscesy które miały miejsce po zakończeniu legalnej demonstracji - nie przesłonią prawdziwego wydźwięku tego co stało się 20.01. Na Placu Lotników stawiło się bowiem ponad 3000 mieszkańców Szczecina i Regionu, którym na sercu leży dobro szczecińskiego klubu... Okazało się , że nie było, nie ma i nie będzie społecznego przyzwolenia na utopienie Pogoni w bagnie urzędniczej i inwestorskiej niekompetencji..."

Gdzie tu jest dalibóg to piwo, nie mam pojęcia...

Jeżeli pomiędzy jednym a drugim piwem dotrze do Pana Redachtora ta informacja, to uprzejmie donosze, że wg moich informacji (tak jak to zaznaczyłem w dyskusj) - budżet III ligowego klubu walczącego o II ligę faktycznie wynosi ok 200 000zł - dokładnie 280 - sprawdziłem jeszcze raz. Tym klubem są Błękitni Stargard. To, że mają długi z lat poprzednich nie ma tu nic do rzeczy...

Miłego pifkowania życzę, choć pisania pod wpływem nie polecam...

RAFek
"Pogoń Walcząca"
100%EG

pils
Kibic
Na forum od 8509 dni

Odp: Znowu Kwiatkowski - 01/02/2003 15:02
olac tego smirdziela tylko dziwi mnie to ze redaktorem jest czlowiek tak glupi i ograniczony dlatego mozna go wrzucic do tego samego worka razem z kondorem,wernerem i chwatem.

pozdr

Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769090162 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005