Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PANOWIE KIBICE!!! KIEDY KOLEJNA MANIFESTACJA?????????? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kamyk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8474 dni

PANOWIE KIBICE!!! KIEDY KOLEJNA MANIFESTACJA?????????? - 29/01/2003 23:02
NIE WIEM JAK WY, KIBICE POGONI SZCZECIN, ALE JA NIE MOGE SIEDZIEC W DOMU I SLUCHAC SPOKOJNIE W TV JAK NASZ UKOCHANY KLUB CHYLI SIE CORAZ BARDZIEJ KU UPADKOWI!!!!! MYSLE, ZE POKOJOWA MANIFESTACJA BYLABY WSKAZANA, POWTARZAM POKOJOWA!!!!!!!! NIE MOZE TAK BYC ZE WSZYSCY MAJA NAS, KOBICOW W DUPIE I ROZKRADAJA POGON DO KONCA. JESTEM ZA STANOWCZA I RADYKALNA MANIFESTACJA KIBICOW!!!!

PF
Kibic
Na forum od 8454 dni

**

Odp: PANOWIE KIBICE!!! KIEDY KOLEJNA MANIFESTACJA?????????? - 29/01/2003 23:27
Ja tez jestem za manifestacja, ale pod urzedem miasta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

POLICCY FANATYCY
brodaONE
Kibic
Na forum od 8537 dni

**

Odp: PANOWIE KIBICE!!! KIEDY KOLEJNA MANIFESTACJA?????????? - 29/01/2003 23:49
Kurde jak bedzie to ja tez bede, pokojowa ale konkretna.......

dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: PANOWIE KIBICE!!! KIEDY KOLEJNA MANIFESTACJA?????????? - 30/01/2003 04:51
jestem jak najbardziej za!!!!!!

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
ZDR
Kibic
Na forum od 8397 dni

**

Odp: PANOWIE KIBICE!!! KIEDY KOLEJNA MANIFESTACJA?????????? - 30/01/2003 08:46
No wlasnie niech przyjdzie jak najwiecej kibicow (ale tych Prawdziwych)pod urzad miasta i sie cos juz z tym zrobi
pozdro

Shivan
Kibic
Na forum od 8546 dni

**

Odp: PANOWIE KIBICE!!! KIEDY KOLEJNA MANIFESTACJA?????????? - 30/01/2003 10:04
Podajcie tylko kiedy, a jestem

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
ch.
Kibic
Na forum od 8477 dni

**

Odp: PANOWIE KIBICE!!! KIEDY KOLEJNA MANIFESTACJA?????????? - 30/01/2003 11:03
Niestety po wydarzeniach które nastąpiły po zakończeniu ostatniej Akcji Protestacyjnej PW nie uzyska już zgody na legalną Manifestacje.

Na nic zdają się tu tłumaczenia, ze poprzedni protest przebiegł pokojowo bo przypominam ze trwał zgodnie z planem od 17:00 do 17:45.

Media zrobiły swoje wrzuciły wszystkich do jednego worka, nie potrafiąc odgraniczyć obu wydarzeń i taki jest teraz tego efekt.

Pozostaje w tej chwili jedynie Akcja nielegalna.

Pytanie tylko kto,kiedy i gdzie ją zorganizuje?

W zasadzie zebrać się w jednym miejscu to nie byłby jakiś większy problem ale co dalej?

Co byśmy mieli w tym miejscu robić?

Rozumiem Wasze zniecierpliwienie ale jeśli ktoś myśli ze organizacja takiej akcji to pryszcz to zachęcam do lektury, która mówi jakie wymogi stawia się organizatorom aby w ogóle do czegoś takiego doszło.

Na dzień dobry musi się znaleźć kilkanaście osób które złożą odpowiedni wniosek (dane osobowe itd.) + osoba (główny organizator) który weźmie na siebie odpowiedzialność za wszystko co się podczas demo wydarzy.

Po tym, co część ludzi zrobiła po Manifestacji na ulicach Szczecina nikt rozsądny już się na to nie zgodzi dlatego na legalną Manifestacje nie ma w tej chwili żadnych szans.

W takiej sytuacji pozostaje jedynie demo nielegalne tylko kto się tym zajmie?

Może zrobią to Ci do których nie dotarło w odpowiednim czasie ze rozróby nie są nam na ręke...

Podpiąć się pod kogoś było łatwo ale co teraz?!

Demo musi mieć swój cel i sens bo spotkanie się w danym miejscu bez planu niczego nie da.

Wydaje mi się, że jeśli już mamy coś zrobić to trzeba się zastanowić nad inną formą protestu i to raczej nie na forum ;)

Są pewne mozliwośći ale wszystko trzeba przemyśleć i dobrze zorganizować.

Narazie powiem tak - nie czekajcie na kogoś ze ktos coś zrobi tylko sami próbujcie coś sensownego wymyślić bo pytanie kiedy kolejna manifestacja zadać może każdy.

Pozdro dla walczących - szczególnie dla tych myślących przed a nie po ... :)

P.S

Do adminów - zróbcie coś aby mozna było wstawiać w tekscie cudzysłów bo narazie zamiast tego wyskakują jakieś cyfry - dzieki
[Ostatnio edytowane przez ch.: 2003-01-30 11:10]

dary
Kibic
Na forum od 8616 dni

Odp: PANOWIE KIBICE!!! KIEDY KOLEJNA MANIFESTACJA?????????? - 30/01/2003 16:38
A może zrobimy pokojową manifestację w LIPIANACH ?!

POGOŃ TO MY !
borsuk
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: PANOWIE KIBICE!!! KIEDY KOLEJNA MANIFESTACJA?????????? - 30/01/2003 18:38
A wiec tak...z tego co slyszalem(nie twierdze ze to od razu prawda)to..cos ma byc bodajze 26 lutego..nie wiem czy wy tez o tym slyszeliscie..podobno ma cala pilkarska Polska przyjechac na manifestacje..co prawda ja sadze ze to tylko plotka ale nie mialbym nic przeciwko temu..

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
colina
Kibic
Na forum od 8428 dni

Odp: PANOWIE KIBICE!!! KIEDY KOLEJNA MANIFESTACJA?????????? - 30/01/2003 18:47
ja nie wiem po co wam nastepna manifestacja , przeciez itak oni na was luja z gory , zdolu itd..., rzad i tak nic nie robi tylko baki zbija i kase bierze.wescie sie lepiej za szefostwo i zrobcie z nimi porzadek bo to sa nieodpowiedzialni ludzie . wstydzcie sie dzialacze , politycy , zeby w takim miescie jak Szczecin nie bylo druzyny pierwszoligowej to tragedia i gowniane podejscie z waszej srtony . jeszcze raz wstydzcie sie bo macie czego

liga sie bawi
papryk
Kibic
Na forum od 8706 dni

**

Odp: PANOWIE KIBICE!!! KIEDY KOLEJNA MANIFESTACJA?????????? - 31/01/2003 11:03
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze, jak wiadomo o co chodzi to też chodzi o pieniądze, ale gdzieś kiedyś zaczynają się schody w każdych przekrętach i tymi schodami w Szczecinie dla pedałów z władz miasta i klubu są kibice Pogoni.

Moim zdaniem manifestacji nigdy zbyt wiele,- niech nie myślą, że zaczynamy zapominać,- ale jedna uwaga:
ewentualne chuligaństwo zniweczy każdą akcję i jej przesłanie!

Manifestacja TAK, Burdy NIE

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
wedkarz000
Kibic
Na forum od 8536 dni

Odp: PANOWIE KIBICE!!! KIEDY KOLEJNA MANIFESTACJA?????????? - 01/02/2003 18:38
proponuję zrobić głodówkę iść na stadion i siedzieć tam bez żarcia aż coś zrobią a chyba nie pozwolą nam zdechnąć z głodu

zawszw Pogoń
Yakumo
Kibic
Na forum od 8544 dni

Odp: PANOWIE KIBICE!!! KIEDY KOLEJNA MANIFESTACJA?????????? - 01/02/2003 19:41
jak to nie, to byloby "im" na reke
zly

--
Yakumo
'Viva la Revolution'
ble2
Kibic
Na forum od 8661 dni

Odp: PANOWIE KIBICE!!! KIEDY KOLEJNA MANIFESTACJA?????????? - 03/02/2003 17:28
jak nie macie co rozjebac to ŁEB SOBIE ROZPIERDOLCIE!!!

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769082469 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005