| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kolejne spotkanie, kolejna debata - 28/01/2003 19:38
"Jak powiedziała rzecznik prezydenta Szczecina Łucja Dziedzic-Król miasto oczekuje od prezesa SSA (...) przejęcia przez spółkę zadłużenia Pogoni."
Kogoś zdrowo popierdoliło!!!! Gondor nie jest aż takim idiotą, żeby rozkładać jeszcze własną spółkę przejmując na nią zadłużenie Pogoni! To miasto jest P-O-J-E-B-A-N-E!!!!!!!!1
Przepraszam za bluzgi, ale już, KULwa, nie mogę, normalnie nie mogę!!!
|
Najprawdziwszy Piknik
|
|
|
|
Odp: Kolejne spotkanie, kolejna debata - 28/01/2003 19:41
Mimo wszystko bardziej podobala mi sie ta debata niz ta poprzednia. A najbardziej podobal mi sie gondor!!! Podobalo mi sie jak sie tlumaczyl, jaki byl zdenerwowany i jak sie caly pocil!!! Tak sie skubaniec pocil ze az sie swiecil!! Po dzisiejszych jego wypowiedziach nie ma we mnie juz grama checi do uwierzenia tej kanalii. Gondor klamie i to nawet jak sie przedstawia (bo nikt mi nie powie ze on od urodzenia ma na imie 'les'). A najlepsze bylo "jestem gotowy nawet stracic..." HAHAHAHA Warto bylo obejrzec ta debate chociazby dla tego zdania. I jak szybko to Bartnik podlapal 
Jesli chodzi o pomysly ratowania Pogoni... Slyszalem glosy zeby nowym prezesem (po pozbyciu sie gondora) byl rynkiewicz. A nie lepiej ktos z PW Moze i nawet Rafal Chlasta. Czemu nie?? Taki ktos mialby 100-procentowe poparcie u kibicow, ktorzy by mieli 200-procentowa pewnosc ze nic zlego Pogoni sie nie stanie ze strony prezesa. Pomysl o ktorym mowil Kobylanski tez jest moim zdaniem dobry. Znalezc 8 inwestorow moze sie udac.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kolejne spotkanie, kolejna debata - 29/01/2003 16:38
No niestety TomY - jesli chcesz zobaczyc tą prawdziwa debate to musisz zdobyć kasete VHS bo to co dzis pokazała szanowna TV3Szczecin to jedynie skrót wczorajszego programu.
Kto oglądał obydwa programy odrazu zauważył co zostało wycięte
Kolejny dowód na solidność szczecińskich mediów ...
pogon-walczaca.org
[Ostatnio edytowane przez ch.: 2003-01-29 16:39]
|
|
|
|
- 1
-
|