| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Kondor - kolejny temat - 27/01/2003 22:45
Wiecie, zastanawia mnie jedno. Czy rozgonienie na cztery wiatry najlepszych zawodników, ściągnięcie do Szczecina działaczy w stylu Wernera, teraz doprowadzenie do zupełnego rozkładu drużyny Pogoni - czy to nie mogłoby zostać podciagnięte pod działanie na szkodę spółki
I ciekawe, czy audyt w Pogoni przypadkiem nie wykaże, że Kondor dał na działalność klubu mniej pieniędzy niż 7 milionów...?
Nie czytałem umowy między miastem i Kondorem (kondomem), ale ponoć był tam zapis, że Kondor zobowiązuje się do utrzymania drużyny na I-ligowym poziomie. To jest I-ligowy poziom? Poza tym, teraz pie***li wokoło głupoty jak to on spłacał ZUSowi zadłużenie. A co, nie wiedział o zadłużeniu jak tu przychodził? Nie przebadał wszystkich dokumentów? Nie? No to jest biznesmenem do dupy, tak jak i działaczem.
A niedotrzymanie warunków umowy powinno skłonić miasto do jej wypowiedzenia.
|
Najprawdziwszy Piknik
|
|
|
|
Odp: Kondor - kolejny temat - 28/01/2003 10:53
teraz już wszyscy kibice mają kręćka.
Co jest lepsze: 1.współpraca z podejrzanym biznesmenem jakim jest Gondor (artykuły o nim były w Gazecie Wyborczej)
2. to samo z równie podejrzanym Turkiem
3. egzystencja klubbu na poziomie najniższych klas rozgrywkowych bez "sponsorów"
pozdro dla kibiców POGONI
JAKOŚ TO BĘDZIE....
|
***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kondor - kolejny temat - 28/01/2003 16:51
Jak to o jakich - o tych, na podstawie ktorych Gondor "gospodarzy" teraz w Pogoni. W obrocie gospodarczym nic nie obywa się bez umów, bo nie bierze się nic na słowo honoru, ne?
|
Najprawdziwszy Piknik
|
|
|
|
Odp: Kondor - kolejny temat - 28/01/2003 17:43
Umowy o któtrych piszesz nie zostały ciągle podpisane. To właśnie o nie toczy się ciągle spór. A Gondor gospodarzy w Pogoni bo odkupił w niej udziały od Turasa.
Pozdrawiam.
|
 ZAWSZE I TYLKO POGOŃ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kondor - kolejny temat - 29/01/2003 12:17
ja powiem tyle: nigdy w zyciu nie dawac Naszej Pogoni temu Kondonowi!!!! jemu wogle nie zalezy na druzynie lecz na pieniadzach. niech spindala ze szczecina tak szybko jak sie tu pojawil!!!
|
|
|
|
- 1
-
|