Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowa sonda << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
piges
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8695 dni

Nowa sonda - 25/01/2003 20:08
Jestem ciekawy co wami kieruje, że dajecie trzy pierwsze odpowiedzi.

Ja osobiście jestem za tą czwartą opcją. Niech Pogoń zostanie i gara. Fakt, że najprawdopodobniej opuścimy szeregi pierwszoligowców, ale mam nadzieję, że tylko na jeden sezon.

B klasa nie wchodzi w grę. Fuzja z Chemikiem po co? i tak jeśli Pogoń nie zostanie zgłoszona do rozgrywek to będzie w III lidze, więc fuzja jest niepotyrzebna.

Takie jest moje zdanie - chętnie poznam wasze.

Pozdrawiam.

spiewracaZAWSZE I TYLKO POGOŃracaspiew
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8958 dni

Odp: Nowa sonda - 25/01/2003 20:15
Piges odpowiedzi za przemyslane, i sa realne wszystkie z nich, ale jest odp ostatnia niech graja dalej i czekajan a rozwoj sytuacji

piges
Kibic
Na forum od 8695 dni

Odp: Nowa sonda - 25/01/2003 20:20
> Piges odpowiedzi za przemyslane, i sa realne wszystkie z nich, ale jest odp
> ostatnia niech graja dalej i czekajan a rozwoj sytuacji

JuN ja właśnie o tym, że ta ostania mi najbardziej odpowiada. Nie podważam nieprzemyślenia trzech pierwszych i ich realizmu, ale chciałbym wiedzieć dlaczego uważacie, że tak byłoby lepiej. Możę uda wam się mnie przekonać i spojrzę inaczej na całą sprawę.

Pozdrawiam.

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8958 dni

Odp: Nowa sonda - 25/01/2003 20:22
Oki, nie nie uda sie nam ani nikomu, skoro wladza miasta przez 3 lata sie nie udalo, wydaje nam sie ze to sa ostatnie rzeczy ktore moga sie stac....

Shivan
Kibic
Na forum od 8546 dni

**

Odp: Nowa sonda - 25/01/2003 22:20
powiem tak, umowy nie zostana podpisane! poniewaz co rusz miasto bedzie wprowadzac glupawe poprawki, drozyny nie ma, trener na wakacjach, wychodza smieszne zakazy trenowania, do czego by sie w Pogoni nie dotknal Gondor to spieprzy, i jeszcze werner... chyba wystarczy

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
pils
Kibic
Na forum od 8509 dni

Odp: Nowa sonda - 26/01/2003 19:47
powinnabyc jeszcze jedna odp:
wypierdolic gondora i wernera i wprowadzic do klubu ludzi kumatych
pozdr

Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: Nowa sonda - 27/01/2003 11:29
Moze ktos mi wyjasni co mowia przepisy odnosnie wycofania druzyny.
Piges napisal,ze Pogon i tak zostanie zgloszona do 3 ligi.Nie wiem czy dobrze pamietam,ale wcale nie jest powiedziane,ze bedzie to 3 liga.Moze zaistniec taka sytuacja,ze od razu oddeleguja nas do 4 ligi albo jeszcze nizej??Jezeli w gre wchodzi 3 liga,to jestem za... :)

1948
piges
Kibic
Na forum od 8695 dni

Odp: Nowa sonda - 27/01/2003 16:49
PoRtAIBoY - za nie zgłoszenie drużyny do rundy rewanżowej ekstraklasy grozi spadek automatyczny do III ligi - w przypadku nie zgłoszenia drużyny do całego sezonu rozgrywkowego ekstraklasy można spaść jeszcze niżej - w przypadku zgłoszenia bankructwa jesteśmy w B klasie - to chyba wszystko co nas dotyczy

Ja nadal uważam że Pogoń z marnym skutkiem ale powinna grać wtedy będziemy tylko w II lidze no chyba że nam jeszcze FIFA dołoży coś więcej niż karę finansową za Diokovica.

Pozdrawiam

Czereś
Kibic
Na forum od 8442 dni

Odp: Nowa sonda - 27/01/2003 19:11
Jeszcze jest jedna mozliwosc spadku o dwie klasy rozgrywkowe ... Pogon przystepuje do rozgrywek pierwszej ligi... Jednak z roznych przyczyn oddaje trzy walkowery i rowniez "laduje" w trzeciej lidze ... Wiec samo przystapienie do rozgrywek jeszcze nic znaczy :( ...

Nigdy nie spadnie...
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769085866 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005