Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Czemu tak nielubicie Policji?? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Shivan
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8546 dni

**

Odp: Czemu tak nielubicie Policji?? - 29/01/2003 17:18
> To nieprawda! ! ! Niewszyscy tacy są. Nie którzy są może i tacy jak piszecie,ale
> to tylko nieliczna grupa. Wiec naprawde przestancie tak mówić o Policji.

a widzisz, kibicow uwaza sie za chuliganow, wiec policje za ..., juz sam wiesz za co

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Sadu
Kibic
Na forum od 8397 dni

Odp: Czemu tak nielubicie Policji?? - 29/01/2003 18:29
przestancie kurwa odpisywac na posty tego jebanego psa, huj klade na tego frajera, CHWDP, moj post ma byc ostatnim na ten temat bo kurwa huj mnie strzela jak widze napis policja na forum i stronie Pogoni, wypierdalaj psie na obchod na dzielnicy konfidencie

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
kibic.....
Kibic
Na forum od 8394 dni

Odp: Czemu tak nielubicie Policji?? - 29/01/2003 21:17
dobrze powiedziane CHWDP

dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: Czemu tak nielubicie Policji?? - 01/02/2003 06:05
SLUCHAJ TY PIERDOLONY POLICJANCIE ZALUZ BIALY KASK I SIE NIE WPIERDALAJ W NASZE (KIBICOW) FORUM...TAKZE MYSLE ZE NIE TYLKO JA SPIWAM CI GROMKIE....WYPIERDALAJ

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
ZDR
Kibic
Na forum od 8397 dni

**

Odp: Czemu tak nielubicie Policji?? - 01/02/2003 09:21
Czemu tak nie lubimy Policji??
Bo Policja nie lubi nas

Biale kaski robia laski

chwdp chwdp chwdp chwdp chwdp chwdp chwdp chwdp chwdp chwdp chwdp chwdp chwdp chwdp chwd

[Ostatnio edytowane przez Michal: 2003-02-01 12:55]

DPSM
Kibic
Na forum od 8585 dni

Odp: Czemu tak nielubicie Policji?? - 01/02/2003 17:40
za to ;) żucal niedopałki papierosów......
..i za to=>^^^^

[img=http://strony.wp.pl/wp/mjaowe/hardcore.jpg?1044230878703]

[Ostatnio edytowane przez x-man: 2003-02-03 01:11]

http://www.facebook.com/Dąbie-PS-443206229084765
[email protected]
Nietoper
Kibic
Na forum od 8482 dni

**

Odp: Czemu tak nielubicie Policji?? - 02/02/2003 09:49
Policja zawsze była,jest i niestety będzie...:(

CHWDP NIEBUSZEWO ŚLE:P

:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
Slim
Kibic
Na forum od 8390 dni

Odp: Czemu tak nielubicie Policji?? - 02/02/2003 16:50
Bo to sa głupie palanty i wogóle CHWDP dla ścierwa. Traktują oni kibiców jak jakieś zabawki do bicia a nie jak normalnych ludzi.

wien
Kibic
Na forum od 8713 dni

**

Odp: Czemu tak nielubicie Policji?? - 02/02/2003 20:44
drogwka normalna? ostatnio jechalem z brataem i wzial w lape 50 dych pala, to dobrze dla brata, ale przeciez to jest pieporzona korpucja, a to nie jest ok

Na Zawsze POGOŃ
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: Czemu tak nielubicie Policji?? - 02/02/2003 23:25
Ja niedawno dostalem 200 zl i 5 punktow karnych.Palant mi wsiadl do auta i niby,ze sprawdza czy nic nielegalnego nie mam,a on do mnie czy place na miejscu.Ja powiedzialem,ze nie mam i dostalem 200zl.Takie pierdolenie,ze Policja coraz lepsza.A gowno prawda.Co drugi sie wyslowic nie umie,co trzeci dla jakis gangow szpieguje,a co czwarty w lape bierze.
CHWPD!

1948
kamyk
Kibic
Na forum od 8474 dni

Odp: Czemu tak nielubicie Policji?? - 03/02/2003 15:04
Pierdole cie, pierdole cie, pierdole cie policyjny psie!!!!!!!!!!!!!!!!!

białe kaski, wytrysły z mej laski!!!!!!!!!!

ryjek
Kibic
Na forum od 8952 dni

Odp: Czemu tak nielubicie Policji?? - 05/02/2003 10:49
A ja lubię policję... Chodze na mecze Pogoni od 15 lat i jeszczy nigdy nic złego mnie od Policji nie spotkało - wręcz przeciwnie, kiedyś pamiętam na ŁKS-ie policja odgrodziła mnie i kilkudziesięciu innych "normalnych" od agresywnej bandy pijanych debili. Jestem zdania, że jak chuliganicie i prowokujecie awantury to należy was lać - a do tego najlepsza jest policja. Są przypadki, że przez debili ucierpią przy okazji kibice, ale to tylko dlatego, że własnie tych debili jest dużo i czują się bezkarni. Jestem za bezwzględnym zaprowadzeniem porządku i spokoju na stadionie i poza nim i jedyną instytucją, która może próbowac to zrobic, jest własnie policja - dlatego ją lubię i życze jej skuteczności. A takie młotki jak Dziki to szkodniki - szkodzą temu klubowi i przeczą pojęciu "kibic", czego efekty mamy później np. na manifestacji.

ZDR
Kibic
Na forum od 8397 dni

**

Odp: Czemu tak nielubicie Policji?? - 05/02/2003 11:27
chyba Ty to pisales jak byles pijany :|

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769082474 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005