| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Express Reporterów - Pogoń za tłumem... - 23/01/2003 15:23
Dziś w TVP3 o 16.00 i w niedzielę o 13.00 reportaż z poniedziałkowych wydarzeń + 3 gadające głowy (Pani psycholog, Krzysztof Targoński - wodnik policji i przedstawiciel kibiców - organizatorów manifestacji...
Będzie niestety trochę tendencyjnie... choć na opinie trzeba poczekać...
|
To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Express Reporterów - Pogoń za tłumem... - 23/01/2003 16:07
Ogladam 6 min juz, i niechce mi sie dalej !! ten poczatek do kitu, kibice przedstawieni jak chuligani, eeeeh....... o juz lepiej..... wkoncu wypowiedzi kibicow
No to koniec, fajnie fajnie, Rafek dobry wystep! ale konkretow wciaz nie ma........ dzis albo jutro Gondor ma podjac decyzje co z przygotowaniami......... [Ostatnio edytowane przez JuN: 2003-01-23 16:27]
|
|
|
|
|
Odp: Express Reporterów - Pogoń za tłumem... - 23/01/2003 16:35
Poczatek tego programu to jakas blazenada!!! Po tym co tam zobaczylem to nic tylko kibic=huligan i wandal!!! Kto zrobil taki idiotyczny wstep
Dalsza czesc programu lepsza - tylko najgorsze jest to ze ten gliniarz byl bardziej za kibicami Pogoni niz ta cala psycholog. Kim ona wogle byla Ja w jej wypowiedziach wyczulem tylko agresje przeciw kibicom. Jakby miala jakas awersje do kibicow. A moze ona az tak pilki nie lubi No nie wiem ale przesadzala.
Jun ma racje. Rafal dobrze mowil tylko ze nic z tego nie wynika, nic konkretnego. Ale co on mial niby powiedziec Przedstawil tylko stanowisko POGONI WALCZACEJ do poniedzialkowych wydarzen.
Ogolnie dobry ten program choc jedyne co dal to to ze o Pogoni bedzie sie pamietac. Im wiecej bedzie sie o Pogoni mowilo w mediach tym wiecej ludzi sie tym zainteresuje i nas poprze. Oby wiecej takich akcji, programow, itd. Mam nadzieje ze ta chora sytuacja sie niedlugo skonczy.
|
|
|
|
|
Odp: Express Reporterów - Pogoń za tłumem... - 24/01/2003 18:21
A ja tam sobie poczekam na niedzielną powtórkę programu mimo, że już raz to badziewie obejrzałem. Poczekam tylko po to żeby to nagrać i pokazać znajomym z innych rejonów Polski jak wygląda walka o Pogoń w wykonaniu TVP Szczecin, Jaki prezentują patriotyzm i jacy ludzie (pani psycholog) biorą kasę za pieprzenie głupot.
|
 ZAWSZE I TYLKO POGOŃ
|
|
|
|
Odp: Express Reporterów - Pogoń za tłumem... - 24/01/2003 21:25
Nie oglądałem tego, ale czemu się dziwicie, że kibiców przedstawiono jako dzicz? Jest w narodzie tendencja do uogólniania, a poza tym, jak zwykle, bandyckie zapędy niektórych przesłoniły szczytną ideę demonstracji. Niestety, jeśli nie chcemy, aby postrzegano kibiców za bandziorów, nauczmy się panować nad emocjami i nie demolować własnego miasta. Bo to jest głośniejsze.Bo jest bardziej spektakularne i wymowne. Bo to lepiej wygląda w obiektywach. I niestety, bo to bardziej oddziałuje na przeciętnego widza (bardziej wali go w czachę), który wyrabia sobie w ten sposób pogląd, że kibic=bandzior. I na 100%, jeśli będzie możliwość wyboru między pokojową demonstracją, a rozwałką na ulicach miasta, w świat pójdzie to drugie.Po prostu, zanim pójdzie się prać po mordzie własne miasto, lepiej pomyśleć, czy przyniesie to więcej dobrego, czy złego.
|
Najprawdziwszy Piknik
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Express Reporterów - Pogoń za tłumem... - 26/01/2003 14:55
Kolejny przykład manipulacji materiałem!
Na dzień dobry atak na kibiców i tak już do końca programu!
Gdyby RAFek nie wspomniał o tym, że od trzech (!) lat pierdoleni politykierzy nie potrafią podjąć żadnej konkretnej decyzji bo wpierw sami stworzyli takie umowy (pewnie nie bezinteresownie) których teraz nie mogą zmienić bez odszkodowania to prowadząca damulka (Jagiełło-Kmieciak ?)_i Wielka Psycholog Barbara Stawarz w ogóle by nie powiedziały o co tak naprawdę w tym wszystkim chodzi.
Za sam reportaż czyli pokazywanie wybitych szyb i ganianie ludzi po ulicach z podkładem śpiewów z Manifestacji jego autorzy powinni dostać po głowie!
W ten sposób dano telewidzom do zrozumienia, że każdy śpiewający czy skandujący hasło POGOŃ SZCZECIN to potencjalny chuligan i wandal bijący bezbronnych, spokojnych ludzi!
Co to qrwa miało znaczyć?!
Zmontowano śpiewy z Manifestacji i podłożono je pod materiał z wydarzeń do których doszło już po jej zakończeniu i to ma być obiektywny reportaż?!
Problemem była godzina (?),hasła(?),wyraz walacząca(?) i Bóg wie co jeszcze ale nie to że od trzech lat gówno się robi i wciąż oszukuje kibiców taki wniosek można wyciągnąć z tej parodii nagranej w TV3 Szczecin
I jak poczymś takim mozna dziwić sie wynikom sond publicznych!
Przeciez to jest qrwa kpina w żywe oczy!
Telewizja i prasa będący na usługach tych,którzy doprowadzili do obecnej sytuacji klubu po prostu odwraca uwagę od rzeczy najistotniejszych.
Od tego aby rozliczyć tych którzy doprowadzili do tego co mamy obecnie!
Nie pozostaje nam nic innego jak głośno zaprzeczać fałszywym obrazom!
Chcą wojny będą ją mieli !
P.S
Jeśli ktoś ma nagrany ten program to niech poda e-mail
który został podany na końcu programu
magazyn.reporteró[email protected] (?)
Media kłamią i manipulują!
[Ostatnio edytowane przez ch.: 2003-01-26 14:59]
|
|
|
|
- 1