| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Gondor = JajcaSZ - 15/01/2003 09:52
Oto, co wczoraj powiedział dziennikarzowi "Kuriera" Gondor:
"Jestem też w kontakcie z piłkarzami i menedżerami w celu pozyskania nowych zawodników do zespołu. Piłkarzy bardzo tanich lub chętnych do wypożyczenia nawet za darmo. Myślę, że może powstać nowy zespół nie gorszy niż jesienią."
Ale jajcaSZ z tego Gondora, zespół nie gorszy niż jesienią... To może być gorszy?
|
Najprawdziwszy Piknik
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gondor = JajcaSZ - 15/01/2003 10:59
Hej!! To naprawde dobre co gondor powiedzial... Qurde moze rzeczywiscie niech jurczyk nie podpisuje tych umow z tym kretynem. Wole juz Pogon w B klasie niz z gondorowiczem jako prezesem.
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gondor = JajcaSZ - 16/01/2003 13:32
polaki_81 no niewiadomo ! widać ze mu zależy głównie na terenach a nie na POGONI ale jak by je dostał to może by w końcu cos zrobił ! a po co miasto trzyma te tereny ?! na co im to ?! Tak to by tam się przynajmniej coś zrobiło jaki s park czy coś a nie pola wstrętne .... Les Gondor jest taki jak Sarbi zobaczy sos i zrobi wszystko żeby go mieć !
|
Pogoń ponad wszystko !!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gondor = JajcaSZ - 17/01/2003 21:04
A ,mnie to qrde nie śmieszy wcale, wręcz przeciwnie:~( Nie rozumiem czemu was śmieszą takie tępe wypowiedzi. Dla mnie najważniejsze żeby Pogoń wogóle istniała i aby zawodnicy dawali z siebie wszystko.
|
 ZAWSZE I TYLKO POGOŃ
|
|
|
- 1
-
|