Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Kogo qrde popierać?????? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
One_of_Them
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8511 dni

**

Kogo qrde popierać?????? - 10/01/2003 21:23
No właśnie, kogo?

Radę Miasta, Zarząd Miasta i Jurczyka?
Tych lejwodów, co to tylko pieprzyć od rzeczy potrafią i wymigiwać się, że w kółko o czymś nie wiedzą. Qrna, wiadomo, że Jurczyk szczecińskich dziennikarzy nienawidzi, ale żeby aż tak, żeby nie czytać gazet i nie wiedzieć o protestach tych jaśnie wielkich "kupców" i rady osiadla Pogodno?

Gondora?
Wraz z jego złamasem Wernerem, który to zna się na piłce? Pozbyli się najlepszych zawodników a pościągali Witkowskich i innych Rodriguezów, to niech się nie dziwią, że wynik sportowy jest jaki jest.

To całe miasto to jeden wielki BURDEL!!!!!! A my, jako kibice, nie mamy właściwie jak stanąć po niczyjej stronie, bo obu stronom Pogoń zwisa!

Najprawdziwszy Piknik
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: Kogo qrde popierać?????? - 10/01/2003 21:41
NIKOGO NIE POPIERAC

Zglosic zespol do rozgrywek "B" klasy,albo postarac sie o fuzje z Chemikiem Police,ktory gra w 3 lidze.Przy dobrych wiatrach za 2 lata gramy w Ekstraklasie i pieprzymy wszystkich,ktorzy swoimi dzialaniami grzebia Pogon.]

Rozwiazanie drastyczne,ale bardziej optymistyczne.

1948
Yakumo
Kibic
Na forum od 8544 dni

Odp: Kogo qrde popierać?????? - 10/01/2003 21:58
problem w tym ze Szczecin i Pogon ma jakas tendencje do przyciagania zlamasow ktorzy chca sie wzbogacic... brak nam ludzi ktorzy mogliby pokierowac klubem (moze i sa ale brak im przebicia bo pilka u nas to bagno)

cos mi sie nie chce wierzyc ze bedzie tak zupelnie czysto i ladnie nawet w B klasie, zreszta im wyzej w tabelach tym wiecej przekretow

pesymista Yakumo

--
Yakumo
'Viva la Revolution'
borsuk
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: Kogo qrde popierać?????? - 10/01/2003 22:00
A mi juz kurwa rece opadaja..tylko tyle powiem.

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
rob :)
Kibic
Na forum od 8854 dni

**

Odp: Kogo qrde popierać?????? - 11/01/2003 16:47
nie tylko tobie nie tylko tobie :( :( :( wg mnie nie powinnismy nikogo popierac !! wszyscy to sa takie prostytutki co tylko na kase leca , nikogo nie interesuje dobro Pogoni ..

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
borsuk
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: Kogo qrde popierać?????? - 11/01/2003 17:26
JEBAC WSZYSTKICH!!! LICZY SIE TYLKO POGON!!! :hanged:

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
valeron
Kibic
Na forum od 8452 dni

Odp: Kogo qrde popierać?????? - 11/01/2003 17:51
NIKOGO nie popierac!! Ale nie wierze ze jest szansa zbudowania silnego klubu bez wsparcia miasta. NAwet jak zaczniemy wszystko od B-klasy to i tak musi byc wsaprcie miasta - inaczej nic z tego. Popatrzcie na Wisle, Odre Wodzislaw, czy chocby Lecha - tam miasto wspiera kluby.

Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: Kogo qrde popierać?????? - 11/01/2003 18:48
jak bede kandydowal na prezydenta to glosujcie na mnie:)

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
Qcu
Kibic
Na forum od 8412 dni

**

Odp: Kogo qrde popierać?????? - 11/01/2003 21:20
Panowie! Weglug mnie nie mozna nawet myslec o tym zeby laczyc sie z Chemikiem (?) Police (chyba KP POLICE) Przeciez ten zespol juz prawie nie istnieje... w tym sezonie maja 2 zwyciestwa i 13 porazek. Nie wydaje mi sie zeby nawet po polaczeniu z Pogonia byli w stanie sie utrzymac w III lidze. Wiec nie bedziemy czekac na I lige 2 lata ale minimum 4. Tak niestety to wyglada.
A jesli chodzi o Blekitnych to oni sie na pewno nie zgodza na taka fuzje. Przeciez oni licza na to zeby grac derby z nami w II lidze.
Niestety utknelismy panowie... Nie ma wyjscia trzeba oddac terenu wokol stadionu gondorowi nawet jesli mialby tylko zrobic na tym ten swoj interes i olac Pogon. Przeciez jak nie nie dostanie terenow to spusci Pogon od razu do III ligi a kto wie czy nie bedziemy od razu w B-klasie. Mi sie nie usmiecha budowanie Pogoni od B-klasy bo to bardzo malo realne (taka rzecz udala sie praktycznie tylko amice). Wedlug mnie moze sie uda awansowac do III ligi za ok 6 lat... Wiec to nie ma sensu.
Ja widze tylko jedno rozwiazanie: Brac przyklad z lecha. Tak jak pyry odbudowac zespol na tym co jest. Skoro gondor tak glosno opowiada ile to on nie oszczedzil dla Pogoni to moze jednak uda sie pozbyc czesci dlugow do konca sezonu. Potem spadek (niestety) a w przyszlym roku ostra walka w drugiel lidze. Moim zdaniem za 3 lata jestesmy spowrotem w I lidze i mozemy miec podstawy do stworzenia porzadnej, solidnej druzyny na miare naszej ligi a moze nawet pokusic sie o powtorzenie sukcesow jakie byly za bekdasa...
Jest tylko jedno ale: Trzeba na razie zaufac gondorowi (az mnie skreca jak to pisze) i pozwolic mu robic to co chce. Moze on jednak sie na biznesie zna. Jesli tak to moja wizja wydaje sie realna ale jesli nie.....
Boje sie myslec co bedzie jesli nie....:madani:

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769095242 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005