| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rada Miasta - wciaz zero konkretow!! - 10/01/2003 21:03
Ja juz nawet nie ma sil aby sie wqrwiac...Macie taki zarzad jaki sobie wybraliscie (ja nie glosowalm bo nie jestem ze Szczecina)...Oni siedza okrakiem na barykadzie....Najzyczajniej w swiecie nie chca nic podpisac bo wtedy naraziliby sie jednej ze stron...Nie jestem ciekawy jaki bedzie koniec tego maratonu...Coraz czesciej wydaje mi sie ,ze ten koniec moze byc najgorszy z mozliwych...
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rada Miasta - wciaz zero konkretow!! - 10/01/2003 21:34
Paranoja!!!
Jeżeli ktoś myślał, że będzie inaczej to gratuluję optymizmu. Czego można oczekiwać od tych dorobkiewiczów. Podejrzewam, że gdyby jeden z drugim nie kupili rano gazety to w zasadzie nie wiedział by po co przyszedł na tą sesję. Mydlenie oczu i po raz kolejny żerowanie na naiwności ludzi dla których klub Pogoń Szczecin to cząstka życia.
Niech się wśród tych kobiet w garniturach znajdzie się wreszcie ktoś odważny i powie TAK lub NIE !!! A i jeszcze może ktoś mi wyjaśni dlaczego zgodzono się na powstanie Geanta w centrum miasta, o ile się nie mylę to w centrum jest wiecej sklepów, które padną ale tu jakoś kupcy nie byli przeszkodą. Tym miastem rządzi BLAT, BLAT i JESZCZE RAZ BLAT.
A co do Pogoni od dzisiaj pozostali piłkarze mogą zgłaszać się do PZPN w sprawie rozwiązania kontraktów. O ile się również nie mylę Gondor zapowiedział, że końca stycznia złoży wniosek o upadłość.
|
.:: POGOŃ .: 1948 :. SZCZECIN ::.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rada Miasta - wciaz zero konkretow!! - 10/01/2003 22:03
Heh..a szczerze mowiac to przed ta Smieszna Rada mialem taki skrawek nazieji ze cos podpisza albo przynajmniej dojda do jakiegos sensownego wyjscia..a teraz przypomina mi sie pewien program tv z przed lat.. "Polskie zoo" tylko ze tym razem nie Polskie a szczecinskie...
NIE MA SZCZECINA!!! BEZ POGONI!!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Rada Miasta - wciaz zero konkretow!! - 11/01/2003 05:52
ja oczywiscie wolal bym nasza ukochana Pogoń w 1 lidze ale z 2 strony to wsumie nawet wole zeby spadli do 3 ligi albo nawet (nie daj boze) dalej...i niech beda grali pilkarze dla ktorych Pogoń to nie $ tylko ale tradycja ...niech eda sercem z Pogońia i co roku beda sie piac coraz wyzej az do 1 ligi...ja tam moge poczekac....SZCZECIN MOIM MIASTEM POGON MOIM ZYCIEM...ALE TA PRAWDZIWA POGON A NIE ZAGRANICZNA (BEKDAS&GONDOR)
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rada Miasta - wciaz zero konkretow!! - 11/01/2003 23:48
No i znowu nic!!!!! mozemy zauwazyc komu w tym miescie zalezy na Pogoni.... władzom Szczecina na pewno NIE!!!!!!!!! Czy te złe dni sie w koncu kiedys skoncza ?? Nie zapowiada to sie raczej pod rzadami prezydenta Jurczyka, ktory jak wiemy jest przeciwny naplywowi obcego kapitalu do Polski. Mam jednak cicha nadzieje, gdzies w glebi serca, ze wreszcze zakonczy sie ten trwajacy od lat koszmar i Szczecinska Pogon powroci do świetnosci....(ale czy to bedzie za kadencji obecnych wladz-nie wiem)
|
|
|
|
|
Odp: Rada Miasta - wciaz zero konkretow!! - 11/01/2003 23:56
Narzekacie wszyscy na Jurczyka a prawda taka ze nawet jakby prezydentem byl Runowicz to nic by sie nie zmienilo. Przeciez to nie ma znaczenia ktory z nich jest prezydentem. Zadnemu z nich nie zalezy na Pogoni wiec skonczcie mowic:"taka sobie wladze wybraliscie" To jest nudne i nie ma najmniejszego znaczenia w sprawie Pogoni!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rada Miasta - wciaz zero konkretow!! - 13/01/2003 19:24
> Narzekacie wszyscy na Jurczyka a prawda taka ze nawet jakby prezydentem byl
> Runowicz to nic by sie nie zmienilo.
Jurczyk ma na dzialanie cala swoja kadencje, ale zupelnie w niego nie wierze !!! grrrr, zyjacy przeszloscia dziadek
poza tym Runowicz byl krotko przezydentem...
|
--
Yakumo
'Viva la Revolution'
|
|
|
- 1
-
|