| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
DEBATA W TV-CZWARTEK 18.40 TV3 !!! - 08/01/2003 21:54
Jutro ma odbyć się debata na żywo w naszej regionalnej.Zaprosili wielu....ilu przyjdzie...zobaczymy
W czwartek (09.01.2003 r), o godzinie 18:40, na antenie TVP3 Szczecin odbędzie się debata telewizyjna wszelkich stron zaintresowanych dalszym losem SSA "Pogoń" Szczecin.
Do studia zaproszeni zostali m.in.: byli i obecni prezydenci Szczecina, byli i obecni włodarze klubu Pogoń Szczecin (Gondor, Rynkiewicz), prezes stowarzyszenia MKS Pogoń (Trokowski), oraz przedstawiciele klubów partyjnych zasiadających w Radzie Miejskiej.
O wypowiedź poproszony zostanie również przedstawiciel prestiżowego stowarzyszenia Business Center Club. Oprócz wyżej wymienionych osobistości w debacie udział wezmą oczywiście kibice Pogoni Szczecin.
Jeżeli temat nie zostanie wyczerpany podczas jutrzejszego spotkania, to istnieje możliwość, że zostanie ono powtórzone w przyszłym tygodniu.
Źródło: Pogoń.v.pl
[Ostatnio edytowane przez fenster: 2003-01-08 21:59]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DEBATA W TV-CZWARTEK 18.40 TV3 !!! - 09/01/2003 19:41
Debata byla na przecietnym poziomie dopoki nie zaczal sie wypowiadac... przedstawiciel kibicow! Nie mowie tu o M.P. Ale tym gosciu w gajerku. Nie wiem jak dla niego ale ja sie nie godze na kalse B dla Pogoni!! Jesli chce ogladac druzyne na tym poziomie to niech jedzie na wiochy i tam sobie oglada!
|
|
|
|
|
Odp: DEBATA W TV-CZWARTEK 18.40 TV3 !!! - 09/01/2003 19:48
mowili w co nie w ogle nie wierza, zwnou te pierdolenie obiecanki na sranki itp; gondor jest wporzadku przeciez on nie ma kasy sam tylko szuka intwestorow a wy go blugacie bo nie daje kasy, i tak nas uwolnil od kebaba, ale mam nadzieje ze mimo wszystko podpisza umowy i manifestacja bedzie zbedna
|
Na Zawsze POGOŃ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DEBATA W TV-CZWARTEK 18.40 TV3 !!! - 09/01/2003 20:05
Program - groteska!!!
Pustoslowie na calego. Nie uslyszelismy nic czego bysmy juz nie przerabiali przez ostatnie lata.
Gdybym to ja byl decydentem w sprawie gruntow i uslyszal od inwestora, ze wynik sportowy jest nieistotny to dalsze negocjacje z takim czlowiekiem bylyby dla mnie zbedne.
Ciekawe do kogo maja prestensje inwestorzy, ze przez ostatnie lata spolka miala olbrzymie straty? Przeciez to oni sa menendzerami i sami zarzadzaja finansami. A teraz jeszcze maja prestensje do Bog wie kogo z powodu swojej nieudolnosci!!!
Ironiczna owacja rowniez pod adresem TV, ktora na tak powazny i szeroki temat poswieca raptem godzine czasu antenowego - rownie dobrze mozna bylo ten program rozpoczac od zdania :
"Panowie prosimy o krotki komentarz bo musimy juz konczyc".
Do tego jeszcze nie dano mozliwosci wypowiedzenia sie kibicom, czyli tym, ktorzy problemy Pogoni znaja od podszewki i mogliby zadac najbardziej sensowne pytania.
|
|
|
|
|
Odp: DEBATA W TV-CZWARTEK 18.40 TV3 !!! - 09/01/2003 20:08
Dobrze, że chociaż wiedzieli po co przyszli do studia. Jak coś takiego widzę to mnie trzęsie, niedługo w Ustrzykach się będą śmiać ze Szczecina. Pani wiceprezydent gratuluję lawirowania na żadne pytanie nie odpowiedziała na temat, radny Litwiński może powinien się zastanowić nad rozwiązaniem swojego klubu partyjnego bo jak słysze o merytorycznej dyskusji to mi się.... niedobrze robi od trzech lat to samo
A Gondor najważniejszy jest biznes a dopiero potem sport - I WSZYSTKO JASNE
|
.:: POGOŃ .: 1948 :. SZCZECIN ::.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DEBATA W TV-CZWARTEK 18.40 TV3 !!! - 09/01/2003 20:27
>"... ale mam nadzieje ze
> mimo wszystko podpisza umowy i manifestacja bedzie zbedna"
Do Wien - ja też bym chciał żeby było jak najlepiej ale nie tędy droga.
Własnie po obejrzeniu takiego chłamu widać jak ta manifestacja jest POTRZEBNA. A podpisanie umowy nie ma to żadnego wpływu. Chyba nie wierzycie że to odmieni cokolwiek. Jak się G i w znają na piłce pokazali latem.... ja też bym chciał żeby było jak najlepiej ale nie tędy droga
|
.:: POGOŃ .: 1948 :. SZCZECIN ::.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DEBATA W TV-CZWARTEK 18.40 TV3 !!! - 09/01/2003 21:18
No i wytłumaczyli kibicom Pogoni o co chodzi ... a więc to wszystko POLITYKA !! qrde no jakby nikt tego nie zauwazyl przez 3 lataniezbyt pewnej sytuacji Pogoni , jasne Lewica I Prawica i sratatata i cóż nas to obchodzi ?? ... jednym słowem gówno nas to obchodzi !! nas interesuje los Pogoni Szczecin !! a nie czy lewica wyprze prawice i czy prezydentem bedzie jurczyk czy runowicz , mnie osobiscie to zwisa i powiewa , nie wiem byc moze jescze nie doroslem do tego zeby interesowac sie polityka , ale o ile sie nie myle to w debacie mialo chodzic o dobro Pogoni Szczecin , ja tymczasem widzialem tam ludzi ktorym los Pogońi jest obojetny . A najbardziej zdenerwowal mnie szanowny pa Les Gondor ... chodzi mi mianowicie o to ze przyszedl on na spotkanie i zaczal tlumaczyc kibicom jak to on wyprowadza Pogoń z dolka finansowego ,jakos na razie efektow jego prcy nie widac , a moze widac ... ostatnie miejsce w tabeli i juz prawie pewna II liga , ale nie go to nie obchodzi on najpierw chce naprawic finanse ale czy Pogoń bedzie w I lidze czy w II czy nawet w III to nie wazne dla niego liczy sie kasa , wiem ze jest ona wazna , nawet bardzo bo bez niej nie mozna nic zrobic w dzisiejszej pilce , ale na razie rozmawiaja tylko o kasi i o polityuce !! a tu przeciez rozchodzi sie o los Pogońi , tak jak jakis pan ladnie to ujal ze Szczecin slynie z Pogońi i to jest prawda , bo wiekszosc ludzi utozszami Szczecin z Pogońia i ze stadionem na ktorym rozegrany zostal mecz reprezentacji Polski ze wspaniala atmosfera , oraz wiele innych wspanialych meczy z wieloma kibica (np Wisla,Legia) , naprawde w szczecinie widac perspektywy na wspanialy sport , tylko ktos musi sie przelamac , albo miasto zgodzic sie na umowy albo gondor niech sie zacznie bardziej interesowac loasmi Pogońi a troszke mniej pieniedzmi .
Bo przeciez nam wszystkim chodzi wylacznie o jedno o losy Pogoni Szczecin !!!
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
- 1
-
|