| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
COS SIE RUSZYLO... - 03/01/2003 18:42
W koncu cos sie ruszylo po tygodniach agoni... Zastanawia mnie pewnosc z jaka Leszek wypowiadal sie w regionalnej. Moze w koncu dogadal sie z Jurczykiem na odpowiednia kwote w kieszen? BTW: Morze wygrywa 2:0!
|
|
|
|
|
Odp: COS SIE RUSZYLO... - 03/01/2003 19:45
Ja tam już w nic nie wierze!!! Morze wygrało 3:2!!!
[Ostatnio edytowane przez TomY: 2003-01-11 23:30]
[img=http://www.zosia.piasta.pl/smiles/ola.gif ] [Ostatnio edytowane przez TomY: 2003-01-11 23:33]
|
|
|
|
|
Odp: COS SIE RUSZYLO... - 03/01/2003 21:05
Ooo nie wierzylem w zwyciestwo Morza...tacy pewni byli ci ich rywale przed meczem...
Widac jednak ze ten szczecinski sport podupada ale nie upadl na samo dno.Siatkowka rowniez powinna przejsc powazna reorganizacje.
|
|
|
|
|
Odp: COS SIE RUSZYLO... - 03/01/2003 21:46
Strasznie się zdziwiłem jak usłyszałem o Morzu w wiadomościach. Tym bardziej że nawet nie wiedziałem że grali w półfinale. Strasznie się ciesze. W końcu jakaś optymistyczna wiadomość...
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: COS SIE RUSZYLO... - 03/01/2003 23:58
Ehhh co tu dużo gadać.....Już się spotykali dziesiątki razy i co No ale cóż.Trzeba mieć nadzieję.
A co do Morza.To chłopaki zaszaleli.Jutro finał z Sosnowcem(o 14 na TV4) i jest spora szansa na zwycięstwo!!!Radek Rybak RULEZ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: COS SIE RUSZYLO... - 04/01/2003 02:58
Pozostaje teraz pytanie czy te łachudry biora sie do pracy tylko wtedy gdy maja "nad soba bat"?!
Pogon i tak spadnie do 2 ligi i tak - no chyba, ze uratujemy sie w barazach - wiec DLACZEGO (!) nie mozna było wczesniej?!
Czy dopiero List Otwarty i widmo poteżnej demostracji zdopingowała "nierobów" do konkretnych działan?
Inna sprawa,ze Gondor nie ma zadnych inwestorów wiec sprawdz go Jurczyk pozadnie bo inaczej sam sie wpierdolisz w bagno.
Tak czy siak - 20 stycznia 2003 r. ze wzmozoną siła pokazemy wszystkim,że Pogoń to cos na co nie warto "podnosic reki" bo BÓG WYBACZA - POGOŃ NIGDY!!!
Juz nikt nie bedzie nam mydlił oczu kolejnymi terminami,umowami - Nie bedziemy sie kurwa biernie przygladac niszczeniu i okradaniu NASZEJ POGONI!!!
|
|
|
|
|
Odp: COS SIE RUSZYLO... - 04/01/2003 10:33
Taaakkk...znowu umowy beda gotowe...kilka podpisow i za tydzien wszystko dobrze...jeszcze tylko male szczegoliki zostaly...
ILE CZASU BEDZIEMY SLUCHAC TAKICH BREDNI...
|
1948
|
|
|
|
Odp: COS SIE RUSZYLO... - 04/01/2003 11:15
Gówno z tego będzie. Znów pogadają, coś tam optymistycznego pierdną do gazet i zaapeluja do kibiców o spokój, bo tylko w spokoju.......ble, ble, ble. Jurczyk nie może przekazać gruntów żadnej firmie, wobec której tocza się postępowania o upadłość /już 8 wniosków/. trwa egzekucja komornicza /nowe sprawy ok. jeden miln zł./ i ma zaległości wobec ZUS i USkarbowy /czyli wobec Skarbu Państwa/.
Każdy mieszkaniec, firma czy grupa polityczna ma prawo złożyc wniosek do prokuratury o działanie na szkodę mienai publicznego. Kwestia utknie na 12-14 miesięcy i nikt nic nie zrobi.
Ponadto Gondor tak naprawde ni echce gruntów tylko jakąś kasę. ON NIC NIE ZROBI DOBREGO DLA POGONI, PASZYŃSKI W SZWAJCARII I KASY GONDOROWI DAWAĆ WIĘCEJ NIE BĘDZIE.
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|