Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> COS SIE RUSZYLO... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
chrisxx
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8607 dni

COS SIE RUSZYLO... - 03/01/2003 18:42
W koncu cos sie ruszylo po tygodniach agoni... Zastanawia mnie pewnosc z jaka Leszek wypowiadal sie w regionalnej. Moze w koncu dogadal sie z Jurczykiem na odpowiednia kwote w kieszen?:) BTW: Morze wygrywa 2:0!:)

TomY
Kibic
Na forum od 8513 dni

**

Odp: COS SIE RUSZYLO... - 03/01/2003 19:45
Ja tam już w nic nie wierze!!! Morze wygrało 3:2!!!

[Ostatnio edytowane przez TomY: 2003-01-11 23:30]
[img=http://www.zosia.piasta.pl/smiles/ola.gif ] [Ostatnio edytowane przez TomY: 2003-01-11 23:33]

A..
Kibic
Na forum od 8568 dni

Odp: COS SIE RUSZYLO... - 03/01/2003 21:05
Ooo :) nie wierzylem w zwyciestwo Morza...tacy pewni byli ci ich rywale przed meczem...
Widac jednak ze ten szczecinski sport podupada ale nie upadl na samo dno.Siatkowka rowniez powinna przejsc powazna reorganizacje.

Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8958 dni

Odp: COS SIE RUSZYLO... - 03/01/2003 21:46
Strasznie się zdziwiłem jak usłyszałem o Morzu w wiadomościach. Tym bardziej że nawet nie wiedziałem że grali w półfinale. Strasznie się ciesze. W końcu jakaś optymistyczna wiadomość...

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
pablo_mks
Kibic
Na forum od 8808 dni

Odp: COS SIE RUSZYLO... - 03/01/2003 23:58
Ehhh co tu dużo gadać.....Już się spotykali dziesiątki razy i co???No ale cóż.Trzeba mieć nadzieję.
A co do Morza.To chłopaki zaszaleli.Jutro finał z Sosnowcem(o 14 na TV4) i jest spora szansa na zwycięstwo!!!Radek Rybak RULEZ.

A..
Kibic
Na forum od 8568 dni

Odp: COS SIE RUSZYLO... - 04/01/2003 00:01
Kurczak czy Ty sie wreszcie kur** ujawnisz w szkole czy nie ;) ?

pablo_mks
Kibic
Na forum od 8808 dni

Odp: COS SIE RUSZYLO... - 04/01/2003 00:10
Hehehe Al.Nie gadaj,że mnie nie kminisz :):):)

ch.
Kibic
Na forum od 8477 dni

**

Odp: COS SIE RUSZYLO... - 04/01/2003 02:58
Pozostaje teraz pytanie czy te łachudry biora sie do pracy tylko wtedy gdy maja "nad soba bat"?!
Pogon i tak spadnie do 2 ligi i tak - no chyba, ze uratujemy sie w barazach - wiec DLACZEGO (!) nie mozna było wczesniej?!
Czy dopiero List Otwarty i widmo poteżnej demostracji zdopingowała "nierobów" do konkretnych działan?

Inna sprawa,ze Gondor nie ma zadnych inwestorów wiec sprawdz go Jurczyk pozadnie bo inaczej sam sie wpierdolisz w bagno.

Tak czy siak - 20 stycznia 2003 r. ze wzmozoną siła pokazemy wszystkim,że Pogoń to cos na co nie warto "podnosic reki" bo BÓG WYBACZA - POGOŃ NIGDY!!!

Juz nikt nie bedzie nam mydlił oczu kolejnymi terminami,umowami - Nie bedziemy sie kurwa biernie przygladac niszczeniu i okradaniu NASZEJ POGONI!!!

Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: COS SIE RUSZYLO... - 04/01/2003 10:33
Taaakkk...znowu umowy beda gotowe...kilka podpisow i za tydzien wszystko dobrze...jeszcze tylko male szczegoliki zostaly...
ILE CZASU BEDZIEMY SLUCHAC TAKICH BREDNI... :(

1948
haze
Kibic
Na forum od 8582 dni

Odp: COS SIE RUSZYLO... - 04/01/2003 11:15
Gówno z tego będzie. Znów pogadają, coś tam optymistycznego pierdną do gazet i zaapeluja do kibiców o spokój, bo tylko w spokoju.......ble, ble, ble. Jurczyk nie może przekazać gruntów żadnej firmie, wobec której tocza się postępowania o upadłość /już 8 wniosków/. trwa egzekucja komornicza /nowe sprawy ok. jeden miln zł./ i ma zaległości wobec ZUS i USkarbowy /czyli wobec Skarbu Państwa/.
Każdy mieszkaniec, firma czy grupa polityczna ma prawo złożyc wniosek do prokuratury o działanie na szkodę mienai publicznego. Kwestia utknie na 12-14 miesięcy i nikt nic nie zrobi.
Ponadto Gondor tak naprawde ni echce gruntów tylko jakąś kasę. ON NIC NIE ZROBI DOBREGO DLA POGONI, PASZYŃSKI W SZWAJCARII I KASY GONDOROWI DAWAĆ WIĘCEJ NIE BĘDZIE.

A..
Kibic
Na forum od 8568 dni

Odp: COS SIE RUSZYLO... - 04/01/2003 14:26
> Hehehe Al.Nie gadaj,że mnie nie kminisz :):):)

Moze i kminie ale na 100% pewien nie jestem....:):):)

Pozdro

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769095226 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005