Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> propozycja!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
dziki^
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8493 dni

**

propozycja!!!! - 22/12/2002 05:38
mam propozycje do operatorow tej strony (oczywiscie szcuneczek do nich :) ) zeby zalozyc taki dzial typowo kibicowski (chuliganski) jak np hyde park (powtarzam jak np) zeby sie wypowiadali ludzie kumaci a nie jakies mongoly co caly dzien siedza przed netem i gadaja glupoty (nickow nie bede wymienial)poprostu typowe wiadomosci kibicowskie...co o tym myslicie wszyscy...tylko prosze bez krytyki...poprostu co o tym myslicie

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: propozycja!!!! - 22/12/2002 05:43
raczej bez krytyki:)...chodzi mi o to zeby kazdy sie wypowiedzial co o tym mysli a nie krytykowal tego tematu ..bo znajda sie tacy napewno...

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8958 dni

Odp: propozycja!!!! - 22/12/2002 09:36
czemu nie.........

J_B
Kibic
Na forum od 8581 dni

**

Odp: propozycja!!!! - 22/12/2002 11:04
dla mnie może być :)

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
kocek
Kibic
Na forum od 8584 dni

**

Odp: propozycja!!!! - 22/12/2002 11:46
Cos mi sie wydaje ,ze propozycja jednak nie wypali...Ktos kiedys wspominal ,ze Pogońonline stala sie oficjalnym partnerem SSA Pogon i gdyby powstal dzial Hool's to znaczylobu ,ze posrednio klub utozsamia sie z takimi dzialaniami...A tak chyba nie jest...Mogloby to skonczyc wspolprace na lini redakcja-klub (koniec chatow i rozmow w klubie)...Z mojej jednak strony nie widze problemu z takim dzalem...Dla kazdego cos dobrego ;) ...

Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
wien
Kibic
Na forum od 8713 dni

**

Odp: propozycja!!!! - 22/12/2002 15:08
JuN powiedzcie wladza Pogońi, zeby ssapogon.pl, miala przeniesienie na www.pogononline.pl

Na Zawsze POGOŃ
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8958 dni

Odp: propozycja!!!! - 22/12/2002 22:15
Pomysl przyjety,
Kocek, masz racje oficjlany partner ale jako serwis a nie jako forum dyskusyjne...... mozna zrobic tak zeby nie byl dla kazdego widoczny :D

Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: propozycja!!!! - 23/12/2002 00:42
Dobry pomysl.Lepiej zeby tam sie o takich sprawach pisalo,niz w innych dzialach.

1948
kocek
Kibic
Na forum od 8584 dni

**

Odp: propozycja!!!! - 23/12/2002 01:35
Jak dla mnie to forum dyskusyjne jest czescia serwisu...

Aha...I jeszcze jedno...
dziki^ ...Nie uzywaj wymiennie okresen "kibicowski" i "chuliganski" (Twoj pierwszy post) bo to nie jest to samo i szczeze mowiac niewiele ma nawet ze soba wspolnego...Chuligani to chuligani a kibice to kibice...
Pozdrawiam... [Ostatnio edytowane przez kocek: 2002-12-01 01:36]

Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
Mayday
Kibic
Na forum od 8641 dni

Odp: propozycja!!!! - 23/12/2002 12:58
przecież w Szczecinie nie ma kibiców..:( zostało nas 300 i wszyscy h*j na as kładą. nie ma chuliganów,kibiców,ultras......... nie ma nikogo!!! jesteśmy nic nie znaczącą ekipą i to sie szybko nie zmieni:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( TYLKO POGOŃ

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: propozycja!!!! - 24/12/2002 09:35
Mayday - trzeba wierzyc,ze nadejda lepsze czasy.
Pokazemy na demonstracji,ze naprawde jestesmy i ze musza sie z nami liczyc.
Wiedza,ze im nie popuscimy.

1948
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769099924 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005