Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> brak konkretow... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
wien
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8713 dni

**

brak konkretow... - 14/12/2002 19:06
czy nie wkurza was, gdy codziennie wchodzicie na strone, a tam nie ma zadnych konkretow co sie stanie z Pogońia, nic o transferach po prostu nie, i nie chodzi mi ze to wina redaktorow tylko klubu i wladz miasta, Gondor chociaz by cos powiedzial jak stoi sytuacja a ja chuj wiem....

Na Zawsze POGOŃ
Tomkins
Kibic
Na forum od 8611 dni

Odp: brak konkretow... - 14/12/2002 19:48
wiesz co wien ja wlasnie znalazlem jeden konkret : wywiad z vice prezydentem i to sa jego slaowa :. Nie jestem natomiast fanatykiem futbolu. Jestem od urodzenia szczecinianinem i zapewniam, że trudno mi sobie wyobrazić Szczecin bez Pogoni. Z drugiej jednak strony świat się nie zawali, gdy zniknie ona ze sportowej mapy kraju... i czy widzisz w tej wypowiedzi przyszlosc tych smiesznych rozmow ktore i tak pewnie sie pomyslnie dla klubu nie skoncza a juz chyba trzeciego "super" inwestora nie znajda bo kto by kupil klub z podwojnym zadluzeniem.... a i tak terenow mu nie dadza (jak pies ogrodnika ) no co tu wiecej pisac mamy przejebane a jesli skonczy sie tylko na 2 lidze to moze bc sukces.... nara

POGON FOREVER!!!

All for PoGoN
valeron
Kibic
Na forum od 8452 dni

Odp: brak konkretow... - 14/12/2002 19:55
Sie nie martw. Next week bedziesz mial konkret. Bedzie news nastepujacej tresci: "prezydent miasta Szczecina marian jurczyk nie doszedl do porosumienia z inwestorem lesem gondorem i nie podpissze umow dotyczacych dzierzawy gruntow wokol stadionu Pogońi. Prezydent wraz z gronem ekspertow znalezli duze luki prawne w przygotowanej umowie i z nieufnoscia odnosza sie do planow przedstawionych przez inwestora". W sumie nic tylko sie pochlastac :( pzdr

Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
zyraf
Kibic
Na forum od 8493 dni

Odp: brak konkretow... - 14/12/2002 21:02
> Sie nie martw. Next week bedziesz mial konkret. Bedzie news nastepujacej tresci:
> "prezydent miasta Szczecina marian jurczyk nie doszedl do porosumienia z
> inwestorem lesem gondorem i nie podpissze umow dotyczacych dzierzawy gruntow
> wokol stadionu Pogońi. Prezydent wraz z gronem ekspertow znalezli duze luki
> prawne w przygotowanej umowie i z nieufnoscia odnosza sie do planow
> przedstawionych przez inwestora". W sumie nic tylko sie pochlastac :( pzdr

Następny konkret będzie 2 dni puźniej :) Marian Jurczyk prezydent szczecina został potrącony ze skutkiem śmiertelnym przez białe Mitsubishi Lancer. Nowym prezydentem zostanie Andrzej Lepper :D [Ostatnio edytowane przez zyraf: 2002-12-09 21:02]

Ojcze Święty na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: brak konkretow... - 15/12/2002 00:19
ChWDJ :)

1948
brodaONE
Kibic
Na forum od 8537 dni

**

Odp: brak konkretow... - 15/12/2002 08:43
Panowie moze poczekajmy z ta demonstracja na decyzje Jurczyka, jak bedzie negatywna - a wszystko na to wskazuje - poojdzmy pod urzad zorganizujmy jakas konkretna akcje znowu ulotki porozklejac prasa telewizja i odpierdolimy numer pod urzedem nie moowie o bijatyce ale o kibicach POGONI ktoorzy nie dadza dalej pluc sobie w twarz a to nam robia od paru lat:(
mozna zaprosic na demonstracje naszych idoli ulubiencow nie zadnych rodrigezow cioto tylko Pogońiarzy z krwi i kosci, tak moowia w gazetach ze sytuacja Pogońi jest straszna ze tak nie moze byc ze cale serce zostawili w szczecinie no to moze nam pomoga Kuras Majdan Dymkowski Dzwigu Baniak...i wielu innych moga byc z nami im tez zalezy COS TRZEBA ROBIC BO NAS WYDUPCZA WCZESNIEJ NIZ SIE SPODZIEWAMY:( obecnosc znanych twarzy zmieni troche wizerunek kibicoow Pogoni jako garstki na ostatnich meczach i wtedy mozna cos zdzialac [Ostatnio edytowane przez brodaone: 2002-12-08 08:45]

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769100057 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005