| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Schalke:Wisla 1-4 ?? - 10/12/2002 19:54
Kurde poprostu zwariowałem......4:1 z Schalke!!!!Wisła pokazała wielką klasę.A ten mecz przeżywałem równie mocno jak te z udziałem Pogoni Ale coś mi się wydaję,że na wiosne nie będzie już tak różowo.....Po tym meczu napewno posypie się kilka konkretnych propozycji dla Żurawskiego i Kosowskiego i siła Wisełki...przestanie istnieć....A szkoda.
pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Schalke:Wisla 1-4 ?? - 10/12/2002 20:25
Bardzo sie ciesze ze Wisla wygrala poniewaz nie przepadam za niemcami bylem za nimi(wisla)i ciesze sie ze pokazali pedalom ze Polskie wcale nie znaczy gorsze!!..zycze Wisle powodzenia w dalszych rundach Pucharu Uefa..
ALE I TAK POGON JEST NAJLEPSZA!!!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Schalke:Wisla 1-4 ?? - 10/12/2002 22:21
Gratulacje dla Wisły!! Ja tez bardzo przezywalem ten mecz jakby POGON grala (no moze nie calkiem). Ciesze sie ze w koncu widac jakis postep w polskiej pilce oczywiscie pod w zgledem sportowym bo pod organizacyjnym to sie raczej cofamy. ALe zobaczycie. Jest plan trzyletni. Za trzy lata POGON bedzie mistrzem POLSKI i wygra .... gran prix ŻUŻLU 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Schalke:Wisla 1-4 ?? - 12/12/2002 21:58
Wisła grała dobrze! Ale mam ją w dupie i nienawidze tego gówna. Jak można się cieszyć z wygranej krakowa. Oni niereprezentują poslki tylko kraków. GWIAZDA BIAŁA ZNAK PEDAŁA, WISŁA Z CH.. WYTRYSŁA
To nie reprazantacja :blacktiger: POLSKI :blacktiger: tylko smierdzącego krakowa. ZROZUMCIE TO RAZ NA ZAWSZE.
MAM NADZIEJE, ŻE W NEXT RUNDZIE ODPADNĄ
[Ostatnio edytowane przez zyraf: 2002-12-10 22:03]
|
Ojcze Święty na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci
|
|
|
|
Odp: Schalke:Wisla 1-4 ?? - 12/12/2002 22:05
Ona zarobią tylko kase w UEFA i wzmocnią się przeciw polskiej lidze. Ja niewiem z czego się cieszyc!!!
wISŁA z chu.. wytrysła
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Schalke:Wisla 1-4 ?? - 13/12/2002 14:39
> Zal mi Ciebie człowieku! Piszesz tu takie bzdury a w domu gdy ogladałeś mecz na
> pewno dumny byłes ze jestes polakiem.
Postawiłem w bukmacherni na szalke i szkoda że niewygrałobo bym trafił kupon. A przez tą jebaną wisłem przegrałęm. A dumny to ja byłem jak Majdan bronił z USA na mistrzostwach ( z tej wygranej) którą zresztą ten pajac Żurawski obniżył niestrzelając karnego na 4:0
|
|
|
|
|
Odp: Schalke:Wisla 1-4 ?? - 13/12/2002 15:21
TOMY TO MI CIEBIE ZAL I RESZTY BARANOW CO SA ZA wisla!! JA NIGDY NIE BEDE DUMNY Z TEGO ZE JESTEM POLAKIEM TOPOKI wisla CZY JAKIES INNE SCIERWO BEDZIE REPREZENTOWALO NASZ KRAJ!!!!!!!!!! I MAM W DUPIE wisle. wisla JAKO PILKARZE MOZE I POTRAFIA GRAC W PILKE ALE kibice wisly TO SKONCZOBE BARANY! POGOŃ I LEGIA TO JEDYNE CO SIĘ LICZY W POLSCE!!!
|
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
|
|
|
|
Odp: Schalke:Wisla 1-4 ?? - 14/12/2002 03:10
Nie wiem czemu niektorzy sa tacy ograniczeni, Rozumiem ze mozna nie lubiec danej druzyny ,( ja kibicuje tylko Pogoni) ale dla mnie bylo przyjemnie popatrzec na gre wisly przeciwko schalke,ale to nieznaczy ze zaraz bede im kibicowal i dlatego gratuluje im wspanialego meczu.Milo bylo popatrzec ze polski zespol moze pokonac jedna z najlepszych druzyn niemieckich.
|
Janie Pawle II - [*]
|
|
|
- 1
-
|