| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Chifon zwolniony??? - 28/11/2002 21:09
Oni są nienormalni. Chifon moze nie był super, ale z kim on miał grac. Przynajmniej zostawił troche zdrowia na boisku a nie tak jak niektórzy co przechodzili obok meczu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Chifon zwolniony??? - 29/11/2002 01:02
ej no sluchajcie moze ferdek ostatnimi czasy zanotowal spadek formy ale to jeden z nelicznych naszych zawodnikow u ktorego widzialem zaangazowanie i hart ducha, wole walki. ferdek byl i jest i pewnikiem bedzie naszym ulubiencem a jesli to bączki go wywala to to bedzie najwieksza wpadka w historii tego klubu ( obok pozyskania rodrigueza )........... pozdro dla najwierniejszych!!!
|
zakochany w POGONI
|
|
|
|
Odp: Chifon zwolniony??? - 29/11/2002 09:56
A moze własnie o to im chodzi!! Pozbyc sie ulubieńców kibiców i tych którzy choć troche walczą ! Wiecej ludzi odwróci się od klubu, w wtedy mniej będzie krzyczało gdy Pogoń osiagnie dno!! Mam nadzieje ze to tylko kolejna sensacyjka tego warszawskiego brukowca!
|
|
|
|
|
Odp: Chifon zwolniony??? - 29/11/2002 15:39
Ja tam dalej uwazam Chifona za najlepszego pilkarza Pogoni w tej rundzie.Na poczatku mial wsparcie.Potrafil sam wypracowac sobie okazje strzelecka.Rowniez znakomicie dogrywal.Nie dziwie sie chlopakowi,ze biega w szerz,a nie do przodu.Nie ma komu dograc.Przeciez sam pod bramke nie dojdzie.Jezeli to prawda,to stracimy zawodnika,ktory w rundzie wiosennej powinien grac w podstawowej jedenastce.
Najprawdopodobniej wracaja do Pogoni wychowankowie,ktorzy byli na wypozyczeniach (Misiura,Mysona,Godras).Najwieksze nadzieje wiaze z tym pierwszym.Oby chlopak sie nie spalil.Klub jest w dramatycznej sytuacji,a wiemy doskonale,ze to nie jest jeszcze pilkarz ograny na poziomie pierwszoligowym.
|
1948
|
|
|
|
Odp: Chifon zwolniony??? - 29/11/2002 22:29
ja sie wcale nie zdiwie jak to prawda, zawsze k.., najlepszych sie pozbywaja a patalachy i kaleczniaki zostaja, no i nowych sprowadzaja ale moze teraz bedzie inaczej (lepiej)
:lsvader:
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|