| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
2 liga wita :( a My (Kibice) nic nie możemy zrobić - 24/11/2002 14:45
Nie moge w to uwierzyć. Ciągle mam nadzieje że sie jeszcze utrzymają choć wiem ze najprawdopodobniej się mylę. Jeszcze niedawno myśleliśmy o mistrzstwie i pucharach a teraz myślimy o spadku . To co działacze, prezesi i miasto wyprawiają z NASZĄ UKOCHANĄ POGONIĄ to zwykły cyrk, a najgorsze jest to, że my nie możemy zrobić. POGOŃ upada a my jesteśmy zmuszeni na to patrzeć . [Ostatnio edytowane przez Gaca: 2002-11-02 14:48]
|
|
|
|
|
Odp: 2 liga wita :( a My (Kibice) nic nie możemy zrobić - 24/11/2002 15:18
gaca ja tam jeszcze mysle o PUEFA jak awansujemy z PP heh... fajnie by było co nie?! co do meczu z ruchem to byl jeden z najgorszych moich meczow z zyciu zmoklem zmarzlem a oni mi sie tak odwdzieczyli tzn nam wszystkim. to co zrobil rodriguez i norko wola o pomste do nieba. ale ten kurwiszon werner pewnie nadal widzi w nich przyszlosc POGONI. jezus jakbym tego skorwiela gdzies spotkal.......... POZDROWKA DLA TYCH CO NA MECZU BYLI !!!!!!!
|
zakochany w POGONI
|
|
|
|
Odp: 2 liga wita :( a My (Kibice) nic nie możemy zrobić - 24/11/2002 15:31
Misiek nie wiem czem sie czepiasz norki i rodrigeza ,jesli jestes taki dobry do zglos do trenera i powiedz mu ze bedziesz u niego gral lepiej niz oni.Norko zawalil przty bramce ,ale to nie znaczy ze przegrali ,przez niego.Cala druzyna grala do bani.A co do rodrigeza nie wiem o co Ci chodz ,przeciez wielki gwiazdy marnuja lepsze sytuacje, ja w niego wierze ,bo chyba nie przez przypadek przed sezonem strzeli tyle bramek w meczach sparingowych.
|
Janie Pawle II - [*]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 2 liga wita :( a My (Kibice) nic nie możemy zrobić - 24/11/2002 19:32
> :hanged:----------------------------------------------WERNER------------------------------------------:behead:
:hanged:----------------------------------------------GONDOR------------------------------------------:behead:
------------------------------------------:moon:----------------------------------------------
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
Odp: 2 liga wita :( a My (Kibice) nic nie możemy zrobić - 24/11/2002 22:50
maly09 ty chyba nie wiesz co piszesz...jak zawodowy pilkarz (dostaje niezle pieniadze) moze z trzech metrow do pustej bramki niestrzelic     ? i to jeszcze nie bylo z pierwszej pilki (czasem z pierwszej moze zejsc pilka z nogi) to jest dno ten rodrigues to DNO i niech zabiera manatki i wypierd.. ze szcczecina lajza jedna
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 2 liga wita :( a My (Kibice) nic nie możemy zrobić - 25/11/2002 00:59
dziki myslimy podobnie ten typek co mowi ze wierzy w rodrigueza to chyba jakis nawiedzony czlowieku ja bym na miejscu rodrigueza napewno trafil !! norce jestem w stanie wybaczyc bo jemu sie zaz tak czesto wpadki nie zdarzaja. jest mlody ma prawo a rodriguez przed sezonem to wiesz komu strzelal te bramki?? 3-cio lub 4- to ligowym druzynom. ja bym go do trampkarzy naszych dal i niebylbym pewien czy ma miejsce w skladzie!!!!
|
zakochany w POGONI
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|