| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
"zadyma!!!" - spotkanie !!! WAŻNE !!!! - 12/11/2002 22:16
Wszystkich kibiców odwiedzających www.pogononline.pl zapraszam w czwartek, o 19.00 pod Radisson. Kiruje ten post, przede wszystkim do ziomków udzielających się w temacie "zadyma!!!". Musimy coś sobie wyjaśnić. Nie może byc na naszej stronie cenzury, a to, co większość z was tam wypisuje, jest tragedią...
CZWARTEK 19.00 - Pod RADISSONEM !!!!!!! Macie tam być!!!!
|
w żyłach...
|
|
|
|
Odp: - 13/11/2002 11:56
I co bedziemy sobie wyjasniac? Jak sobie wybrazasz sensowna dyskusje z ludzmi, ktorzy wypisuja takie rzeczy. A moze zamierzasz pala nauczyc ich rozumu? Zycze powodzenia.
Bylem tak zalamany po meczu, ze unikalem tych postow jak ognia. Nie chcialem sobie przypominac tego co sie wydarzylo. Dzis kiedy emocje juz opadly ciekawosc wziela gore .... i przerazilem sie tym co tam przeczytalem. Teraz jestem zdruzgotany jeszcze bardziej.
Zdjecie zadymiarzy i kilku tych ktorzy sie tu o calym zajsciu wypowiadali ze zrozumieniem (ba nawet szacunkiem) moglaby wykorzystac jakas firma produkujaca srodki antykoncepcyjne - wystarczy tylko takie zdjecie zamiescic na bilbordach i dolaczyc podpis - "UZYWAJ GLOBULEK Z ... I TY MOZESZ URODZIC COS TAKIEGO!!!".
Pozdrawiam wszystkich prawdziwych KIBICOW Pogoni, ktorzy po meczu z Lechem stadion opuszczali ze spuszczona glowa i lzami w oczach.
|
|
|
|
|
Odp: - 13/11/2002 12:56
Ja bede na pewno w czwartek (razem z Yarkiem)<b> Przemek szykuj kase na fife 2003</b> Pozdrawiam
|
Ojcze Święty na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci
|
|
|
|
Odp: - 13/11/2002 13:15
FICIU - nie wiem o co Ci chodzi.Piszesz,ze musisz sie wstydzic za to,co napisalem.Nie wiem o ktory watek dokladnie Ci chodzi,ale jak na moj gust pisalem tam calkiem normalne rzeczy.Odpowiedz dokladnie o co Ci come on
|
1948
|
|
|
|
Odp: - 13/11/2002 15:06
Marcin. Nie miałem zamiaru polemizować z tym, co napisałeś, bo sądzę bardzoi podobnie. Ale spróbuj spojrzeć na wszystkie wpisy w temacie "zadyma" z trochę z innej strony, tak, jakbyś przezcytał to wszystko, przykładowo na ... stronie inetrnetowej np.Wisły Kraków. Co byś pomyślał? Że wszyscy kibice tego klubu to debile. Bo to jest, tak, jak młodszy brat powie Ci, że jesteś głupkiem. Przejmiesz się tym? Raczej nie. No chyba, że jesteś tym głupkiem... Wtedy zaboli Cie to, co powiedział i zaczniesz się z nim kłócić - wiesz o co chodzi "Ty debilu, kretynie, itd."
|
w żyłach...
|
|
|
|
Odp: - 13/11/2002 15:12
Ficiu napisalem maila do Ciebie, odbierz moze poczte i jak mozesz to odpowiedz.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Odp: - 13/11/2002 17:23
Nie moglem obojetnie przejsc obok takiej glupoty,obludy.............. niektorych osob.A taki kibic innego klubu,ktory to czyta,niech wie,ze na tym forum nie pisza tylko niepelnosprawni ludzie.
Wiem,ze polemika z kilkoma osobami pokroju Dzikiego do niczego nie doprowadzi,ale ja jestem taki,ze zawsze napisze to co mysle.Moze nie zawsze sie na tym wygrywa,bo wiadomo,ze sa sytuacje,w ktorych lepiej trzymac jezyk za zebami.Nie zawsze jednak sie to udaje.
LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE!!! NIEKTORZY Z WAS NIE ZASLUGUJA NA MIANO KIBICA POGONI (zachowam to dla siebie) [Ostatnio edytowane przez PoRtAlBoY: 2002-11-12 00:51]
|
1948
|
|
|
|
Odp: - 13/11/2002 17:30
Siemano Protalboy, kto nie zasluguje na miano kibica Pogońi, dokladniej prosze?

......pozdrawiam
PS
Ja tez staram sie pisac co mysle, i wiem ze czasem lepiej sie powstrzymywac ale...
no wlasnie zawsze sa pewne ale
[Ostatnio edytowane przez brodaone: 2002-11-02 14:48]
|
|
|
|
|
Odp: - 13/11/2002 18:55
Zwracam sie do Redakcji "Al" !
Myslalem ze na waszej stronie nie ma cenzury !!!
Bylem na meczu, widzielem i wiem wszystko. !
Wiec nie wciskaj mi tu... !
Dalej mam swoje zdanie !
Wojskowi by poszli nawet w ogien za LEGIA !!!!
Pozrd
|
LEGIA-POGON-ZAGLEBIE
SILA NAJWIEKSZA W POLSCE
|
|
|
|
Odp: - 13/11/2002 20:24
Legia mistrz ja akurat Twojego postu nie cenzurowalem.Ale nie dziewie sie temu kto to cenzurowal poniewaz nie myslisz nad Swoimi postami, nie zastanawiasz sie co piszesz a tylko probujesz zaostrzyc i tak juz napieta atmosfere.Do tego przez twoj herb Legii zaraz jeszcze by doszlo do sprzeczek klubowych.
A TO WSZYSTKO NA OCZACH CALEJ POLSKI ! Nie zapomnij pojawic sie jutro na spotkaniu.
|
|
|
|
|
Odp: - 14/11/2002 00:47
Uwazam ze ta zadyma potrzebna byla jak szankiel na kutasie! Co sa winni policjanci ze do nich skakali i to od strony plyty stadionu? Jak chcieli mogli od razu isc gora do pyr, ale nie bo jeszcze by pala dostali! Z tego co widzialem to poki brama nie poscila to caly sektor szumial ale tylko jak brama poszla to juz zostalo tylko dwoch "kozakow" pewnie uwalonych ja WTC (dla debili ktorzy wtedy pokazywali jacy sa silni to skrot WTC znaczy World trade center a zeby lepiej zrozumieli to moze napisze po polsku bo i tak sie pogubia : swiatowe centum handlu). A najbardziej zdziwila mnie postawa fanow z 7 sektora ktorych naprawde uwazalem za tych co kochaja POGON, zeby stawac w obronie 15 letnich baranow, ponizej krytyki .
|
|
|
|
|
Odp: - 14/11/2002 13:06
Mi nie pasuje.Ogladam mecz Schalke - Legia,a poza tym jestem umowiony z dziewczyna. [Ostatnio edytowane przez PoRtAlBoY: 2002-11-01 13:06]
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
Odp: - 15/11/2002 02:05
Brodaone - nie chodzi o Ciebie.Kazdy,kto uwaznie przeglada to forum jest w stanie powiedziec,kto prezentuje pewnien poziom.Nie bede tu rzucal ksywkami,bo nie mam zamiaru sie juz z nikim klocic.Nie ma to najmiejszego sensu.
|
1948
|
|
|
- 1
-
|