Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> CHCĄ POBIĆ KOSMALSKIEGO << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Nietoper
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8482 dni

**

Odp: CHCĄ POBIĆ KOSMALSKIEGO - 08/11/2002 22:35
Po prostu debile.Tacy nie powinni siebie nazywać kibicami POGONI SZCZECIN!!!!!!!!

:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: CHCĄ POBIĆ KOSMALSKIEGO - 09/11/2002 04:56
jasny powiem ci jedno....ja do ciebie nic nie mam jestes kibicem Pogońi tak jak ja(ja jestem kibicem pogini od malego nawet nie pamietam swojego 1 meczu ale mniejsza z tym) ale wkurwia mnie jedno...co ja sie wypowiem na forum to ty zaraz to krytykujesz...i niech ci bedzie niewzrusza mnie to,ale jesli chodzi o sprawy chuliganskie to uwierz mi mam pewne (na 100%) informacje..takze prosil bym cie nie podwarzaj tego i bedzie ok...

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: CHCĄ POBIĆ KOSMALSKIEGO - 09/11/2002 04:59
a ha i tylko nie pedale..pedale.. i nie uwazaj mnie za jakiegos prostaka bo to ze lubie sie bic nie znaczy ze jestem jakis prostak(2 rok studiow hehe) bo z tego co tu nawijasz to ty jestes dla mnie prostak.......koniec i .

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
Jasny^
Kibic
Na forum od 8489 dni

Odp: CHCĄ POBIĆ KOSMALSKIEGO - 09/11/2002 12:11
dziki^ jeszcze raz.

1. Ja nie krytykuje twoich wszystkich wypoiwedzi. Ale texty typu ,, dobrze, zrobili chłopaki" czy inne których juz nie pamiętam pokazują, że do kibiców Pogoni sie nie zaliczasz. Bo który kibic zyczy zle swoim piłkarzą??

2. Twoje źródła chuligańskie może i są pewne ale... który szanujący się hools będzie pisał o istawkach na ogólnodostępnym forum??

3. Nie podwarzam twoich informacji. Poprostu mnie ciekawią skąd je masz!? odp. nie musisz

4. Wiele osób które znam lubią się bić i za prostaków ich nie uważam. Ciebie nie znam więc niemoge powiedzieć czy jesteś prostakiem. Ale po tym co można wyczytać na forum tak chyba jest. Chodź może się myle.
5. Obydwaj jesteśmy kibicami Pogoni więc te kłótnie sa nie potrzebne. Tak mi sie wydaje.

6. !!!!Skończmy ten temat!!!!

Pzdr.

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769116002 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005