| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: CHAT z Piotrem Dubielą!! - 05/11/2002 22:57
Speed te wypowiedzi na forum kogo chcielibyscie to tylko taka sugestia ! Nikt nie bedzie na Twoje zawolanie czy kilku innych osob odrazu na przyszly piatek stawial wam pilkarza ktorego sobie zazyczycie.To nie takie proste i nie zawsze zalezne od nas.
Czatow z pilkarzami Pogoni raczej jak do tej pory nie bylo i uszanuj to ze zostaly poczynione starania i jak widac z dobrym skutkiem.Zamiast komentowac ze cos Ci sie nie podoba raczej powinienes cieszyc sie z tego ze bedziesz mial okazje (albo i nie) polubic Dubiele bo jak slyszalem nie lubisz go.
A moglbys podac przyczyne?
P.S. A pozatym jeszcze duzo zycia przed Toba wiec napewno doczekasz sie swojego ulubienca na czacie
|
|
|
|
|
Odp: CHAT z Piotrem Dubielą!! - 06/11/2002 11:34
> .S. A pozatym jeszcze duzo zycia przed Toba wiec napewno doczekasz sie swojego ulubienca na czacie
Speed to pierwszy Hool Szczecina, więc to nie jest takie pewne czy długo pożyje
a Olszewski z Wyrobkiem nie lubią Speeda więc nie szybko będą chcieli z nim pogadać na czacie
|
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !
Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
|
|
|
|
Odp: CHAT z Piotrem Dubielą!! - 06/11/2002 15:48
kingaps: mnie nie lubia dwie osoboy a ciebie 200, prosze jak masz pisac takie duperele do nie to oszczedz sobie tego bo jestes dla mnie zwyklym zlosliwym sqrwysynem, jak masz odrobine godnosci w sobie (o ile wiesz co to godnosc) to nie odpisuj a moje posty szczegolnie na ten.
Alien: nie mowie ze od razu na moje czy kogos innego wezwanie ma tu leciec pilkarz ale nie powinno byc glosowania .... mowicie ze bedzie ten i ten i po klopocie, ludzie (miedzy innymi ja) zaprzatalem sobie glowe ze pogadam sobie z Olszewskim bo go daze glebokom sympatia a tu nagle Dubiela ktorego nienawidze owszem ciesze sie ze jest takie cos ... Pozdrawiam [Ostatnio edytowane przez speed: 2002-11-03 15:49]
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CHAT z Piotrem Dubielą!! - 06/11/2002 22:55
speed mam pyt.
1. skąd wiesz, że ciebie nie lubią dwie osoby??
2. skąd wiesz i jak wyliczyłęś 200 dla kingaps??
3. Co ma godność do odpisywania na posty??
Jak nie lubisz Dubieli to poprostu nie wchodz na ten czat i z głowy.
Poczekaj na Olszewskiego, Wyrobka wtedy wejdz zadawaj pytania.
I się chłopcze nie ośmieszaj bo robisz z siebie debila nie tylko na forum Pogoni.
Pzdr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CHAT z Piotrem Dubielą!! - 07/11/2002 08:37
Speed - niedokladnie czytasz moje odpowiedzi...napisalem wyraznie ze te wasze wypowiedzi to tylko sugestia a nie jakies glosowanie, bo nie robimy zadnych glosowan z tego wzgledu ze raczej nie ma mozliwosci wybierania pilkarza na czat.Nie my decydujemy kumasz? A skoro wiele osob mowilo Olszewski to zasugerowaliscie ze "fajnie by bylo jakby..." ale jeszcze raz Ci mowie ze nie wszystko naraz.Napewno sie doczekasz Olszewskiego.
P.S.Nie odpisales czemu nienawidzisz Dubieli :-/
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CHAT z Piotrem Dubielą!! - 07/11/2002 15:15
Ze względów organizacyjnych czat z zawodnikiem Piotrem Dubielą został przełożony na inny termin, o którym wkrótce poinformujemy. Zainteresowanych kibiców przepraszamy.
SSA Pogoń
Przełożenie terminu, zostało dokonane przez zarząd SSA Pogoń, serwis PogonOnline.pl niemiał na to wpływu.
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|