| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Widzew - Pogon 1:1 - 03/11/2002 16:56
Remis cieszy mnie umiarkowanie , czytajac relacje z meczu dowiedzialem sie ze w pierwszych minutach 100 procentowa sytuacje zmarnowal chi fon a potem jeszcze paru graczy marnowalo szanse na strzelenie bramek , sukcesem jest to ze po stracie gola Pogoń wzięla sie do roboty i wywozi z łodzi 1 pkt , chwala im za to !!
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Widzew - Pogon 1:1 - 03/11/2002 17:04
O hesus ...Nigdy wiecej meczu w radiu...Za duzo mnie to nerwow kosztuje.Przez ta sytuacje w ostatniej minucie to o malo nie osiwialem ...
Cieszy jeden punkt...Daje nadzieje ,ze za tydzien beda trzy...
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
|
Odp: Widzew - Pogon 1:1 - 03/11/2002 17:13
No można patrzeć optymistycznie że za tydzień bedzie dobrze
Szkoda nie wykorzystanych setek z pierwszych minut ale 1:1 i tak jest dobrym wynikiem. Szczególnie biorąc pod uwage sytuacje kadrową zespołu. Wyrobek
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Widzew - Pogon 1:1 - 03/11/2002 17:37
Brawo dla Pogoni za walkę. Szkoda tych sytuacji z 1 połowy, bo mogliśmy wywieść z Łodzi 3 pkt, ale mówi się trudno zdobyliśmy 1 pkt i trzeba się z niego cieszyć.
Mam nadzieje ze za tydzień te 100% sytuacje będą już zamieniane na bramki i wygramy z Lechem.
|
..::MKS Pogoń Szczecin::..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Widzew - Pogon 1:1 - 03/11/2002 20:05
siska cos ci sie chyba popieprzylo , przeciez strzelił Dubiela z WOLNEGO ale ciesza pkt zdobyte na wyjezdzie , tak dalej i na pewno sie utrzymamy !!!
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: Widzew - Pogon 1:1 - 03/11/2002 20:32
Szkoda,ze znowu marnujemy sytuacje strzeleckie.Mogly byc 3 pkt,jest 1.W sumie-lepszy rydz nic niz i z remisu musimy sie cieszyc.
Gratulacje dla Dymka,ktory utarl nosa Wererowi i Gondorowi.
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Widzew - Pogon 1:1 - 04/11/2002 00:08
Pewnie że punkt cieszy ale nie wpadajmy w euforie,po remisie z Legią miało być już tylko lepiej no i cóż...chyba nie było,a po meczu z KSZO to niektórzy widzieli Pogoń już w pucharach.Zejdźmy na ziemie,wciąż jesteśmy ostatni i to z dość dużą stratą,a dalej marnując tyle sytuacji nie będziemy wygrywać i wszyscy wiemy czym to się może skończyć...choć mam nadzieje że nie...
:bgbiggrin:
|
Dziękuję
|
|
|
|
Odp: Widzew - Pogon 1:1 - 04/11/2002 14:44
ale wydaje mi sie ze dobrym znakiem jest wyjcie zebrowskiego bo to oznacza ze wyrobek stawia na mlodziez a przeciez mozna miec kaczorwskiego i misiure w zime
|
Na Zawsze POGOŃ
|
|
|
- 1
-
|