| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pan Pilkarz sie bawi... - 31/10/2002 12:42
Wlasnie sie doczytalem na www.ekstraklasa.com.pl jak to panowie pilkarze Romaniuk i Stolarz odreagowywali stresy w dyskotece po sobotniej porazce z Plockiem...W taki sposob na pewno nie uzyska sie odpowiedniej formy ,ktora zagwarantuje utrzymanie w lidze...To mi powoli zaczyna przypominac bal na Titanicu...Pogon tonie ale niektorych pilkarzy to nie interesuje...Tylko po co farbowac sobie wlosy i oszukiwac kibicow udajac przywiazanie do barw 
Nasi futbolisci zaplaca za te balety po 5000 pln...Zostali nakryci osobiscie przez Gondora :wysmiewanie_sie:... [Ostatnio edytowane przez kocek: 2002-10-12 12:44]
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pan Pilkarz sie bawi... - 31/10/2002 15:45
http://sport.wp.pl/wiadomosc.html?wid=337705&kat=1715&katn=Wiadomo%B6ci
Nie tylko nasi chlopcy sie bawia )
Tylkoze Kahn ma wiecej do zaplacenia =]
BTW. w tym newsie co wkleilem link to wp.pl sie jebnelo. napisali inter zamiast milan
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Pan Pilkarz sie bawi... - 31/10/2002 20:04
Nie pierwszy raz slyszy sie o nocnych eskapadach pilkarzy Pogoni..Nawet przestalo mnie juz to dziwic..Troche to wkurzajace jak jak nasza druzyna przegrywa a pilkarze w chuja wala i zamiast polepszac swoje umiejetnosci to oni daja po nerach i pozniej wszyscy sie dziwia dlaczego np. Romaniuk nie potrafi biegac i kosi i dostaje czerwone kartki..Wedlug mnie jezeli chca byc sportowcami to musza prowadzic sportowy tryb zycia i kary powinny byc drozsze!!Pozdrawiam!!
NASZA POGON NAJLEPSZA W POLSCE JEST!! NAJLEPSZA W POLSCE JEST!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
- 1
-
|