| Autor |
| Wiadomo¶ć |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: SĘD¬IOWANIE W LIDZE???:( - 22/10/2002 22:21
Na pewno sedziowanie nie jest na najwyzszym poziomie.W tym sezonie sedziowie zabrali Pogoni conajmniej 4 punkty.Dziwi tylko fakt,ze obsada sedziowska meczu z Polonia zostala zmieniona niemal w ostatniej chwili,a na dodatek mecz poprowadzil ten sam arbiter,ktory w Wodzislawiu tez nam nie pomagal.
Sedziowanie staje sie problemem na swiatowa skale.Nie tylko w Polsce narzekamy na sedziow.Mundial w Korei i Japonii potwierdzil teze,ze sedziowie czesto nie potrafia zapanowac na tym co dzieje sie na boisku.Jednak ja jestem zdecydowanie przeciwny wprowadzaniu elektronicznych czytnikow czy tez sedziowaniu meczu przez dwoch arbitrow.Lepiej skupic sie na lepszym szkoleniu.PZPN powinien tez zwiekszyc kary dla panow z gwizdkiem,ktorzy wypaczaja wyniki meczow.Kary finasnowe niczego tu nie zmienia.Za wydrukowany mecz taki pan X czy pan Y dostaje tyle kasy,ze odsuniecie od prowadzenia kilku meczow nie nadszarpnie znaczaco jego kieszeni.Tacy sedziowie powinni byc degradowani do nizszej klasy.Jezeli chcieli by ponownie sedziowac w ekstraklasie,musieliby dobrze sedziowac w drugiej lidze.
Pomylki sedziowskie zawsze sie zdarzaly i nie ma mozliwosci,zeby je calkowicie wyeliminowac.To jest fizycznie niemozliwe.Sedzia tez czlowiek,a wiadomo,ze nikt z nas nie jest maszyna i ma prawo do pomylek.Ale takie historie jak w Wodzislawiu i Warszawie nie maja prawa sie zdarzac i takie zjawisko trzeba tylko i wylacznie tepic.
|
1948
|
|
|
|
Odp: SĘD¬IOWANIE W LIDZE???:( - 22/10/2002 23:22
CAŁKOWICIE SIĘ ZGADZAM TYLKO JEDNA UWAGA NIE CO NAJMNIEJ 4 PKT TYLKO COS ponad 7pkt. Do sędziego, który sędziaował mecz z poloni± mam ogromne zastrzeżenia i uważam, że jest marionetk± PZPN. Ten człowiek sędziował nasze 3 ostatnie wyjazdowe spotkania (norma PNPN niezezwala na takie cu¶) Reszte dopowiedzcie sami...
OKI mówie PZPN NIECHCE POGONI W PIERWSZEJ LIDZE!!!!!! CHCE NAS SPU¦CIĆ (sorry bezskojarzeń) DO II LIGI... JA NAPWNO NA TO NIEPOZWOLE...
[Ostatnio edytowane przez zyraf: 2002-10-11 23:22] [Ostatnio edytowane przez zyraf: 2002-10-11 23:23]
|
Ojcze ¦więty na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: SĘD¬IOWANIE W LIDZE???:( - 25/10/2002 15:11
YAREK-nie wiem kim jestes.Widze tylko,ze jakies damskie sceny urzadzasz.Co Ci przeszkadza w tym,ze Zyraf zalozyl temat,ktory jest bardzo na czasie.Na forum pisze sie wlasnie o takich oczywistych sprawach.Moglbys miec pretensje,gdyby zalozyl temat typu "Widzew Jude" albo cos w tym stylu.Wyluzuj troche,a jezeli ten temat(moim zdaniem bardzo sluszny) Ci nie pasuje,to po prostu nie dodawaj swojego marnego komentarza.
Ciekawi mnie co pokaze arbiter jutrzejszego meczu z Wisla Plock.Oby nie nawywijal za duzo. [Ostatnio edytowane przez PoRtAlBoY: 2002-10-03 15:12]
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: SĘD¬IOWANIE W LIDZE???:( - 27/10/2002 19:41
Chciałbym zauważyć że nie tylko Pogoń jest krzywdzona przez Polskich siedziów.!!!!
Widać to w kilku meczach.! Zreszt± sami o ty wiecie.!!!
POzdrówki dal sfrustrowanych.!
|
:FIREdevil::diabel: MUFC FANS WARSAW :diabel::FIREdevil:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: SĘD¬IOWANIE W LIDZE???:( - 28/10/2002 13:06
kur** bez przesady, najlatwiej jest zwalac na sedziow, pzpn i kogo tam jeszcze... czy zostal ktos jeszcze kto nie jest winien tego ze POGON jest ostatnia ?
sedziowie to jedno a nasza gra to drugie...
|
--
Yakumo
'Viva la Revolution'
|
|
|
|
Odp: SĘD¬IOWANIE W LIDZE???:( - 29/10/2002 14:44
PoRtAlBoY & Gaca JA WY ODWIEDZACIE FORUM I LUBICIE PISAĆ O SEDZIACH ZAMIAST O POGONI TA POWODZENIA ŻYCZĘ !!! LICZY SIE TYLKO POGOŃ A WY REPREZĘTUJECIE SOBˇ TAK MAŁY POZIOM, ŻE ASZ WSTYD. A PO DRUGIE TO NIE JEST ZADEN TAK AKTUALNY TEMAT CZY JAKO¦ TAK. TEMAT SĘDZIOWANIA NIGDY NIE BYŁ DOBRY BO KAZDY TO WIEM, ŻĘ SEDZIOWIE TO KURWY SPRZEDAWCZYKOWIE !!!! A ZYRAF TO SPOKO ZIOMAL I SIE Z WAS NA¦MIEWA ! HEHE MŁOTKI Z WAS PoRtAlBoY & Gaca!
|
"Przed wojn± żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|