| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 0:0-szkoda - 05/10/2002 23:07
Pewno,że szkoda.Ale pomimo nie zdobycia bramki po wielu sytuacjach bramkowych jestem zadawalony z gry Pogoni.Tak jak powiedział Żurek na konferencji prasowej:"Z taką grą jak dzisiaj jestem spokojny o ligowy byt Pogoni"I znowu dla mnie wygrał Choto.Drugi Kaziu Węgrzyn hehe.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 0:0-szkoda - 06/10/2002 01:35
Ostatecznie gks trzyma się w czołówce więc jakkolwiek w naszej sytuacji jest to wynik niewystarczający, to w świetle realiów i niedawnych wyników jest super i napawa optymizmem,- przynajmniej do czasu aż Pogoń nie przeniesie się do Tomaszowa Mazowieckiego 
Tylko MKS,- moja miłiść na wieki !
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
Odp: 0:0-szkoda - 06/10/2002 02:15
Ano szkoda...Sytuacje byly tylko nie bylo ich komu wykorzystac ...Jak dla mnie to drugi raz z rzedu pozytywnie zaskakuje mnie Choto...Byl niemal niezawodny...Pozstali zasluzyl na pochwaly aczkolwiek okolo 70. minuty chyba nieco opadli z sil i wtedy Giieksa zaczela walczyc...Ogolnie dobry mecz tylko szkoda ,ze tak skromna zdobycz punktowa...
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 0:0-szkoda - 06/10/2002 12:18
Remis przy tak dobrej grze Portowcow i slabej Dospelu , to porazka.
Szkoda ze nie zdobylismy 3 punktow , jednak postawa naszej druzyny zadowala i sadze ze w meczach ktore jeszcze sa przed nami ten zespol pokaze na co go stac.
TYLKO POGOŃ UKOCHANA POGOŃ
|
W Jedności Siła...
|
|
|
|
Odp: 0:0-szkoda - 06/10/2002 16:22
szkoda to mi tego sedziego, qrwa pzpn powinien wyciagnac konsekwencje bo to juz smierdzi jakims syfem(przekretem)
pozdr
|
Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|