Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Gondor zrezygnowal z pogoni wraca begdas!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Frz
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8894 dni

Odp: Gondor zrezygnowal z pogoni wraca begdas!!!! - 02/10/2002 18:35
Jednym słowem:WIELKI BURDEL !!!

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
TomY
Kibic
Na forum od 8514 dni

**

Odp: Gondor zrezygnowal z pogoni wraca begdas!!!! - 02/10/2002 20:03
Ktoś tu kurwa nie wziął w łape ! O ile pamiętam tereny w okół stadionu już dawno miały należeć do spólki, a jeszcze nie należą!! O co tu kurwa chodzi?? Komuś ewidentnie zależy na rozjebaniu naszego klubu!!. A co do Gondora? Do kiedy byl w Gorzowie to był zajebisty klub wszystko było Ok. Ale zacząl przeszkadzć politykom to go ujebali!!. Radni wjebali sobie samobuja przed wyborami !!!!!

--
Kibic
Na forum od 8722 dni

Odp: Gondor zrezygnowal z pogoni wraca begdas!!!! - 02/10/2002 20:14
speedek chcialbys zeby z ameryki przyszedl sponsor

eker
Kibic
Na forum od 8953 dni

Odp: Gondor zrezygnowal z pogoni wraca begdas!!!! - 02/10/2002 20:32
Sabri Bekdas tez odchodzil co pare dni i odszedl ale dopiero po jakims czasie wiec wnioski niech kazdy wyciagnie sobie sam! [Ostatnio edytowane przez eker: 2002-10-08 20:33]

Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
Budrys
Kibic
Na forum od 8948 dni

Odp: Gondor zrezygnowal z pogoni wraca begdas!!!! - 03/10/2002 07:26
Mówi Les Gondor

Cytaty z środowej konferencji prasowej

Ja tych pieniędzy nie mam, ja jestem tylko majętny. Ja wszystkie pieniądze wydaje właśnie na sport, pomagam ludziom.

Taki radny, który się nazywa Litwiński z Platformy Obywatelskiej. Młody człowiek, ale zakręcony. Nie wiem, co nim kieruje. Facet, który ma być przecież za biznesem...

Facet, który startuje na prezydenta miasta, Pan Kamrowski. To jest półprzytomny człowiek. On nie wie, o czym się mówi.

Pani Masłowska. Wypowiada się, a nie wie o co chodzi. Decydują o bardzo niewygodnej sprawie w trakcie kampanii wyborczej. Nas nie powinna interesować kampania, a to czy radni są mądrzy i czy potrafią decydować o losach miasta. A nie ukrywać się, trzymać kurczowo stołka i czekać na pensyjki.

O radnych w ogóle: Dali im te mikrofony, guziki. Przecież to jest show, "Muppet Show" dosłownie. Naciskają, kręcą, mówią do tych mikrofonów. Głosują bzdury.

Facet mówi: "Co to ten Gondor jest? To jest pseudonim jakiś? Kto to jest?" On się dopiero obudził, Pan Duklanowski jakiś. On nie wiedział, o czym on głosuje, nie wiedział, na jaki mówi temat.

O piątkowym tekście w "Gazecie Wyborczej" i jego autorach: Nic takiego w żadnym mieście, w żadnym kraju nie spotkało mnie tak jak w Szczecinie. To jest coś potwornego, żeby jakiś szmondak, ...szmondak, który mnie nie zna, nie zna moich firm, a zatrudniam 220 osób. Zapytajcie się ich, czy prezes Gondor to jest złodziej.

Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
wien
Kibic
Na forum od 8714 dni

**

Odp: Gondor zrezygnowal z pogoni wraca begdas!!!! - 03/10/2002 07:51
Kamrowskiego to ja znam, stary cwaniak i teraz mamy dowod na to co mowilem wczesniej. ze gondor to nie oszust

Na Zawsze POGOŃ
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: Gondor zrezygnowal z pogoni wraca begdas!!!! - 03/10/2002 16:36
> speedek chcialbys zeby z ameryki przyszedl sponsor

nie tak sobie jeblem :)

Hold skladam temu miastu...
wien
Kibic
Na forum od 8714 dni

**

Odp: Gondor zrezygnowal z pogoni wraca begdas!!!! - 03/10/2002 22:37
slyszeliscie gondora z abc ?! smiechu warte!!!!!!! buhahah

Na Zawsze POGOŃ
ble2
Kibic
Na forum od 8662 dni

Odp: Gondor zrezygnowal z pogoni wraca begdas!!!! - 04/10/2002 09:15
A ja chuj kładę na Gondora Bekdasa itp. POGOŃ TO MY!! A jak trzeba będzie to i do Tomaszowa Mazowieckiego na mecze bede dojeżdzał

Budrys
Kibic
Na forum od 8948 dni

Odp: Gondor zrezygnowal z pogoni wraca begdas!!!! - 04/10/2002 09:24
Dzisiejsz Głos :
"Więzienia się nie obawiam"

- Prokuratura w Gorzowie oskarża pana o uszczuplenie finansów publicznych. Wyłudził pan ponoć 600 tysięcy złotych.
- Nie mam nic do ukrycia. Rzeczywiście prowadzone jest przeciwko mnie takie postępowanie. W 2000 roku uchwałą Rady Miasta Gorzowa żużlowy klub Pergo, którego byłem właścicielem, otrzymał dotację celową w wysokości 600 tysięcy złotych na zakup sprzętu. W tym samym dniu, gdy wpłynęły do klubu pieniądze, wypłaciliśmy je zawodnikom. Żużlowcy kupili za nie motocykle i inny sprzęt. W klubie przedstawili rachunki i rozliczyli się co do złotówki.
- Co zatem było nielegalnego w tym postępowaniu?
- Okazało się, że nie mieliśmy prawa przekazać pieniędzy żużlowcom. Mieli oni z nami podpisane zawodowe kontrakty. Z formalnego punktu widzenia nie byli pracownikami Pergo i nie mogli dokonywać zakupów w imieniu klubu. To klub musiał sam dokonać zakupów. Dopiero gdy rozliczaliśmy z miastem dotacje wyszło na jaw, że popełniliśmy błąd.
- Grozi za to panu kara więzienia do 6 lat.
- Sprawa została już skierowana do sądu. Jestem przekonany, że nie może być mowy o wyroku skazującym. Przecież pieniądze zostały wykorzystane zgodnie z celem. Popełniliśmy drobny błąd, ale za to nie idzie się do więzienia. Na pewno nie ukradłem tych pieniędzy ani ich nie wyłudziłem.
- Jak długo zaangażowany był pan w Gorzowie sport żużlowy?
- Dobrych kilka lat. W tym czasie Pergo zdobyło tytuł wicemistrza kraju, zespół był trzeci, czwarty a raz szósty na koniec rozgrywek. Zawsze braliśmy udział w rozgrywkach play off. Na trybunach mecze oglądało od 5 do 10 tysięcy widzów. W gorzowski żużel włożyłem ponad 6 mln złotych swoich prywatnych pieniędzy. Wystarczyło abym wycofał się z tej zabawy, a po żużlu na dobrym poziomie w Gorzowie jest już wspomnienie. Zespół spadł do II ligi. Nie widzę szans na odbudowanie pozycji sprzed lat.

Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
borsuk
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: Gondor zrezygnowal z pogoni wraca begdas!!!! - 04/10/2002 22:44
Nie rozumiem waszego zdenerwowania(w tym momencie) Misatu zostalo jeszcze kilka dni do podpisania umowy dopiero po tych kilku dniach mozemy zaczac sie martwic..Co prawda tez mam juz tego calego cyrku dosyc ale oto przyklad dla ktorego r(z)adni powinni podpisac te jebane dokumenty:
1)Nie dlugo wybory a jak juz wiadomo od dawna kibice Pogoni to spora czesc glosujacych..

a teraz przyklad dla ktorego radni nie podpiszatego dokumenu:
1)Bo moja Pogon gleboko w dupie i chuj ich ona obchodzi!

Do tego drugiego przykladu nie mozna dopuscic!!!Trzeba powybijac skurwieli od lewej do prawej!Bedzie spokoj!

POGON WALCZACA!!!!!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Gaca
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: Gondor zrezygnowal z pogoni wraca begdas!!!! - 06/10/2002 17:54
Miatek POGON sie pisze z wielkiej litery!!!!!!!!!!!!! A co do tematu: to co sie dzieje to jest istna paranoja!

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769130981 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005