Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowy Własciciel MKS POGOŃ SZCZECIN.!!!!!!!! KOMUNIKAT* << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kluczyk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8547 dni

*

Nowy Własciciel MKS POGOŃ SZCZECIN.!!!!!!!! KOMUNIKAT* - 23/09/2002 20:21
Komunikat- jak mozecie oceniac z góry ,ze pan Gosieniecki robi zament w szeregach mowie tu o wypowiedzi SPEEDA I WIENA co wy na ten temat wiecie , i jeszcze do tego zabieracie głos.
P.Gosieniecki pożyczył Pogoni pieniadze kiedy klub był w dołku finansowym. a teraz chce je poprostu odzyskac, powiedzcie mi kto by w szczecinie pożyczył Pogońi pieniadze,nawet miasto stoi za plecami,a
pan G. bez zastanowienia wyłożył gotówke.
Ludzie czy wy macie troche rozsądku pomyślcie przez chwile zanim napiszecie.

"KIBOL" cdn.!!!!!!!

Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: Nowy Własciciel MKS POGOŃ SZCZECIN.!!!!!!!! KOMUNIKAT* - 23/09/2002 21:07
>Ja uwazam ze to tylko kolejna plotka panow z Przegladu Sportowego. Przeciez Pan Gondor poswiecil >bardzo duzo czasu na sprawdzanie akt Pogoni, jej wierzycieli i planow na przyszlosc itp. Pozatym to jest >bezsensu !!! Przeciez Gondor placi Bekdasaowi, wiec niby ma jeszcze raz placic za Pogon jakiemus >frajerowi ???? Buahhaha 220tys i Pogon jego ??? Ej no ludzie tu jest jakis przekret !!!! Ja w to nie >wierze.

Czy ja powiedzialem, ze Gosieniecki robi zamet w Pogoni ?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?! Kurwa mi sie wydaje ze nie !!!!!!!!!! Nie oskarzaj ludzi gdy cos takiego nie powiedzieli, zamet to robi PS !!!!! Czlowieku nie masz juz kogo sie czepiac ???? Jesli ci chodzi moja wypowiedz konkretnie o "frajera" to chodzi mi o to, ze jest to szary czlowiek ktory nie utrzyma Pogoni, a czemu ? Skoro nie mogl utrzymac Odry to co dopiero Pogon. Niech wezmie od Bekdasa swoje pieniadze i nara !!! Wiec jezcze raz wskaz mi w ktorym miejscu powiedzialem, ze pan G robi zamet w szeregach Pogoni ! Czekam na twoja odpowiedz. [Ostatnio edytowane przez SPeeD^^: 2002-09-09 21:08]

Hold skladam temu miastu...
Kluczyk
Kibic
Na forum od 8547 dni

*

Odp: Nowy Własciciel MKS POGOŃ SZCZECIN.!!!!!!!! KOMUNIKAT* - 23/09/2002 21:15
a wiesz człowieku dlaczego Odra przestała istniec bo pan G. inwestował w klub a inni wyciagali kase i patrzyli gdzie i kiedy włozyc łape. co do Pogońi to jestem ciekawy czy pozyczyl bys Pogońi pieiadze!!??
A jesli bys pozyczyl to czy bys chciał odzyskac je spowrotem. nikt tu niema zadnych złych zamiarów.
Pan G chce tylko swoich wlasnych pieniedzy,

ficiu
Kibic
Na forum od 8738 dni

Odp: Nowy Własciciel MKS POGOŃ SZCZECIN.!!!!!!!! KOMUNIKAT* - 23/09/2002 21:22
Koniec klutni !!! Poza tym myślę, żę niektóry SpeeD'a opierzają dla spotru ...

w żyłach...
ficiu
Kibic
Na forum od 8738 dni

Odp: Nowy Własciciel MKS POGOŃ SZCZECIN.!!!!!!!! KOMUNIKAT* - 23/09/2002 21:23
tzn. kłótni...

w żyłach...
swiru23
Kibic
Na forum od 8870 dni

Odp: Nowy Własciciel MKS POGOŃ SZCZECIN.!!!!!!!! KOMUNIKAT* - 23/09/2002 21:25
Jeśli rzeczywiście będzie chciał tylko zwrotu swoich pieniędzy to wporzo , ale jesli to prawda że został większościowym właścicielem akcji Pogoni to może za te akcje zażyczyc sobie cene z kosmosu ! Ciekawe co z tym fantem zrobi ?

grzesiek
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: Nowy Własciciel MKS POGOŃ SZCZECIN.!!!!!!!! KOMUNIKAT* - 24/09/2002 13:31
> a wiesz człowieku dlaczego Odra przestała istniec bo pan G. inwestował w klub a
> inni wyciagali kase i patrzyli gdzie i kiedy włozyc łape. co do Pogońi to
> jestem ciekawy czy pozyczyl bys Pogońi pieiadze!!??
A jesli bys pozyczyl to czy
> bys chciał odzyskac je spowrotem. nikt tu niema zadnych złych zamiarów.
Pan G
> chce tylko swoich wlasnych pieniedzy,

Dobra wszystko spoko ale powiedz czemu wjechales na mnie z tekstem, ze ja mowie, ze Gosieniecki robi zamet w Pogoni ?!?!?!?! Pokaz mi gdzie ja to napisalem !!!! Mi chodzi tylko o to, ze on nie utrzyma Pogoni i nic wiecej !!!!!!!!! ficiu dzieki !!

[Ostatnio edytowane przez SPeeD^^: 2002-09-01 13:32] [Ostatnio edytowane przez SPeeD^^: 2002-09-01 13:32]

Hold skladam temu miastu...
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769134673 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005