| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Nowy Własciciel MKS POGOŃ SZCZECIN.!!!!!!!! KOMUNIKAT* - 23/09/2002 20:21
Komunikat- jak mozecie oceniac z góry ,ze pan Gosieniecki robi zament w szeregach mowie tu o wypowiedzi SPEEDA I WIENA co wy na ten temat wiecie , i jeszcze do tego zabieracie głos.
P.Gosieniecki pożyczył Pogoni pieniadze kiedy klub był w dołku finansowym. a teraz chce je poprostu odzyskac, powiedzcie mi kto by w szczecinie pożyczył Pogońi pieniadze,nawet miasto stoi za plecami,a
pan G. bez zastanowienia wyłożył gotówke.
Ludzie czy wy macie troche rozsądku pomyślcie przez chwile zanim napiszecie.
"KIBOL" cdn.!!!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: Nowy Własciciel MKS POGOŃ SZCZECIN.!!!!!!!! KOMUNIKAT* - 23/09/2002 21:07
>Ja uwazam ze to tylko kolejna plotka panow z Przegladu Sportowego. Przeciez Pan Gondor poswiecil >bardzo duzo czasu na sprawdzanie akt Pogoni, jej wierzycieli i planow na przyszlosc itp. Pozatym to jest >bezsensu !!! Przeciez Gondor placi Bekdasaowi, wiec niby ma jeszcze raz placic za Pogon jakiemus >frajerowi ? Buahhaha 220tys i Pogon jego Ej no ludzie tu jest jakis przekret !!!! Ja w to nie >wierze.
Czy ja powiedzialem, ze Gosieniecki robi zamet w Pogoni ?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?! Kurwa mi sie wydaje ze nie !!!!!!!!!! Nie oskarzaj ludzi gdy cos takiego nie powiedzieli, zamet to robi PS !!!!! Czlowieku nie masz juz kogo sie czepiac ? Jesli ci chodzi moja wypowiedz konkretnie o "frajera" to chodzi mi o to, ze jest to szary czlowiek ktory nie utrzyma Pogoni, a czemu ? Skoro nie mogl utrzymac Odry to co dopiero Pogon. Niech wezmie od Bekdasa swoje pieniadze i nara !!! Wiec jezcze raz wskaz mi w ktorym miejscu powiedzialem, ze pan G robi zamet w szeregach Pogoni ! Czekam na twoja odpowiedz. [Ostatnio edytowane przez SPeeD^^: 2002-09-09 21:08]
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: Nowy Własciciel MKS POGOŃ SZCZECIN.!!!!!!!! KOMUNIKAT* - 23/09/2002 21:15
a wiesz człowieku dlaczego Odra przestała istniec bo pan G. inwestował w klub a inni wyciagali kase i patrzyli gdzie i kiedy włozyc łape. co do Pogońi to jestem ciekawy czy pozyczyl bys Pogońi pieiadze!!??
A jesli bys pozyczyl to czy bys chciał odzyskac je spowrotem. nikt tu niema zadnych złych zamiarów.
Pan G chce tylko swoich wlasnych pieniedzy,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowy Własciciel MKS POGOŃ SZCZECIN.!!!!!!!! KOMUNIKAT* - 24/09/2002 13:31
> a wiesz człowieku dlaczego Odra przestała istniec bo pan G. inwestował w klub a
> inni wyciagali kase i patrzyli gdzie i kiedy włozyc łape. co do Pogońi to
> jestem ciekawy czy pozyczyl bys Pogońi pieiadze!!??
A jesli bys pozyczyl to czy
> bys chciał odzyskac je spowrotem. nikt tu niema zadnych złych zamiarów.
Pan G
> chce tylko swoich wlasnych pieniedzy,
Dobra wszystko spoko ale powiedz czemu wjechales na mnie z tekstem, ze ja mowie, ze Gosieniecki robi zamet w Pogoni ?!?!?!?! Pokaz mi gdzie ja to napisalem !!!! Mi chodzi tylko o to, ze on nie utrzyma Pogoni i nic wiecej !!!!!!!!! ficiu dzieki !!
[Ostatnio edytowane przez SPeeD^^: 2002-09-01 13:32] [Ostatnio edytowane przez SPeeD^^: 2002-09-01 13:32]
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
- 1
-
|