| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Brawa dla młyna ! - 20/09/2002 23:52
Brawa dla młyna! I to duże. Na prawde dobrze was słychać. Z meczu na mecz jest w nim coraz więcej ludzi. Dzisiaj było około 200 - 300. Wspaniała atmosfera. Bardzo dobrze, że zlano j....go wernera. Jesteśmy od niego klasę wyżej !!!
|
w żyłach...
|
|
|
|
Odp: Brawa dla młyna ! - 21/09/2002 07:07
Odrodzi się Pogoń, odrodzi się młyn i znów będziemy mogli powiedzieć, że POGOŃ i MY to jedna strona medalu !
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
Odp: Brawa dla młyna ! - 21/09/2002 15:14
Rzeczywiście młyn był świetny.dobry doping i przedewszystkim głośny.Ale jedno mi sie nei podobało, jak i wielu kibicom ktorzy siedzieli w moim sektorze-odp......e sie od Wernera!!On wykonuje polecenia zarzadu a zarzad do np Gondor!!czemu jego nie powyzywacie??!ja mu tylko jedno zarzucam:bezsensowne wypowiedzi w okresie transferowym i na poczatku sezonu.
|
Tam gdzie POGOŃ tam i ja!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Brawa dla młyna ! - 21/09/2002 18:38
Luk czy to sobie zdajsz sprawe co ty piszesz ? masz czlowieku pojecie , co teraz napisales na temat wernera jesli masz mu tylko do zarzucenia jakies tam drobne wypowiedzi przed sezonem , to znaczy ze ty wogole nie znasz sytuacji jaka panowala w klubie przed sezonem .Czlowieku twoje wyobrazenie o tym czlowieku jest zenujace .Jak masz pisac takie rzeczy to daj sobie na luz bo mi cisnienie podnosisz i pamietaj ja zawsze do poki ten czlowiek bedzie w klubie bede go wyzywal nawet jak Pogon zdobedzie lige mistrzow !!! Bo pewnych rzeczy nie mozna zapomniec i pewnych postacji symboli zwiazanych z klubem z Twardowskiego !
A zaufaj gardlo mam dobre !!!!
|
Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
|
|
|
|
Odp: Brawa dla młyna ! - 21/09/2002 19:16
Werner to j***** sz******. Ale właśnie to mi się podobało na meczu, że było stosunkowo niewiele bluzgów pod jego adresem. Frajer wie już, jakie mamy o nim zdanie ( ja też ostatnio skreśliłem go ), a bluzganie przez cały macz nie pomaga zawodnikom. Bardzo dobrze więc, że kibice olali go, bo dzięki temu by ła zaj**** atmosfera. TAK DALEJ PANOWIE !!!!
|
w żyłach...
|
|
|
|
Odp: Brawa dla młyna ! - 21/09/2002 23:13
>Bardzo dobrze więc, że kibice olali go, bo dzięki temu by ła zaj****
> atmosfera. TAK DALEJ PANOWIE !!!!
Dobrze że chociaż redkator pisze dobrze,bo eker jest niepoważnym kibicem.wiem doskonale co się działo przed i wczasie sezonu.chcesz to sobie go wyzywaj eker-być może w ten sposob poczujesz sie lepiej.Ale normalni ludzie przychodza oglądać piłke i wspomagać drużynę,a nie nawrzucać łysolcowi.A takie bluzgi napewno nie pomagają piłkarzą na boisku.
|
Tam gdzie POGOŃ tam i ja!!!
|
|
|
|
Odp: Brawa dla młyna ! - 22/09/2002 14:56
mecz z KSZO pokazal ze Szczecin potrafi sie bawic.Klub Kibica robi wszystko,aby jakos to wygladalo.mam nadzieje,ze wykrystalizuje sie stala ekipa,ktora na kazdym meczu bedzie dopingowac naszych pilkarzy.Ktos kto mowil,ze Pawlak & Spolka przycinaja kase grubo sie mylil.jak wiemy zarzad zlikwidowal "kibicowska" zlotowke,a mimo to oprawy meczow w tym sezonie sa znakomite.
|
1948
|
|
|
|
Odp: Brawa dla młyna ! - 22/09/2002 15:22
Mi rowniez oprawa w tym meczu bardzo sie podobala !!!! Nie wiem ile bylo tych rac i wolkanow ale wygladalo to niesamowicie. Tylko mam pewien pomysl. Zamiast na rozpoczecie meczu rozpalac wolkany race i pirotechnike dac to troszke pozniej, jak sciemnieje. Wtedy jest lepszy efekt, ale i tak wielkie brawa. Chyle czola przed Markiem Pawlakiem i spolka ! Panowie tak trzymac !!!!!
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|