| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Bartek wezwany do PZPNu - 15/09/2002 16:20
Za PS:” Wydział Dyscyoliny PZPN chce wytropić, którzy trenerzy pobierają haracze od piłkarzy za grę.Coraz cześciej pojawiają sie w mediach opowieści o nieamowitych praktykach, w których poszczególni piłkarze muszą płacic trenerom, aby zostali wpuszczeni na boisko....W czwartek w podobnej sprawie oczekiwano w PZPN Bartosza Ławę, poprzednio gracza Pogoni Szczecin, a od niedawna Amiki Wronki.-mamy informację, że w wypowiedziach zawodnika Bartosza Ławy pojawiła sie sugestia, iż trenerzy rzekomo biorą od zawodników pieniądze- powiedział praewodniczacy Wydziału Dyscypliny, Wiesław Maciak.- Nie możemy dokładnie ustalić treści tego tekstu, który pojawił sie gdzieś w internecie, dlatego poprosiliśmy zawodnika o przyjazd na posiedzenie Wydziału.
Niestety Ława nie przyjechał na wezwanie PZPN, ale przewodniczący liczy, ze piłkarz nie zlekceważył sprawy.-Przysłał nam wyjaśnienie,ze w środę grał mecz w Bełchatowie, póżno wrócił , więc prosi o usprawiedliwienie. Uznaliśmy,ze sprawa nie jest aż tak pilna, ale chcemy ja wyjaśnić- stwierdził przewodniczący Wydziału Dyscypliny.”
A co na to Bartek:
”- Nie mogłem przyjechać na Wydział Dyscypliny PZPN. W czwartek graliśmy w Bełchatowie mecz Pucharu Polski , wróciliśmy do wronek bardzo póżno . A przecież jeszcze wczoraj trenowaliśmy, przygotowywaliśmy się do spotkania ligowego z Górnikiem Zabrze. Sytuację przedstawiliśmy na piśmie w PZPN. Mamy zresztą nadzieję,że sprawą będzie mógł zająć się Wielkopolski Związek Piłki Nożnej. Bo do Warszawy jest daleko, taka podróż w dwie strony zajmuje cały dzień, a my przecież wystepujemy w europejskich pucharach, gramy co trzy dni.
Szczerze mówiąc, nawet nie wiem, po co jestem wezwany. Przecierz niczego nie przeskrobałem. Słyszałem,że chodzi o wywiad, którego udzieliłem. Przejrzałem wszystkie swoje wypowiedzi z ostatnich tygodni i nie znalazłem w nich niczego kontrowersyjnego. Ktoś tam w internecie napisał, że niby musiałem w Pogoni płacic pieniądze trenerowi za wystawianie mnie do składu. Ale to nie są moje słowa, więc z czego mam się tłumaczyć? Ja nigdy czegoś takiego nawet nie sugerowałem.”
|
"CSWD" i to się nie zmieni....
|
|
|
|
Odp: Bartek wezwany do PZPNu - 15/09/2002 17:53
> Nie możemy dokładnie
> ustalić treści tego tekstu, który pojawił sie gdzieś w internecie
> Ktoś tam w internecie napisał
lol
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Bartek wezwany do PZPNu - 15/09/2002 19:54
Przeciez wiadomo, ze wiekszosc trenerow bierze, ale jestem pewien w 100%, ze nie biora Smuda, Wdowczyk (przynajmniej nie bral) trenerzy zagraniczni, Mariusz Kuras i jeszcze kilku. PZPN powinien to jak najszybciej wyjasnic !!!!!!!
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bartek wezwany do PZPNu - 16/09/2002 16:25
dzisiaj widziany byl w empiku zakupowal prase i spieszyl sie na pociag (raczej do wronek)
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|